Foto 1/27
Foto 2/27
Foto 3/27
Foto 4/27
Foto 5/27
Foto 6/27
Foto 7/27
Foto 8/27
Foto 9/27
Foto 10/27
Foto 11/27
Foto 12/27
Foto 13/27
Foto 14/27
Foto 15/27
Foto 16/27
Foto 17/27
Foto 18/27
Foto 19/27
Foto 20/27
Foto 21/27
Foto 22/27
Foto 23/27
Foto 24/27
Foto 25/27
Foto 26/27
Foto 27/27

Omschrijving

Permanent wonen op een hele mooie locatie alsof je altijd op vakantie bent in een houten chalet met een Scandinavische sfeer en met riant uitzicht op een grote waterplas en bovendien nabij een op- en

Permanent wonen op een hele mooie locatie alsof je altijd op vakantie bent in een houten chalet met een Scandinavische sfeer en met riant uitzicht op een grote waterplas en bovendien nabij een op- en afrit van de Maasroute A59.

Perceelsoppervlakte : 242 m²
Inhoud : ca. 214 m³
Bouwjaar : 1998
Gebruiksoppervlakte : ca. 64 m²
Energielabel : voorlopig B

Sinds eind 2017 is permanent wonen toegestaan op het Hof van Capelle en kunnen we spreken van een woonwijk. Er is momenteel sprake van 204 bestaande woningen, deels steen, deels hout en nog 42 nieuw te bouwen stenen woningen, vrijwel allemaal aan straten en watergangen gelegen die haaks uitkomen op de centrale geasfalteerde toegangsweg. Er komt een tweede toegang naar de Winterdijk.
Vier Heultjes 502 ligt aan het einde (oostkant) van de lange geasfalteerde toegangsweg en dan linksaf tussen de houten chalets. Bijna naar het einde van het pad aan de linkerkant, de kant van het water. Parkeren kan royaal op eigen terrein. Ook met twee auto’s.
Zie de inrichting van het 242 m² grote perceel op het bijgevoegde tekening.
De woning ligt royaal boven het maaiveld.
Eenmaal binnen valt meteen de vriendelijke Scandinavische stijl op. Zie ook de bijgevoegde tekening en het filmpje op onze eigen Website, onze Facebookpagina en op Funda. Deze geven perfect de indeling en de sfeer weer.
In de ruim 30 m² grote woonkamer geeft het schuin oplopende dak, tot bijna 4 meter hoogte, een ruimtelijk gevoel. Dat ruimtelijk gevoel komt meteen ook naar voren als je door de dubbele tuindeuren over het 34 m² grote terras naar het westen kijkt over de volledige lengte van de grote waterpartij. Een majestueus uitzicht, onbelemmerd en naar het westen gericht.
De keuken heeft een L- vormig kunststof keukenblok v.v. een gaskookplaat, afzuigkap, combi-magnetron, afwasmachine en koelkast. In de entree is de toiletruimte gemaakt en daarnaast de bijkeuken waarin de CV-ketel hangt en een losse trap nog toegang geeft tot een bergzolder met een hoogte van ca. 1,45 m. Tussen de twee slaapkamers ligt de modern betegelde doucheruimte.
Het aan de woonkamer grenzend terras, over de volle breedte van het chalet en 4 meter diep, ligt ook hoger dan het maaiveld en eenmaal afgedaald via een paar treden is de parkeerplaats naast het chalet bereikbaar en de houten berging, ook met vlonder. Mooi gemaakt is de oerdegelijke grote houten steiger van 5 x 5 meter die royaal over het water steekt. Direct ernaast is een hellingbaantje gemaakt om tot de waterlijn te komen. Vissen, varen, zwemmen, schaatsen, het is allemaal mogelijk met als vertrekpunt de eigen vlonder.
Bekijk het aangeleverde beeldmateriaal en waan u in het chalet, op het terras of op de steiger. U kunt het al voor zich zien. Maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging en ervaar dit chalet op deze bijzonder mooie locatie met eigen ogen.


Graag uw aandacht voor het volgende:
Een woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

De gebruiksoppervlakte (GBO) hebben wij berekend volgens de norm NEN 2580, zoals onder meer toegepast bij de Basisregistratie gebouwen.

Aanvaarding
In overleg.

Waarborgsom/bankgarantie
Behoudens nadere afspraken zal in de koopakte worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het totstandkomen van de overeenkomst bij de notaris een waarborgsom stort of een bankgarantie afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.


Neem voor meer informatie en/of een afspraak voor bezichtiging contact op met ons kantoor per telefoon of per e-mail.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]