Foto 1/28
Foto 2/28
Foto 3/28
Foto 4/28
Foto 5/28
Foto 6/28
Foto 7/28
Foto 8/28
Foto 9/28
Foto 10/28
Foto 11/28
Foto 12/28
Foto 13/28
Foto 14/28
Foto 15/28
Foto 16/28
Foto 17/28
Foto 18/28
Foto 19/28
Foto 20/28
Foto 21/28
Foto 22/28
Foto 23/28
Foto 24/28
Foto 25/28
Foto 26/28
Foto 27/28
Foto 28/28

Omschrijving

Op een prachtig plekje midden in het vernieuwde centrum gelegen ruim appartement, met een woonkamer van ca. 55 m², een L-vormig balkon, twee slaapkamers een berging en gratis parkeren op het plein.

Op een prachtig plekje midden in het vernieuwde centrum gelegen ruim appartement, met een woonkamer van ca. 55 m², een L-vormig balkon, twee slaapkamers een berging en gratis parkeren op het plein.

Bouwjaar : 1981
Gebruiksoppervlakte : ca. 94 m²
Balkon : ca. 19 m²
Energielabel : C

Appartementen zijn er niet zoveel in Sprang-Capelle en zeker niet op qua woonbeleving misschien wel het mooiste punt in het centrum. Rondom het appartement is zo ongeveer alles heringericht. De rijbaan, het parkeren, de bebouwing aan de overkant, winkels enz.
En wat ziet het er allemaal goed uit. Zeker ook vanuit het hier aangeboden appartement en het L-vormige balkon. Omdat het appartement op de 1e verdieping ligt en ook op de hoek van het gebouw, is het zicht perfect en niet in de laatste plaats ook de lichtinval in het appartement zelf. Waar in veel appartementen maar een beperkte daglicht toetreding is, is er hier geen sprake van. Van drie kanten komt daglicht binnen. Bekijk de bijgevoegde plattegrond voor de indeling, het filmpje op internet en de Vitual Reality Tour op de website www.knepflevandermee.nl.
Om in het appartement te komen is er aan de kant van de Raadhuisstraat de erg ruime centrale entree. Van hieruit voert een trap naar de in de kelder gelegen redelijk ruime berging (ca. 6 m²) en een drietal trappen van elk 8 treden naar de voordeur van het appartement.
Een lift is er niet en dat heeft, naast enige dagelijkse beweging, tevens het voordeel dat de servicekosten wat lager zijn: € 146,88 per maand. De Vereniging van Eigenaren functioneert naar behoren.
Bij binnenkomst in de gang van het appartement liggen daar eerst de twee slaapkamers van resp. 7,5 m² en ruim 17 m² met daartegenover de behoorlijke badkamer, keurig neutraal betegeld en voorzien van een ligbad, grote inloopdouche en wastafel. Daarnaast de meterkast met 6 groepen en 2 aardlekschakelaars en dan de aparte toiletruimte met fonteintje. Bij het binnenkomen van de woonkamer zult u verrast worden door de ruimte, de indeling, de lichtinval en het uitzicht. Hier wil je wonen. Ongeveer 55 m² groot en dat nog zonder de op een goede plaats in de indeling gelegen keuken van ook nog eens zo’n 9 m².
Betrokken bij de woonkamer maar toch niet storend ermee in open verbinding. Het L-vormige kunststof keukenblok is ruim, maar eenvoudig. Praktisch is de grote berging die op de keuken aansluit. Hier is naast de combiketel (1999) en de motor van het mechanisch ventilatiesysteem, ook royaal plaats voor andere apparatuur.
Als laatste gaan we naar buiten naar het balkon ca. (19 m²) dat in een L-vorm om een gedeelte van de woonkamer sluit. Een deel op het westen en een deel op het noorden, dat er met toestemming van de VvE een aantal jaren geleden bij getrokken mocht worden.
Over het prachtige uitzicht hebben we het al gehad en waar u kunt parkeren kan hier ook geen vraag zijn. Kom uzelf overtuigen en maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Een woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

De gebruiksoppervlakte (GBO) hebben wij berekend volgens de norm NEN 2580, zoals onder meer toegepast bij de Basisregistratie gebouwen.

Aanvaarding
In overleg.

Waarborgsom/bankgarantie
Behoudens nadere afspraken zal in de koopakte worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het totstandkomen van de overeenkomst bij de notaris een waarborgsom stort of een bankgarantie afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.


Neem voor meer informatie en/of een afspraak voor bezichtiging contact op met ons kantoor per telefoon of per e-mail.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]