Foto 1/30
Foto 2/30
Foto 3/30
Foto 4/30
Foto 5/30
Foto 6/30
Foto 7/30
Foto 8/30
Foto 9/30
Foto 10/30
Foto 11/30
Foto 12/30
Foto 13/30
Foto 14/30
Foto 15/30
Foto 16/30
Foto 17/30
Foto 18/30
Foto 19/30
Foto 20/30
Foto 21/30
Foto 22/30
Foto 23/30
Foto 24/30
Foto 25/30
Foto 26/30
Foto 27/30
Foto 28/30
Foto 29/30
Foto 30/30

Omschrijving

Moderne, prima afgewerkte hoekwoning, in 2012 gebouwd, met alle moderne comfort, twee flinke slaapkamers en een grote zolder met vaste trap en dakraam, voor eventueel een 3e slaapkamer.

Moderne, prima afgewerkte hoekwoning, in 2012 gebouwd, met alle moderne comfort, twee flinke slaapkamers en een grote zolder met vaste trap en dakraam, voor eventueel een 3e slaapkamer.
Perceeloppervlakte : 142 m²
Inhoud : ca. 350 m³
Bouwjaar : ca. 2012
Gebruiksoppervlakte : ca. 98 m²
Energielabel : A
OPEN HUIS: donderdag 13 september 2018 van 16.00 tot 17.30 uur.
De inschrijving voor in aankoop geïnteresseerde kandidaten, die de woning zelf bezichtigd hebben, sluit uiterlijk dinsdag 18 september 2017 om 10.00 uur.

De ligging van deze woning is nabij de Efteling in een woonstraat met aan de ene kant haast nieuwe en aan de andere kant al weer wat oudere woningen. Deze woning maakt deel uit van het een aantal jaren geleden gerealiseerde plan Rosagaerde. Bekijk de plattegronden voor de indeling. De redelijk ruime entree geeft bij het binnenkomen meteen de verzorgde stijl aan die in de rest van de woning ook terugkomt. Hier vinden we de meterkast met 7 groepen en 2 aardlekschakelaars, een vaste kast en een gedeeltelijk betegelde toiletruimte met zwevend closet en fonteintje. De woonkamer ligt over de volle breedte van de achtergevel met een loopdeur naar de tuin. De gehele begane grondvloer is voorzien van een moderne antraciet grijze tegelvloer, welke is voorzien van vloerverwarming als hoofdverwarming. De keuken ligt aan de voorkant met daarin een ruim, modern L-vormig kunststof keukenblok v.v. een gaskookplaat met afzuigschouw, combimagnetron, afwasmachine en koelkast. De vloer van de eerste verdieping is geheel afgewerkt met laminaat. Hier zijn twee ruime slaapkamer en een modern betegelde badkamer met inloopdouche met glazen spatwand, een brede dubbele wastafel in een meubeltje met bergkastje en een zwevend closet. Middels een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar, die een betonvloer heeft, afgewerkt is met laminaat en een nokhoogte heeft van ca. 3,50 meter. De hele zolder is open en biedt, mede door de hoge nok, de mogelijkheid om een 3e slaapkamer te maken. Bovendien is er een groot dakraam en een raam in de zijgevel. De CV –combiketel (2012) en de motor van het mechanische ventilatiesysteem hangen ook op zolder waar ook de aansluiting van de wasmachine is. De achtertuin is 10,50 m diep en 6,50 m breed, ligt op het oosten en is onderhoudsarm aangelegd met achterin een stenen berging van 2,24 x 2,95 m. Een poort geeft toegang tot het achterom pad. Omdat dit de laatste woning in de rij is van het achterom pad, is de breedte van het pad bij de tuin getrokken en is er een strook grond naast de zijgevel beschikbaar van bijna 1,20 m breed. Kijk ook naar het kadastrale kaartje. Spreekt deze haast nieuwe woning en locatie u aan, kom dan naar de open dag op donderdag 13 september a.s. tussen 16.00 uur en 17.30 uur.
Algemene verkoopvoorwaarden:
* De woning valt onder de koopvorm KoopGarant.
* Er gelden géén inkomens- en starterscriteria.
* De koper is verplicht de aan te kopen woning zelf te bewonen.
* De norm van de regeling Nationale Hypotheekgarantie verdient de voorkeur.
* Het gebruik van ‘eigen geld’ is uiteraard toegestaan.
* Er geldt een maximale financiering ter grootte van de koopsom + maximaal 10% van de koopsom aan verbouwingskosten, mits daadwerkelijk daaraan besteed (verplicht bouw depot).
* Inschrijven middels inschrijfformulier, na de bezichtiging op 13-09-2018, kan uiterlijk 18-09-2018 tot 12.00 uur op het kantoor van Knepflé & van der Mee makelaars en taxateurs in Waalwijk. Kandidaten die de woning niet bezichtigd hebben worden van inschrijving uitgesloten.
* Indien er meer gegadigden zijn wordt door middel van loting bepaalt wie er voor de woning in aanmerking komt. Kandidaat nummer 1 van de lotinglijst wordt door makelaar benaderd. Binnen 5 werkdagen moet aan de makelaar kenbaar worden gemaakt of er over wordt gegaan tot aankoop van de woning! Ná deze 5 werkdagen vervalt de mogelijkheid tot aankoop van deze kandidaat en wordt de volgende kandidaat benaderd.
Zorg er dus voor dat u vooraf op de hoogte bent van uw financiële mogelijkheden!! Uiteraard koopt u eventueel onder het voorbehoud van het verkrijgen van een passende financiering. U hoeft dus nog geen hypotheek afgesloten te hebben.
De woning is beschikbaar vanaf ca. 17 december 2018.

