Foto 1/26
Foto 2/26
Foto 3/26
Foto 4/26
Foto 5/26
Foto 6/26
Foto 7/26
Foto 8/26
Foto 9/26
Foto 10/26
Foto 11/26
Foto 12/26
Foto 13/26
Foto 14/26
Foto 15/26
Foto 16/26
Foto 17/26
Foto 18/26
Foto 19/26
Foto 20/26
Foto 21/26
Foto 22/26
Foto 23/26
Foto 24/26
Foto 25/26
Foto 26/26

Omschrijving

Royale en goed onderhouden geschakelde bungalow met 3 of 4 slaapkamers, een tuinkamer, een patiotuin en een atelierruimte (voormalige garage) in een rustige straat in de Gouverneurswijk in ’s-Hertogen

Royale en goed onderhouden geschakelde bungalow met 3 of 4 slaapkamers, een tuinkamer, een patiotuin en een atelierruimte (voormalige garage) in een rustige straat in de Gouverneurswijk in ’s-Hertogenbosch zuid-west.

Perceelsoppervlakte : 314 m²
Inhoud : ca. 500 m³
Bouwjaar : 1974
Gebruiksoppervlakte : ca. 166 m²
Energielabel : D

In de Gouveurswijk wil je wonen!
Een vriendelijke omgeving met 88 soortgelijke bungalows. Het is een zeer gewilde buurt met veelal gelijkgestemde bewoners. Het grote winkelcentrum “De Helftheuvel” is bereikbaar op loopafstand. De Gouverneurswijk ligt aan de Ring A59 met de bushalte naar Vlijmen/Waalwijk. Vlakbij het winkelcentrum is er de bushalte naar het gezellige oude centrum van Den Bosch en het NS station. Het Jeroen Bosch ziekenhuis, waar men gebruik kan maken van allerlei faciliteiten, ligt eveneens op loopafstand. Ten zuiden van de wijk ligt het natuurgebied “De Moerputten” en ten westen het recreatiegebied “Het Engelermeer”. In de straat komt alleen bestemmingsverkeer. Parkeren kan voor de bungalow en 1 auto op de eigen oprit. Bekijk de bijgevoegde plattegrond voor een overzicht van de indeling. De voorgevel is geheel voorzien van kunststof deuren en kozijnen met HR++ glas en kunststof boeiboorden. De gevel is onlangs gereinigd. Verder is het van belang te melden dat in 2008 de gehele dakbedekking is vervangen en 70 mm dik geïsoleerd. In de zomer blijft het langer koel en in de winter blijft het langer warm. De muren waren al eerder geïsoleerd.
De entree van de bungalow is royaal en geeft rechts toegang tot de grote L-vormige woonkamer die samen met de tuinkamer een leefruimte heeft van ca. 52 m2, voorzien van een eiken parketvloer (duo-plank 24cm breed, 2 cm dik multiplex met een toplaag van 6 mm eiken) en een sfeer-gashaard. De L-vormige woonkamer omsluit de half open keuken. De praktische keuken is met een royaal U-vormig keukenblok ingericht en met kastruimten gedeeltelijk afgesloten van de woonkamer. Aan de patiokant is een tuinkamer gebouwd, in open verbinding met de woonkamer, die daardoor ook de voormalige garage inpandig bereikbaar maakt. Deze ruimte is grotendeels als atelier in gebruik, maar dient tevens als berging. Vanuit het atelier is de oprit met een buitendeur bereikbaar en vice versa! Van zowel de woonkamer, tuinkamer als werkkamer is de vriendelijk ogende patiotuin bereikbaar. Omdat de omliggende bebouwing (bungalows) ook laag zijn, biedt de patiotuin volop privacy en staat niets de zon in de weg. De eerder genoemde ruime entree loopt link over in een gang die toegang geeft naar de eerste slaapkamer, aan de straatkant, de toiletruimte en de CV-ruimte (Brink hete lucht verwarming) en warmwaterboiler (Daalderop 120 liter). Het bredere gedeelte van de gang is voorzien van een moderne kastenwand en geeft toegang tot de grote hobby/werkruimte (20 m2). Deze ruimte is ook voorzien van een kastenwand en enkele ophang-muurkasten met groot bureau. Mocht er behoefte zijn om de hobby/werkruimte weer tot twee slaapkamers te maken dan kan er eenvoudig een tussenwand geplaatst worden, de toegangsdeuren zijn nog aanwezig en in gebruik. Op de kop van de gang bevindt zich de badkamer en daarnaast de grootste slaapkamer. In zijn algemeenheid kan van deze bungalow gezegd worden dat deze prettig te bewonen is door zijn doordachte indeling. De bungalow kan een fantastisch alternatief zijn voor een appartement. Als uw interesse is gewekt staat het u vrij om met ons contact op te nemen voor een uitvoerige rondleiding.

Om die stap te nemen, graag uw aandacht voor het volgende:
Een woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor.

De gebruiksoppervlakte (GBO) hebben wij berekend volgens de norm NEN 2580, zoals onder meer toegepast bij de Basisregistratie gebouwen.

Aanvaarding
In overleg.

Waarborgsom/bankgarantie
Behoudens nadere afspraken zal in de koopakte worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het totstandkomen van de overeenkomst bij de notaris een waarborgsom stort of een bankgarantie afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.


Neem voor meer informatie en/of een afspraak voor bezichtiging contact op met ons kantoor per telefoon of per e-mail.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]