Foto 1/30
Foto 2/30
Foto 3/30
Foto 4/30
Foto 5/30
Foto 6/30
Foto 7/30
Foto 8/30
Foto 9/30
Foto 10/30
Foto 11/30
Foto 12/30
Foto 13/30
Foto 14/30
Foto 15/30
Foto 16/30
Foto 17/30
Foto 18/30
Foto 19/30
Foto 20/30
Foto 21/30
Foto 22/30
Foto 23/30
Foto 24/30
Foto 25/30
Foto 26/30
Foto 27/30
Foto 28/30
Foto 29/30
Foto 30/30

Omschrijving

Moderne hoekwoning met zij- en achtertuin, in 2008 gebouwd, 2 slaapkamers en een grote zolder met vaste trap voor een 3e, een mooie overdekt terras in de tuin gelegen op een locatie aan de rand van Ka


Moderne hoekwoning met zij- en achtertuin, in 2008 gebouwd, 2 slaapkamers en een grote zolder met vaste trap voor een 3e, een mooie overdekt terras in de tuin gelegen op een locatie aan de rand van Kaatsheuvel en Sprang-Capelle.

Perceeloppervlakte : 164 m²
Inhoud : ca. 350 m³
Bouwjaar : ca. 2008
Gebruiksoppervlakte : ca. 99 m²
Energielabel : A

De ligging is echt aan de rand van de bebouwde kom, op de kop van de straat beginnen de weilanden. Om de hoek, achter de rijtjes woningen, ligt het door woningbouw omgeven verkeersluwe hofje ‘De Hanze’ met in het midden een kinderspeelveldje.
De redelijk ruime entree heeft naast de trapopgang, de meterkast, kastruimte en een gedeeltelijk betegelde toiletruimte met zwevend closet en fonteintje. De woonkamer ligt over de volle breedte van de achtergevel met een loopdeur naar de tuin. De begane grond is voorzien van een massief eiken whitewash vloer met brede delen. Er is kastruimte onder de trap gemaakt. De keuken grenst aan de voorkant en is voorzien van een groot, modern L-vormig kunststof keukenblok v.v. een gasfornhuis met afzuigschouw, afwasmachine en koel- en vrieskast. De vloer van de eerste verdieping is afgewerkt met een laminaatvloer. Hier zijn twee ruime slaapkamer en een tot het plafond betegelde badkamer met douche met douchecabine, wastafel en duoblok. Middels een vaste trap komt u op de tweede verdieping met een betonvloer en een nokhoogte van ca. 3,20 meter. De hele zolder is keurig afgewerkt, voorzien van een groot dakraam en kan als slaapkamer benut worden. De CV –combiketel (2008), de motor van het mechanische ventilatiesysteem en de wasmachine-aansluiting zijn er ook geplaatst. De achtertuin ligt op het oosten en is via een 2,80 meter brede zijtuin via de straat te bereiken. De tuin is kindvriendelijk en onderhoudsarm aangelegd met achter een berging en daar tegenaan gebouwd prachtige grote overkapping boven het terras. Ook meteen achter de poort aan de straatkant naast de woning is een overkapping gemaakt. Spreekt deze woning en locatie u aan, maak dan een afspraak voor een uitgebreide bezichtiging.

Overige bijzonderheden en voorwaarden:
- De woningen zijn uitsluitend bestemd voor kopers die de woning zelf gaan bewonen.
- Er is een (recent) bouwkundig keuringsrapport van deze woning op kantoor ter inzage.
- Bezichtigingen vinden uitsluitend plaats middels een afspraak via ons kantoor.
- De maten van de opgenomen tekeningen zijn circa maten.
- Zowel onze opdrachtgever als wij stellen het op prijs indien u na een eventuele bezichtiging
uw bevindingen aan ons kenbaar maakt. Bij voorbaat dank hiervoor.
- Bij verkoop vindt de eigendomsoverdracht van de woning plaats bij DFG Notarissen te Kaatsheuvel.
- in de koopakte zal worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst een bankgarantie of waarborgsom afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.
- sommige percelen moeten nog door het kadaster ingemeten worden. De genoemde circa perceelsgrootte is dan een indicatie.

De gebruiksoppervlakte (GBO) hebben wij berekend volgens de norm NEN 2580, zoals onder meer toegepast bij de Basisregistratie gebouwen.

Een woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

Aanvaarding
In overleg in overleg, meestal op korte termijn mogelijk.

Neem voor meer informatie en/of een afspraak voor bezichtiging contact op met ons kantoor per telefoon of per e-mail.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]