Wat houdt Koopgarant allemaal in?
Deze woning wordt verkocht met de KOOPGARANT constructie. Dit houdt in dat u de woning koopt van de woningcorporatie tegen 90% van de getaxeerde marktwaarde (dat is al verwerkt in de koopsom). Toch wordt u volledig eigenaar van de woning. U kunt een lagere hypotheek afsluiten en hebt dus lagere maandlasten.

Eén voorwaarde bij Koopgarant is dat de woningcorporatie de woning uiteindelijk van u terugkoopt. Dat scheelt u een hoop zorgen wanneer u een andere woning wilt kopen. De woningcorporatie garandeert u een terugkoop binnen 3 maanden.

De terugkoopprijs wordt berekend aan de hand van een nieuwe taxatie. De koopprijs die u voor de woning heeft betaald is de basis voor de terugkoopprijs. De waardestijging of -daling is voor 85 % voor uw rekening en 15 % voor rekening van de woningcorporatie.

Meer informatie over Koopgarant kunt u terugvinden in de brochure / folder. Deze is los te downloaden op onze website of op www.kopenbijcasade.nl.

In het kort:
Terugkoopgarantie:
Als u weer wilt verkopen koopt Casade uw woning binnen drie maanden terug onder vooraf vastgestelde richtlijnen. U mag de woning niet op de vrije markt te koop aanbieden.

Prijsgarantie:
Een waardestijging of –daling van de woning wordt verdeeld tussen u en Casade waarbij u ook door uzelf aangebrachte waarde verhogende verbeteringen voor een deel terugverdient.

Notaris:
Omdat het hier een bijzondere (juridisch ingewikkelde) koopconstructie betreft heeft Casade ervoor gekozen om samen te werken met Dierckxsens, Van Grinsven Franken notarissen te Kaatsheuvel. Dit kantoor zorgt voor de eigendomsoverdracht.

Tot slot:
Laat u zich niet afschrikken door al deze regels. Het is nu eenmaal zo dat al deze zaken nodig zijn om deze bijzondere koopconstructie, met zo’n lage koopsom, juridisch goed uit te kunnen voeren. Misbruik en misstanden kunnen zo zoveel mogelijk worden voorkomen.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]