Foto 1/30
Foto 2/30
Foto 3/30
Foto 4/30
Foto 5/30
Foto 6/30
Foto 7/30
Foto 8/30
Foto 9/30
Foto 10/30
Foto 11/30
Foto 12/30
Foto 13/30
Foto 14/30
Foto 15/30
Foto 16/30
Foto 17/30
Foto 18/30
Foto 19/30
Foto 20/30
Foto 21/30
Foto 22/30
Foto 23/30
Foto 24/30
Foto 25/30
Foto 26/30
Foto 27/30
Foto 28/30
Foto 29/30
Foto 30/30

Omschrijving

Robuuste modern afgewerkte uitgebouwde hoekwoning uit 2012 met alle moderne comfort, drie slaapkamers en een hele grote zolder met vaste trap voor eventueel een 4e slaapkamer en een grote stenen bergi

Robuuste modern afgewerkte uitgebouwde hoekwoning uit 2012 met alle moderne comfort, drie slaapkamers en een hele grote zolder met vaste trap voor eventueel een 4e slaapkamer en een grote stenen berging met afsluitbare carport, gelegen aan de rand van de Loonde en Drunense Duinen.
Perceeloppervlakte : 290 m²
Inhoud : ca. 445 m³
Bouwjaar : ca. 2011-2012
Gebruiksoppervlakte : ca. 130 m²
Energielabel : A
OPEN HUIS: donderdag 06 december 2018 van 16.00 tot 17.30 uur.
De inschrijving voor in aankoop geïnteresseerde kandidaten, die de woning zelf bezichtigd hebben, sluit uiterlijk dinsdag 11 december 2018 om 10.00 uur.

De Van Salm Salmstraat is een van de laatste straten aan de noordkant van de bebouwde kom van Loon op Zand. Vanuit de achtertuin is het maar twee minuten lopen naar de bosrand van het prachtige natuurgebied. De bebouwing aan de noordkant van de Van Salm Salmstraat is in 2011-2012 voor een groot gedeelte vernieuwd met als resultaat een fraai modern straatbeeld, mede door de materiaalkeuze en kleurstelling. De woningen zijn goed geïsoleerd en ook de woning scheidende muren zijn in spouw uitgevoerd.
Bekijk de bijgevoegde plattegronden voor de indeling. De gehele begane grondvloer is voorzien van vloerverwarming als hoofdverwarming en is afgewerkt met neutraal gekleurd korreltapijt. De entree is redelijk ruim en de toiletruimte heeft een zwevend closet en fonteintje. De meterkast heeft 9 groepen, 3 aardlekschakelaars en een fornhuis groep. De woonkamer is over de volle breedte ca. 3 meter uitgebouwd en nu ca. 37,5 meter groot. Een brede pui met daarin ook twee dubbele tuindeuren geeft aan de achterkant een fraai gevelbeeld en naast veel lichtinval ook uitzicht op de 18 meter diepe achtertuin. Meteen tegen de achtergevel is een mooie terrasoverkapping aangebracht van ruim 3 meter en bovendien is het terras fraai betegeld. De keukeninrichting is modern en uitgevoerd in een L vormige opstelling met een kleiner tweede gedeelte, met alle gangbare apparatuur waaronder een 6 pits gasfornhuis. Samen met de ca. 9 m² grote keuken is de leefruimte beneden maar liefst zo’n 46,5 m². Op de overloop van de 1e verdieping komen drie slaapkamers uit en de grote badkamer is modern betegeld en voorzien van een royale inloopdouche met spatscherm, een ligbad, een brede wastafel in een meubeltje en een zwevend closet. De verdieping is ook afgewerkt met dezelfde korreltapijtvloer als de begane grond en de zolder. De grote zolder heeft een betonvloer en is met een vaste trap bereikbaar. Door de nokhoogte van ca. 3,65 m en een Velux dakraam is deze ruimte goed te benutten. Eventueel kan er een grote 4e slaapkamer gemaakt worden. De wasmachine, - droger en het ventilatiesysteem staan/hangt er ook.
De 18 meter diepe achtertuin tot aan de erfafscheiding, op het noorden, zal een tuinliefhebber prettig vinden. De achtertuin is over de volle breedte afgesloten met een grote berging van 3 x 5,70 en daarnaast een met een elektrisch bedienbare roldeur afsluitbare carport, open aan de tuinkant. De achterste 6 meter van het kadastrale perceel, behorende tot de eigendom, achter de berging en carport en vormen net als bij alle buren een bestrate toegangsweg (recht van overpad) van de percelen naar de Hertog van Brabantweg.
Spreekt deze haast nieuwe woning en locatie u aan, kom dan naar de open dag op donderdag 06 december a.s. tussen 16.00 uur en 17.30 uur.
Algemene verkoopvoorwaarden:
* De woning valt onder de koopvorm KoopGarant.
* Er gelden géén inkomens- en starterscriteria.
* De koper is verplicht de aan te kopen woning zelf te bewonen.
* De norm van de regeling Nationale Hypotheekgarantie verdient de voorkeur.
* Het gebruik van ‘eigen geld’ is uiteraard toegestaan.
* Er geldt een maximale financiering ter grootte van de koopsom + 0 % kosten koper + maximaal 10% van de koopsom aan verbouwingskosten, mits daadwerkelijk daaraan besteed (verplicht bouw depot).
* Inschrijven middels inschrijfformulier, na de bezichtiging op 06-12-2018, kan uiterlijk 11-12-2018 tot 10.00 uur op het kantoor van Knepflé & van der Mee makelaars en taxateurs in Waalwijk. Kandidaten die de woning niet bezichtigd hebben worden van inschrijving uitgesloten.
* Indien er meer gegadigden zijn wordt door middel van loting bepaalt wie er voor de woning in aanmerking komt. Kandidaat nummer 1 van de lotinglijst wordt door makelaar benaderd. Binnen 5 werkdagen moet aan de makelaar kenbaar worden gemaakt of er over wordt gegaan tot aankoop van de woning! Ná deze 5 werkdagen vervalt de mogelijkheid tot aankoop van deze kandidaat en wordt de volgende kandidaat benaderd.
Zorg er dus voor dat u vooraf op de hoogte bent van uw financiële mogelijkheden!! Uiteraard koopt u eventueel onder het voorbehoud van het verkrijgen van een passende financiering. U hoeft dus nog geen hypotheek afgesloten te hebben.
De woning is beschikbaar vanaf ca. 17 december 2018.

