Foto 1/28
Foto 2/28
Foto 3/28
Foto 4/28
Foto 5/28
Foto 6/28
Foto 7/28
Foto 8/28
Foto 9/28
Foto 10/28
Foto 11/28
Foto 12/28
Foto 13/28
Foto 14/28
Foto 15/28
Foto 16/28
Foto 17/28
Foto 18/28
Foto 19/28
Foto 20/28
Foto 21/28
Foto 22/28
Foto 23/28
Foto 24/28
Foto 25/28
Foto 26/28
Foto 27/28
Foto 28/28

Omschrijving

Op een mooie locatie centraal in de erg gewilde woonwijk De Hoef gelegen gemoderniseerde twee onder een kap woning met aangebouwde garage met carport en bergzolder en een brede aan het water grenzende

Op een mooie locatie centraal in de erg gewilde woonwijk De Hoef gelegen gemoderniseerde twee onder een kap woning met aangebouwde garage met carport en bergzolder en een brede aan het water grenzende achtertuin met privacy.

Perceelsoppervlakte : 247 m²
Inhoud : ca. 472 m³
Bouwjaar : 1986
Gebruiksoppervlakte : ca. 118 m²
Energielabel : C

Een oprit met carport en achterliggende garage met bergzolder, vrij uitzicht aan de voorkant en een geweldige ligging van de brede achtertuin (met open zuid- en westkant) aan een waterpartij zijn al een aantal belangrijke redenen om deze woning eens goed onder de loep te nemen. Tel daarbij op dat de woning een moderne afgewerkte toiletruimte heeft, een tweedelig op maat gemaakt keukenblok met uitstekende apparatuur en uitzicht aan de straatkant, een modern afgewerkte badkamer met een doordachte indeling waarin een ligbad, een aparte douche, een brede wastafel en een zwevend closet en er zijn weer een paar goede redenen voor een overweging. Ook de 35 m² grote L-vormige woonkamer, tuingericht, met openslaande tuindeuren en een mooie parketvloer en op de verdieping de drie slaapkamers, allen behoorlijk van afmeting, mogen er zijn. De vaste trap naar de zolder maakt dat deze goed benutbaar is, mede door de nokhoogte van ca. 3 meter en de betonvloer. De woning heeft een centraal stofzuigsysteem.
Bekijk de bijgevoegde plattegronden voor de prettige indeling.
Ook de behoorlijk van afmeting zijnde garage, ook vanuit de achtertuin bereikbaar, heeft een stevig uitgevoerde bergzolder met een nokhoogte van 3 meter en is momenteel als hobbyruimte in gebruik.
De achtertuin is ca. 9 meter breed en tot aan de waterkant zo’n 16 meter diep en is op het westen gelegen met een open zuidkant.
De laatste 2 meter worden gehuurd van de gemeente voor een zeer bescheiden bedrag per jaar. Achter in de tuin geeft een poort toegang tot een doodlopend gedeelte van Hofstad. De privacy is uitstekend en er staan geen woningen aan de achterkant.
Nog een vermelding waard voor ouders met kinderen op de basisschool: openbare basisschool De Hoef ligt op 150 meter afstand. De kinderen hoeven geen drukke weg over te steken en ze zijn vanuit het keukenraam te volgen als ze naar school gaan. Weer een grote pré.
Heeft deze aantrekkelijke gemoderniseerde woning uw belangstelling gewekt, maak dan een afspraak voor een uitvoerige rondleiding.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Een woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

De gebruiksoppervlakte (GBO) hebben wij berekend volgens de norm NEN 2580, zoals onder meer toegepast bij de Basisregistratie gebouwen.

Aanvaarding
In overleg.

Waarborgsom/bankgarantie
Behoudens nadere afspraken zal in de koopakte worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het totstandkomen van de overeenkomst bij de notaris een waarborgsom stort of een bankgarantie afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.


Neem voor meer informatie en/of een afspraak voor bezichtiging contact op met ons kantoor per telefoon of per e-mail.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]