Foto 1/27
Foto 2/27
Foto 3/27
Foto 4/27
Foto 5/27
Foto 6/27
Foto 7/27
Foto 8/27
Foto 9/27
Foto 10/27
Foto 11/27
Foto 12/27
Foto 13/27
Foto 14/27
Foto 15/27
Foto 16/27
Foto 17/27
Foto 18/27
Foto 19/27
Foto 20/27
Foto 21/27
Foto 22/27
Foto 23/27
Foto 24/27
Foto 25/27
Foto 26/27
Foto 27/27

Omschrijving

Op een rustige locatie gelegen op te knappen hoekwoning met drie slaapkamers en een goed benut baar te maken zolder. De achtertuin is ca. 11,50 m diep.

Op een rustige locatie gelegen op te knappen hoekwoning met drie slaapkamers en een goed benut baar te maken zolder. De achtertuin is ca. 11,50 m diep.

Perceelsoppervlakte : ca. 127 m²
Gebruiksoppervlakte : ca. 79 m²
Inhoud : ca. 311 m³
Bouwjaar : ca. 1961
Energielabel : E

Bij het binnenrijden van het Frederik Hendrikpark vanuit de Willem de Zwijgerlaan valt meteen de openheid van het straatbeeld op. Deze woning ligt direct aan achterkant van de tuinen van de Willem de Zwijgerlaan en kijkt uit op de bergingen en garages van die straat. Bekijk de plattegronden voor de indeling.
De woning zal door de nieuwe eigenaar geheel opgeknapt moeten worden. Deze voormalige huurwoning is eenvoudig van afwerking. Wel is het zo dat vrijwel alle kozijnen van kunststof zijn en voorzien van isolerende beglazing.
De totale woonoppervlakte van de doorzonkamer en de nu dichte keuken is samen bijna 30 m². Het is te overwegen de muur tussen de kamer en de keuken te verwijderen teneinde een mooie open leefruimte te creëren.
Op de verdieping, met betonvloer, zijn drie slaapkamers en de doucheruimte.
Een vlizotrap geeft toegang tot de 2e verdieping, met houten vloer en een nokhoogte van ca. 2,30 m. Hier hangt ook de CV-combiketel uit 2014.
Het is het overwegen waard om een vaste trap te maken teneinde de verdieping beter te benutten, eventueel in combinatie met een dakkapel. Er zijn voorbeelden in de straat waar deze aanpassingen uitgevoerd zijn.
De achtertuin is ca. 11,50 meter diep, op het noorden gelegen en met een behoorlijke vrijheid. Mede omdat aan de westkant een brede groenstrook ligt. De stenen berging is halfsteens en ongeveer 3 x 3 meter. Daarnaast de poort naar het achterom pad. Let wel: de voortuin is eigendom van de gemeente, maar wel als ware het uw eigen tuin worden gebruik.
Als u interesse heeft in deze eenvoudige hoekwoning, die u geheel naar uw eigen hand kunt zetten, maak dan een afspraak voor een bezichtiging.

Bijzonderheden:
In samenwerking met een woningbouwvereniging in Kaatsheuvel worden voormalige huurwoningen in Kaatsheuvel en Loon op Zand te koop aangeboden. Ook deze woning wordt namens de woningbouwvereniging onder zeer aantrekkelijke voorwaarden verkocht.

Wilt u voor het eerst een woning kopen maar blijken de woonlasten te hoog voor uw inkomen? Casade biedt nu de Corporatieve STARTERSLENING aan. Iets voor u? Neem voor meer informatie contact met ons op.

Overige bijzonderheden en voorwaarden:
- De woningen zijn uitsluitend bestemd voor kopers die de woning zelf gaan bewonen. Daarom wordt er in de koopakte een boeteclausule opgenomen met een verbod tot verhuur/ingebruikgeving.
- Er is een (recent) bouwkundig keuringsrapport van deze woning op kantoor ter inzage.
- Bezichtigingen vinden uitsluitend plaats middels een afspraak via ons kantoor.
- De maten van de opgenomen tekeningen zijn circa maten.
- Zowel onze opdrachtgever als wij stellen het op prijs indien u na een eventuele bezichtiging
uw bevindingen aan ons kenbaar maakt. Bij voorbaat dank hiervoor.
- Bij verkoop vindt de eigendomsoverdracht van de woning plaats bij DFG Notarissen te Kaatsheuvel.
- in de koopakte zal worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst een bankgarantie of waarborgsom afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.
- sommige percelen moeten nog door het kadaster ingemeten worden. De genoemde circa perceelsgrootte is dan een indicatie.

De gebruiksoppervlakte (GBO) hebben wij berekend volgens de norm NEN 2580, zoals onder meer toegepast bij de Basisregistratie gebouwen.

Een woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

Aanvaarding
In overleg in overleg, meestal op korte termijn mogelijk.

Neem voor meer informatie en/of een afspraak voor bezichtiging contact op met ons kantoor per telefoon of per e-mail.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]