Foto 1/30
Foto 2/30
Foto 3/30
Foto 4/30
Foto 5/30
Foto 6/30
Foto 7/30
Foto 8/30
Foto 9/30
Foto 10/30
Foto 11/30
Foto 12/30
Foto 13/30
Foto 14/30
Foto 15/30
Foto 16/30
Foto 17/30
Foto 18/30
Foto 19/30
Foto 20/30
Foto 21/30
Foto 22/30
Foto 23/30
Foto 24/30
Foto 25/30
Foto 26/30
Foto 27/30
Foto 28/30
Foto 29/30
Foto 30/30

Omschrijving

Goed bereikbare ruime hoekwoning met mogelijkheid voor een carport of garage op eigen terrein, drie slaapkamers, een vaste trap naar de 2e verdieping voor een 4e slaapkamer en een diepe tuin op het we

Goed bereikbare ruime hoekwoning met mogelijkheid voor een carport of garage op eigen terrein, drie slaapkamers, een vaste trap naar de 2e verdieping voor een 4e slaapkamer en een diepe tuin op het westen.

Perceelsoppervlakte : 166 m²
Gebruiksoppervlakte : 106 m²
Inhoud : ca. 340 m³
Bouwjaar : 1979
Energielabel : E

OPEN HUIS: woensdag 29 augustus 2018 van 16.00 tot 17.30 uur.
De inschrijving voor in aankoop geïnteresseerde kandidaten, die de woning zelf bezichtigd hebben, sluit uiterlijk maandag 03 september 2018 om 12.00 uur.

Er zijn een paar eigenschappen die deze locatie en woning tot een fijne nieuwe woonstek voor u kunnen maken. Niet in de laatste plaats de bereikbaarheid. Aan de achterkant kunt u direct met een auto op het perceel komen. En of daar dan een parkeerplaats komt, een carport of een garage is uw keuze. Desnoods op termijn. Want in de woning zult u ook nog wat aanpassingswensen hebben. Denk aan het moderniseren van de keuken, toiletruimte en badkamer, vloer- en wandafwerking. Buro Bad uit Waalwijk heeft hiervoor een paar ontwerpen uitgewerkt om een idee te geven van wat er mogelijk is. Wij hebben zelfs een uitgewerkte prijslijst van de materialen en technische tekeningen van de badkamer gekregen. Bekijk ook de foto’s in de documentatie.
De woning zelf mag er zeker zijn, bekijk de bijgevoegde plattegronden voor de indeling.
De L-vormige woonkamer en de ruime keuken, aan de voorkant gelegen, bieden een leefruimte van zo’n 41 m². Ruimte is ook op de 1e en 2e verdieping terug te vinden, die beiden een betonvloer hebben. Drie slaapkamers op de 1e verdieping en een badkamer, die eventueel nog met een dakkapel iets te vergroten is. De vaste trap zorgt ervoor dat de 2e verdieping goed bereikbaar is en dat daar, mede gezien de nokhoogte van ca. 2,70 m., een 4e slaapkamer of mooie hobbyruimte te maken is.
De achtertuin op het westen is bijna 15 meter diep en achter in de tuin staat een ruime stenen beging. Zoals al eerder opgemerkt kan hier een parkeerplaats, carport of garage gemaakt worden met directe toegang tot de verkeersluwe weg met volop parkeerruimte.
Heeft deze woning uw aandacht getrokken, kom dan op 29 augustus tussen 16.00 uur en 18.30 uur naar de open dag. Dat is de enige mogelijkheid om de woning aan de binnenkant te bekijken.

Bijzonderheden:
In samenwerking met een woningbouwvereniging in Kaatsheuvel worden voormalige huurwoningen in Kaatsheuvel en Loon op Zand te koop aangeboden. Ook deze woning wordt namens de woningbouwvereniging onder zeer aantrekkelijke voorwaarden verkocht.

Wilt u voor het eerst een woning kopen maar blijken de woonlasten te hoog voor uw inkomen? Casade biedt nu de Corporatieve STARTERSLENING aan. Iets voor u? Neem voor meer informatie contact met ons op.

Overige bijzonderheden en voorwaarden:
- De woningen zijn uitsluitend bestemd voor kopers die de woning zelf gaan bewonen. Daarom wordt er in de koopakte een boeteclausule opgenomen met een verbod tot verhuur/ingebruikgeving.
- Er is een (recent) bouwkundig keuringsrapport van deze woning op kantoor ter inzage.
- Bezichtigingen vinden uitsluitend plaats middels een afspraak via ons kantoor.
- De maten van de opgenomen tekeningen zijn circa maten.
- Zowel onze opdrachtgever als wij stellen het op prijs indien u na een eventuele bezichtiging
uw bevindingen aan ons kenbaar maakt. Bij voorbaat dank hiervoor.
- Bij verkoop vindt de eigendomsoverdracht van de woning plaats bij DFG Notarissen te Kaatsheuvel.
- in de koopakte zal worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst een bankgarantie of waarborgsom afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.
- sommige percelen moeten nog door het kadaster ingemeten worden. De genoemde circa perceelsgrootte is dan een indicatie.

De gebruiksoppervlakte (GBO) hebben wij berekend volgens de norm NEN 2580, zoals onder meer toegepast bij de Basisregistratie gebouwen.

Een woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

Aanvaarding
In overleg in overleg, meestal op korte termijn mogelijk.

Neem voor meer informatie en/of een afspraak voor bezichtiging contact op met ons kantoor per telefoon of per e-mail.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]