Foto 1/23
Foto 2/23
Foto 3/23
Foto 4/23
Foto 5/23
Foto 6/23
Foto 7/23
Foto 8/23
Foto 9/23
Foto 10/23
Foto 11/23
Foto 12/23
Foto 13/23
Foto 14/23
Foto 15/23
Foto 16/23
Foto 17/23
Foto 18/23
Foto 19/23
Foto 20/23
Foto 21/23
Foto 22/23
Foto 23/23

Omschrijving

Op een prachtige vrije locatie gelegen een/twee persoons appartement op de derde verdieping van een gebouw met lift en parkeerruimte aan de rand van het centrum.

Op een prachtige vrije locatie gelegen een/twee persoons appartement op de derde verdieping van een gebouw met lift en parkeerruimte aan de rand van het centrum.

Inhoud : ca. 230 m³
Bouwjaar : 1967
Gebruiksoppervlakte : ca. 73 m²
Balkon : 4 m²
Energielabel : C

Op een van de mooiste en rustigste plekjes in het complex van 18 woonappartementen en een praktijkruimte, 6 garageboxen en ca. 14 eigen parkeerplaatsen ligt dit één of twee persoons appartement. Op de derde verdieping, aan het einde van de galerij geeft dit appartement u rust en een geweldig uitzicht zowel aan de voor- als aan de achterkant. U bereikt de 3e verdieping met de lift of sportief via de keurige trappenhal.
De oorspronkelijk 2e slaapkamer is bij de woonkamer getrokken zodat er een grote leefruimte van ruim 39 m² is ontstaan. De keuken ligt aan de achterkant en heeft een eenvoudig twee delig kunststof keukenblok met apparatuur. Hier hangt ook de CV-ketel uit ca. 2010. Vanuit de keuken is het uitzicht ook geweldig richting het centrum.
De enig overgebleven slaapkamer heeft een mooie afmeting en een vaste kast. Meteen aansluitend zijn de rondom gedeeltelijk betegelde doucheruimte en de aparte toiletruimte met fonteintje.
Het balkon ligt op het zuiden en biedt, net als vanuit de woonkamer, uitzicht over het Halvenzolenpad het levendige kruispunt van de Stationsstraat. Klokkenlaan, Antoniusstraat en Noorder Parallelweg en de daarachter gelegen woonwijken. Ook de lichtinval in de woonkamer is vanwege het grote raam aan de zuidkant uitstekend. Het is een lekker licht appartement. Aan de achterkant eindigt de galerij zodat daar geen passanten meer zijn, maar wel een geweldig uitzicht met in de verte de trapgevel van het oude Raadhuis en de koepels en toren van de St. Janskerk.
Onder het gebouw is een eigen berging van ca. 4,10 x 1,75 m. De 14 tot het complex behorende parkeerplaatsen en 6 garageboxen bieden over het algemeen voldoende ruimte voor de voertuigen van de bewoners.
Bij de iets verhoogde entree is een liftje aanwezig om de entree voor minder valide mensen bereikbaar te maken.
Is uw interesse gewekt voor dit geweldig mooi gelegen appartement, bel ons dan om een afspraak te maken voor een vrijblijvende bezichtiging.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Een woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

De gebruiksoppervlakte (GBO) hebben wij berekend volgens de norm NEN 2580, zoals onder meer toegepast bij de Basisregistratie gebouwen.

Aanvaarding
In overleg.

Waarborgsom/bankgarantie
Behoudens nadere afspraken zal in de koopakte worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het totstandkomen van de overeenkomst bij de notaris een waarborgsom stort of een bankgarantie afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.


Neem voor meer informatie en/of een afspraak voor bezichtiging contact op met ons kantoor per telefoon of per e-mail.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]