Foto 1/29
Foto 2/29
Foto 3/29
Foto 4/29
Foto 5/29
Foto 6/29
Foto 7/29
Foto 8/29
Foto 9/29
Foto 10/29
Foto 11/29
Foto 12/29
Foto 13/29
Foto 14/29
Foto 15/29
Foto 16/29
Foto 17/29
Foto 18/29
Foto 19/29
Foto 20/29
Foto 21/29
Foto 22/29
Foto 23/29
Foto 24/29
Foto 25/29
Foto 26/29
Foto 27/29
Foto 28/29
Foto 29/29

Omschrijving

Aan de rand van het centrum gelegen geheel gerenoveerde, uitgebouwde vrijstaande woning met eenvoudige garage/berging, drie slaapkamers en een fantastisch grote tuingerichte leefruimte van bijna 60 m²

Aan de rand van het centrum gelegen geheel gerenoveerde, uitgebouwde vrijstaande woning met eenvoudige garage/berging, drie slaapkamers en een fantastisch grote tuingerichte leefruimte van bijna 60 m².

Perceelsoppervlakte : 378 m²
Inhoud : ca. 467 m³
Bouwjaar : 1952
Gebruiksoppervlakte : ca. 128 m²
Energielabel : C vermoedelijk.

De Jan de Rooystraat is tot voor kort een redelijk drukke straat geweest, maar sinds het vertrek van het Dr. Mollercollege naar een nieuwe locatie is dat beduidend minder geworden. De straat ademt weer de rust en de sfeer van toen, begin jaren ’50.
Aan de zuidkant van de straat grenst het Halvenzolen park met zijn fietsroute en aan de noordkant het mooie Wandelpark. Het centrum met zijn voorzieningen en terrassen maar ook een basisschool zijn op loopafstand.
Deze vrijstaande woning is aan de achterzijde op de begane grond fors uitgebouwd, hetgeen geresulteerd heeft in een totale woonkamer/leefruimte van 59 m². Voorzien van een hele brede schuifpui aan de tuinkant en van volop raampartijen.
Vanaf ca. 1993 is de woning stapsgewijs gerenoveerd en met name de afgelopen jaren is er een eenheid gemaakt in afwerking.
Zo is de gehele begane grondvloer in 1993 vervangen, geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming en een tegelvloer. Ook het mastiek dak is in ca. 1995 vervangen en geïsoleerd. De kozijnen zijn gefaseerd vervangen en voorzien van isolerende beglazing.
Ook is het dakbeschot van de hoofdbouw in ca. 1995 vervangen, geïsoleerd en voorzien van nieuwe dakpannen. In de afgelopen paar jaren is de badkamer vervangen en voorzien van een ligbad, inloopdouche, zwevend closet en dubbele wastafel. Ook de keuken is vernieuwd en voorzien van apparatuur. Het schilder- en stucwerk zijn aan de binnenkant onderhanden genomen en aan de buitengevels zijn wit geschilderd.
Op de verdieping zijn drie slaapkamers waarvan er twee een schuifpui hebben naar het platdak met hekwerk. Eventueel zou het beloopbaar gemaakt kunnen worden d.m.v. drainata tegels o.i.d. De zolder is nu bereikbaar met een vliezotrap en uitsluitend bergzolder met een nokhoogte van ca. 1,75m.
Voornoemde opsomming van feiten is alleen bedoeld om aan te geven dat er serieus werk is gemaakt van het aanpassen van de woning. Of dat geleid heeft tot een voor u acceptabele woning moet u eigenlijk zelf komen ervaren want het is een woning die u aan de binnenzijde gezien moet hebben om goed te kunnen oordelen. Een prima ligging, goede privacy, het voordeel van vrijstaand wonen op een mooi perceel aan de rand van het centrum en een complete woning moeten serieuze kandidaten aanspreken.
Maak vrijblijvend een afspraak voor een bezichtiging.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Een woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

De gebruiksoppervlakte (GBO) hebben wij berekend volgens de norm NEN 2580, zoals onder meer toegepast bij de Basisregistratie gebouwen.

Aanvaarding
In overleg.

Waarborgsom/bankgarantie
Behoudens nadere afspraken zal in de koopakte worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het totstandkomen van de overeenkomst bij de notaris een waarborgsom stort of een bankgarantie afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.


Neem voor meer informatie en/of een afspraak voor bezichtiging contact op met ons kantoor per telefoon of per e-mail.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]