Foto 1/28
Foto 2/28
Foto 3/28
Foto 4/28
Foto 5/28
Foto 6/28
Foto 7/28
Foto 8/28
Foto 9/28
Foto 10/28
Foto 11/28
Foto 12/28
Foto 13/28
Foto 14/28
Foto 15/28
Foto 16/28
Foto 17/28
Foto 18/28
Foto 19/28
Foto 20/28
Foto 21/28
Foto 22/28
Foto 23/28
Foto 24/28
Foto 25/28
Foto 26/28
Foto 27/28
Foto 28/28

Omschrijving

Goed onderhouden en bijna instapklare tussenwoning met twee slaapkamers, een grote zolder, een flinke achtertuin met eigen achterom en berging, gelegen op een mooie vrije locatie.

Goed onderhouden en bijna instapklare tussenwoning met twee slaapkamers, een grote zolder, een flinke achtertuin met eigen achterom en berging, gelegen op een mooie vrije locatie.

Perceelsoppervlakte : 150 m²
Gebruiksoppervlakte : ca. 75 m²
Inhoud : ca. 283 m³
Bouwjaar : 1984
Energielabel : D

De ligging van deze bijna instapklare tussenwoning is goed. Op korte afstand van het centrum maar ook van het buitengebied. Bovendien ontbreekt zowel aan de voor- als aan de achterkant directe bebouwing zodat er een mooie vrije uitkijk is.
De woning zelf is fris, overal goed afgewerkt en grotendeels voorzien van kunststof kozijnen, op de begane grond voorzien van isolerende beglazing. De gehele begane grond is afgewerkt met een tegelvloer. In de hal is de meterkast met 5 groepen en een aardlekschakelaar en de trapopgang. De wanden en het plafond van de woonkamer zijn gestukt. De woonkamer en de open keuken hebben samen een mooie oppervlakte van ca. 30 m², waarbij de keuken aan de tuinkant ligt. Het kunststof keukenblok is eenvoudig netjes maar niet meer voorzien van apparatuur. Voor extra bergruimte is er de trapkast. De gedeeltelijk keurig betegelde toiletruimte met zwevend closet is in het achter halletje waar ook de CV-ketel (ca. 2003) hangt en de deur naar de achtertuin is.
De 1e verdieping heeft een betonvloer. Op de overloop komen de twee ruime slaapkamers uit en de tot het plafond betegelde ruime badkamer voorzien van een douche, wastafel, zwevend closet en wasmachine-aansluiting.
De zolder is met een vlizotrap bereikbaar, heeft een betonvloer en is ruim met een nokhoogte van ca. 2,50 m. Verschillende bewoners van de naburige soortgelijke woningen hebben een vaste trap laten maken. Een uitstekende optie ook voor deze woning gezien de grote zolder die dan veel beter benut kan worden.
De achtertuin op het oosten is ruim 12 m diep, en eenvoudig aangelegd, vrij van directe achterburen. Achterin, net buiten de poort, is de toegang naar de stenen berging via een poort naar het achterom pad en parkeerplaatsen.
Wil u niet te veel klussen en genieten van een goed afgewerkte woning op een mooie locatie, maak dan vrijblijvend aan afspraak voor een bezichtiging.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Een woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

De gebruiksoppervlakte (GBO) hebben wij berekend volgens de norm NEN 2580, zoals onder meer toegepast bij de Basisregistratie gebouwen.

Aanvaarding
In overleg.

Waarborgsom/bankgarantie
Behoudens nadere afspraken zal in de koopakte worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het totstandkomen van de overeenkomst bij de notaris een waarborgsom stort of een bankgarantie afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.


Neem voor meer informatie en/of een afspraak voor bezichtiging contact op met ons kantoor per telefoon of per e-mail.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]