Wat houdt Koopgarant allemaal in?
Deze woning wordt verkocht met de KOOPGARANT constructie. Dit houdt in dat u de woning koopt van de woningcorporatie tegen 90% van de getaxeerde marktwaarde (dat is al verwerkt in de koopsom). Toch wordt u volledig eigenaar van de woning. U kunt een lagere hypotheek afsluiten en hebt dus lagere maandlasten.

Eén voorwaarde bij Koopgarant is dat de woningcorporatie de woning uiteindelijk van u terugkoopt. Dat scheelt u een hoop zorgen wanneer u een andere woning wilt kopen. De woningcorporatie garandeert u een terugkoop binnen 3 maanden.

De terugkoopprijs wordt berekend aan de hand van een nieuwe taxatie. De koopprijs die u voor de woning heeft betaald is de basis voor de terugkoopprijs. De waardestijging of -daling is voor 85 % voor uw rekening en 15 % voor rekening van de woningcorporatie.

Meer informatie over Koopgarant kunt u terugvinden in de brochure / folder. Deze is los te downloaden op onze website of op www.kopenbijcasade.nl.

In het kort:
Terugkoopgarantie:
Als u weer wilt verkopen koopt Casade uw woning binnen drie maanden terug onder vooraf vastgestelde richtlijnen. U mag de woning niet op de vrije markt te koop aanbieden.

Prijsgarantie:
Een waardestijging of –daling van de woning wordt verdeeld tussen u en Casade waarbij u ook door uzelf aangebrachte waarde verhogende verbeteringen voor een deel terugverdient.

Notaris:
Omdat het hier een bijzondere (juridisch ingewikkelde) koopconstructie betreft heeft Casade ervoor gekozen om samen te werken met Dierckxsens, Van Grinsven Franken notarissen te Kaatsheuvel. Dit kantoor zorgt voor de eigendomsoverdracht.

Tot slot:
Laat u zich niet afschrikken door al deze regels. Het is nu eenmaal zo dat al deze zaken nodig zijn om deze bijzondere koopconstructie, met zo’n lage koopsom, juridisch goed uit te kunnen voeren. Misbruik en misstanden kunnen zo zoveel mogelijk worden voorkomen.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]