Foto 1/24
Foto 2/24
Foto 3/24
Foto 4/24
Foto 5/24
Foto 6/24
Foto 7/24
Foto 8/24
Foto 9/24
Foto 10/24
Foto 11/24
Foto 12/24
Foto 13/24
Foto 14/24
Foto 15/24
Foto 16/24
Foto 17/24
Foto 18/24
Foto 19/24
Foto 20/24
Foto 21/24
Foto 22/24
Foto 23/24
Foto 24/24

Omschrijving

Op een mooie locatie, aan een rustig pleintje in het centrum, gelegen heel ruim 3-kamer appartement, goed voorzien en met uitkragend balkon op het westen en royaal vrij uitzicht. Er is een privé parke

Op een mooie locatie, aan een rustig pleintje in het centrum, gelegen heel ruim 3-kamer appartement, goed voorzien en met uitkragend balkon op het westen en royaal vrij uitzicht. Er is een privé parkeerplaats en berging in de parkeerkelder.

Inhoud : ca. 400 m³
Bouwjaar : 2006
Gebruiksoppervlakte : ca. 133 m²
Balkon : ca. 9 m²
Energielabel : B

Het appartementen complex heeft een moderne, nette uitstraling en is keurig onderhouden.
Dat is het mede het voordeel van een goed functionerende Vereniging van Eigenaren.
De ligging spreekt mensen aan zo leert het contact dat wij hebben met meerdere bewoners uit dit complex en de omliggende appartementen. Lekker dicht bij het echte centrum van Waalwijk en toch de rust van het verkeersluwe pleintje. Er is alleen doorgaand voetgangers- en fietsverkeer.
De centrale hal is erg ruim en dat is prettig binnen komen op de begane grond. De sportievelingen nemen natuurlijk de trappen, maar de lift is uiteraard ook beschikbaar.
Uit de lift op de 3e verdieping (eigenlijk 3,5 verdieping) is het op de galerij het eerste appartement. Niet ver lopen dus en bovendien overdekt. Bekijkt u de bijgevoegde plattegrond voor de indeling.
De entree en de gehele woonkamer en keuken zijn voorzien van een merbau parketvloer.
Op de kop van de brede entree ligt de woonkamer met eerst aan de rechterkant de keuken, voorzien van een royaal L-vormig keukenblok voorzien van een hardstenen blad met gaskookplaat, afzuigkap, combimagnetron, afwasmachine en een aparte vries- en koelkast. De oppervlakte van de woonkamer en keuken zijn bij elkaar ca. 88 m² zodat er sprake is van een heerlijke leefruimte. De woonkamer grenst volledig aan de voorzijde van het appartement zodat de lichtinval goed is. Van de hele voorkant zijn de kozijnen voorzien van elektronische sunscreens. Een bijzonder prettige plek is het gedeeltelijk overdekte terras op het westen. Al vroeg in het jaar kunt u lekker buiten zitten en genieten.
Het uitzicht is zelfs tot aan de Stationsstraat.
Aan het begin van de entree liggen de twee slaapkamers, een royale en een kleinere. Beide slaapkamers zijn voorzien van keurige kamerbrede vaste kasten en rolluiken buiten aan de gallerijkant. De toiletruimte is ruim en heeft een zwevend closet en een fonteintje. Ook de ruime badkamer, tot het plafond betegeld, is apart voorzien van een zwevend closet, een royale douche met spatscherm en een wastafel in een meubeltje.
Aansluitend op de keuken is een werkkast waarin de CV-combiketel, de mechanische ventilatie unit met warmte terugwin installatie (WTW) en de wasmachine aansluiting zijn ondergebracht. Onder de appartementen is de berging van ca. 1,90 x 4,70 m en de eigen, gereserveerde parkeerplaats. Eenvoudig te bereiken vanaf het pleintje via de Noorder Parallelweg.
Het energieverbruik is minimaal te noemen ( ca. €104,-- per maand ).
De bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren ( servicekosten ) bedraagt € 179,78 per maand.

Kortom heerlijk wonen in een heerlijke omgeving met alle voorzieningen op loopafstand.
Is uw interesse gewekt, bel ons dan vrijblijvend voor een bezichtiging.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Een woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

De gebruiksoppervlakte (GBO) hebben wij berekend volgens de norm NEN 2580, zoals onder meer toegepast bij de Basisregistratie gebouwen.

Aanvaarding
In overleg.

Waarborgsom/bankgarantie
Behoudens nadere afspraken zal in de koopakte worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het totstandkomen van de overeenkomst bij de notaris een waarborgsom stort of een bankgarantie afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.


Neem voor meer informatie en/of een afspraak voor bezichtiging contact op met ons kantoor per telefoon of per e-mail.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]