Foto 1/15
Foto 2/15
Foto 3/15
Foto 4/15
Foto 5/15
Foto 6/15
Foto 7/15
Foto 8/15
Foto 9/15
Foto 10/15
Foto 11/15
Foto 12/15
Foto 13/15
Foto 14/15
Foto 15/15

Omschrijving

Ruime, sfeervolle tussenwoning met tuin op het westen

De hier te koop aangeboden woning is nou typisch zo’n woning waarvan je, als je er langs loopt, zegt: ’n gezellig huis door z’n robuuste maar vriendelijke jaren dertig bouwstijl.
Dat begint al bij het tuinmuurtje met zijn zogeheten ‘ezelsrug ’. De diepe voortuin zorgt voor privacy.

Dat gezellige, sfeervolle, wordt mede bepaald door de erker aan de woonkamer en de getoogde voordeur met siersmeedwerk en een gemetselde rollaag om het kozijn. Wat misschien ook opvalt is dat het metselwerk is uitgevoerd in ‘kettingverband’, dat het kozijnhout wat zwaarder is uitgevoerd dan vandaag de dag en de zware overstekende gootlijst. In september 2011 zijn de oude dakpannen vernieuwd door gebakken dakpannen van hetzelfde type namelijk ‘Tuille du Nord’. De kap is aan de binnenkant geïsoleerd.

Achter de mooie voordeur ligt een lange gang met op de kop daarvan de trapopgang.
De royale woonkamer, met erker, heeft een houten vloer en een grote gemetselde schouw met openhaard. Tuindeuren kunnen nog een optie zijn.
De keuken is van oorsprong al aangebouwd en inmiddels, ook in september 2011, voorzien van een nieuw mastiekdak. De inrichting is eenvoudig en hier bevindt zich ook de huurgeyser.
De oorspronkelijke, daarachter gelegen berging met toiletruimte is nu verbouwd tot achterhalletje/bijkeuken en douche/toiletruimte. De voorzieningen in de gehele aanbouw zijn eenvoudig.

Op de 1e verdieping treffen we een grote overloop met deur naar het platdak van de aanbouw.
De mooie paneeldeuren leiden naar drie slaapkamers en een vaste kast. Een goede optie zou zijn om de badkamer in de kleinste slaapkamer te maken.
De 2e verdieping is met een vaste trap goed te bereiken. De nokhoogte is zo’n 3,50 meter en daardoor is er een uitstekend benutbare zolder, uitermate geschikt voor het maken van een 4e (of 3e slaapkamer).
De CV-ketel uit 2008 hangt hier ook.
De achtertuin is smal en diep maar is zuid- en west gericht.
De 6 meter diepe berging is vanuit het achterompad goed bereikbaar. De poort zit op de kop van dat pad en dat loopt niet achter het pand door.
Op het achtergelegen perceel aan de Eerste Zeine zal nieuwbouw van woningen worden gerealiseerd.


Perceelsoppervlakte : 140 m²
Inhoud : ca. 340 m³
Bouwjaar : ca. 1934
Gebruiksoppervlakte : ca. 97 m²
Overige inpandige ruimte: 32 m²
Energielabel: E

Graag uw aandacht voor het volgende:
Een woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving te kijken geeft een heel andere beleving dan het kijken naar een beeld op de computer of het langs rijden en een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning daadwerkelijk te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

De gebruiksoppervlakte (GBO) hebben wij berekend volgens de norm NEN 2580, zoals onder meer toegepast bij de Basisregistratie gebouwen.

Aanvaarding
In overleg

Waarborgsom/bankgarantie
Behoudens nadere afspraken zal in de koopakte worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het totstandkomen van de overeenkomst bij de notaris een waarborgsom stort of een bankgarantie afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.

Neem voor meer informatie en/of een afspraak voor bezichtiging contact op met ons kantoor per telefoon of per e-mail.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]