Foto 1/26
Foto 2/26
Foto 3/26
Foto 4/26
Foto 5/26
Foto 6/26
Foto 7/26
Foto 8/26
Foto 9/26
Foto 10/26
Foto 11/26
Foto 12/26
Foto 13/26
Foto 14/26
Foto 15/26
Foto 16/26
Foto 17/26
Foto 18/26
Foto 19/26
Foto 20/26
Foto 21/26
Foto 22/26
Foto 23/26
Foto 24/26
Foto 25/26
Foto 26/26

Omschrijving

Permanent wonen op een mooie locatie in een flink houten chalet in een Scandinavische sfeer met een vlonder aan een watergang die uitkomt op een grote waterplas, 12 zonnepanelen, drie parkeerplaatsen

Permanent wonen op een mooie locatie in een flink houten chalet in een Scandinavische sfeer met een vlonder aan een watergang die uitkomt op een grote waterplas, 12 zonnepanelen, drie parkeerplaatsen en bovendien nabij een op- en afrit van de Maasroute A59.

Perceelsoppervlakte : 298 m²
Inhoud : ca. 305 m³
Bouwjaar : 2000
Gebruiksoppervlakte : 84 m²
Energielabel : A

Sinds eind 2017 is permanent wonen toegestaan op het Hof van Capelle en kunnen we spreken van een woonwijk. Er is momenteel sprake van 204 bestaande woningen, deels hout, deels steen en nog 42 nieuw te bouwen stenen woningen, vrijwel allemaal aan straten en watergangen gelegen die haaks uitkomen op de centrale geasfalteerde toegangsweg. Er komt een tweede toegang naar de Winterdijk.
Vier Heultjes 516 ligt aan het einde (oostkant) van de lange, geasfalteerde toegangsweg en dan de laatste straat linksaf tussen de houten chalets. Ongeveer halverwege de straat aan de linkerkant. Parkeren kan royaal op eigen terrein. Zelfs met drie auto’s.
Zie de inrichting van het 298 m² grote perceel op de bijgevoegde tekening.
De woning ligt royaal boven het maaiveld. Vandaar het trapje om bij de voordeur en de entree te komen. De toiletruimte is modern, gedeeltelijk betegeld en voorzien van een zwevend closet en fonteintje. Ook de royale badkamer is zo afgewerkt en hierin een ligbad, aparte douche en een wastafel. Vanuit de entree is de bijkeuken bereikbaar met daarin plaats voor de CV-ketel, wasmachine en –droger en andere apparatuur. Een losse trap geeft toegang tot een bergzoldertje.
Eenmaal binnen valt meteen de vriendelijke Scandinavische stijl op. Zie ook de bijgevoegde tekeningen, foto’s en het filmpje op Funda en onze website www.knepflevandermee.nl. Deze geven perfect de indeling en de sfeer weer.
Overigens is de gehele woningaan de buitenkant afgewerkt met onderhoudsarme kunststof gevelbekleding, genaamd ‘Kaycan vinyl siding’, met houtmotief. Een kwalitatief top product toegepast in Amerika en Canada, waarop levenslange garantie. Productinformatie hierover is bij de makelaar aanwezig.
In de ruim 32 m² grote woonkamer geeft het schuin oplopende dak, tot bijna 4 meter hoogte, een ruimtelijk gevoel. Dat wordt nog versterkt door het zicht door de schuifpui naar het zij-terras op het zuiden en door de twee keer twee dubbele deuren naar het doorlopend terras op het westen. Samen met de keuken van 10 m² is er een leefruimte van maar liefst ca. 42 m². De keuken is open en uitgevoerd met een breed eet/werkblad waarin ook de inductie kookplaat met afzuigschouw. In het kunststof keukenblok een combi-magnetron, afwasmachine en koelkast. Er zijn twee behoorlijke slaapkamers van resp. 9 en 11,5 m².
In welk vertrek je ook bent, overal is de gemoedelijke Scandinavische sfeer aanwezig.
Bekijk ook de bijgevoegde tekening van de perceels-inrichting en zie dat het verhoogde terras in een L-vorm aan de zuid- en westkant van het chalet ligt, ruim, grotendeels voorzien van windschermen en zelfs een heel praktisch overdekt gedeelte. Tussen het verhoogde terras en de watergang ligt nog een strook grind met enkele bomen en een iets verlaagde steiger aan de waterkant. Bergruimte is er voldoende getuige de aanwezige drie bergingen en nog een overdekt terras. Vissen, varen, zwemmen, schaatsen, het is allemaal mogelijk met als vertrekpunt de eigen vlonder.
Vermeldenswaard is zeker het extreem lage energievoorschot van € 3,--. Bijna nul op de meter. Dat wordt deels bereikt door de 12 zonnepanelen die voor een neutraal verbruik zorgen en door vrijwel altijd de houtkachel (over te nemen) te stoken. De CV-ketel is er uiteraard wel en ook een close-in boiler in de keuken. Er zijn rolluiken bij de slaapkamers, zonneschermen bij het west- en zuid terras en er is een airco die ’s-Winters ook elektrisch kan verwarmen.
Bekijk het aangeleverde beeldmateriaal en waan u in het chalet, op het terras of op de steiger. Maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging en ervaar dit mooie ruime chalet met eigen ogen.


Graag uw aandacht voor het volgende:
Een woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

De gebruiksoppervlakte (GBO) hebben wij berekend volgens de norm NEN 2580, zoals onder meer toegepast bij de Basisregistratie gebouwen.

Aanvaarding
In overleg.

Waarborgsom/bankgarantie
Behoudens nadere afspraken zal in de koopakte worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het totstandkomen van de overeenkomst bij de notaris een waarborgsom stort of een bankgarantie afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.


Neem voor meer informatie en/of een afspraak voor bezichtiging contact op met ons kantoor per telefoon of per e-mail.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]