Foto 1/26
Foto 2/26
Foto 3/26
Foto 4/26
Foto 5/26
Foto 6/26
Foto 7/26
Foto 8/26
Foto 9/26
Foto 10/26
Foto 11/26
Foto 12/26
Foto 13/26
Foto 14/26
Foto 15/26
Foto 16/26
Foto 17/26
Foto 18/26
Foto 19/26
Foto 20/26
Foto 21/26
Foto 22/26
Foto 23/26
Foto 24/26
Foto 25/26
Foto 26/26

Omschrijving

Aan een breed opgezette dubbele woonstraat gelegen royale tussenwoning met een ruime Z-kamer van ca. 33 m², vier slaapkamers en een grote zolder. In 2010 zijn nieuwe hardhouten kozijnen met HR++ begla

Aan een breed opgezette dubbele woonstraat gelegen royale tussenwoning met een
ruime Z-kamer van ca. 33 m², vier slaapkamers en een grote zolder. In 2010 zijn nieuwe hardhouten kozijnen met HR++ beglazing geplaatst.

Perceelsoppervlakte : 187 m²
Inhoud : ca. 400 m³
Bouwjaar : 1971
Gebruiksoppervlakte : ca. 101 m²
Energielabel : A

OPEN HUIS: donderdag 06 september 2018 van 16.00 tot 17.30 uur.
De inschrijving voor in aankoop geïnteresseerde kandidaten, die de woning zelf bezichtigd hebben, sluit uiterlijk dinsdag 11 september 2018 om 12.00 uur.

Naast ruimte en een mooie open ligging is het feit dat alle kozijnen in 2010 vernieuwd zijn en voorzien van isolerende beglazing, een groot voordeel voor de nieuwe bewoners.
Onderhoudsvriendelijk en bovendien een energie A label.
Midden op het pleintje is een kinderspeeltuintje.
Op de bijgevoegde plattegrond is goed te zien dat na de royale entree, er een ruim 34 m² grote Z-vormige woonkamer volgt die bovendien nog ruimtelijker kan worden door een muur tussen de keuken (ca. 9 m²) en eethoek te verwijderen (draagmuur) zodat er een mooie leefruimte ontstaat van maar liefst ca. 43 m² De begane grond is voorzien van een tegelvloer. Het oorspronkelijke keukenblok is verwijderd, zodat deze woning zonder keukeninrichting verkocht zal worden.
Op de 1e verdieping zijn maar liefst vier slaapkamers en een hele redelijke badkamer die voorzien is van een douche, wastafel en toilet.
De zolder heeft een nokhoogte van ca. 2,65 m en heeft daarom de mogelijkheid om veel extra leefruimte toe te voegen als er een vaste trap gemaakt wordt i.p.v. de vlizotrap.
Dat kan redelijk eenvoudig omdat de zoldervloer een houten balklaag heeft en de trap over de trap van de 1e verdieping kan. Dan moet de kast op de overloop vervallen.
De achtertuin is gemiddeld zo’n 14,5 m diep, ligt op het westen en wordt gedeeltelijk afgesloten door een stenen berging met daarnaast een poort naar het achterom pad. Kortom een royale woning met een prima prijs kwaliteit verhouding zeker geschikt voor een gezin. Heeft deze woning uw aandacht getrokken, kom dan op 06 september tussen 16.00 uur en 17.30 uur naar de open dag. Dat is de enige mogelijkheid om de woning aan de binnenkant te bekijken.

Bijzonderheden:
In samenwerking met een woningbouwvereniging in Kaatsheuvel worden voormalige huurwoningen in Kaatsheuvel en Loon op Zand te koop aangeboden. Ook deze woning wordt namens de woningbouwvereniging onder zeer aantrekkelijke voorwaarden verkocht.

Wilt u voor het eerst een woning kopen maar blijken de woonlasten te hoog voor uw inkomen? Casade biedt nu de Corporatieve STARTERSLENING aan. Iets voor u? Neem voor meer informatie contact met ons op.

Overige bijzonderheden en voorwaarden:
- De woningen zijn uitsluitend bestemd voor kopers die de woning zelf gaan bewonen. Daarom wordt er in de koopakte een boeteclausule opgenomen met een verbod tot verhuur/ingebruikgeving.
- Er is een (recent) bouwkundig keuringsrapport van deze woning op kantoor ter inzage.
- Bezichtigingen vinden uitsluitend plaats middels een afspraak via ons kantoor.
- De maten van de opgenomen tekeningen zijn circa maten.
- Zowel onze opdrachtgever als wij stellen het op prijs indien u na een eventuele bezichtiging
uw bevindingen aan ons kenbaar maakt. Bij voorbaat dank hiervoor.
- Bij verkoop vindt de eigendomsoverdracht van de woning plaats bij DFG Notarissen te Kaatsheuvel.
- in de koopakte zal worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst een bankgarantie of waarborgsom afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.
- sommige percelen moeten nog door het kadaster ingemeten worden. De genoemde circa perceelsgrootte is dan een indicatie.

De gebruiksoppervlakte (GBO) hebben wij berekend volgens de norm NEN 2580, zoals onder meer toegepast bij de Basisregistratie gebouwen.

Een woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

Aanvaarding
In overleg in overleg, meestal op korte termijn mogelijk.

Neem voor meer informatie en/of een afspraak voor bezichtiging contact op met ons kantoor per telefoon of per e-mail.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]