Foto 1/30
Foto 2/30
Foto 3/30
Foto 4/30
Foto 5/30
Foto 6/30
Foto 7/30
Foto 8/30
Foto 9/30
Foto 10/30
Foto 11/30
Foto 12/30
Foto 13/30
Foto 14/30
Foto 15/30
Foto 16/30
Foto 17/30
Foto 18/30
Foto 19/30
Foto 20/30
Foto 21/30
Foto 22/30
Foto 23/30
Foto 24/30
Foto 25/30
Foto 26/30
Foto 27/30
Foto 28/30
Foto 29/30
Foto 30/30

Omschrijving

Aan een verkeersluwe straat gelegen uitgebouwde twee onder een kap woning met grote tuingerichte woonkeuken met openslaande deuren naar terras. Een vrij gelegen achtertuin op het zuiden en aan het w

Aan een verkeersluwe straat gelegen uitgebouwde twee onder een kap woning met grote tuingerichte woonkeuken met openslaande deuren naar terras. Een vrij gelegen achtertuin op het zuiden en aan het water. Vier a vijf slaapkamers en parkeerruimte voor meerdere auto’s op eigen terrein.

Perceelsoppervlakte : 463 m²
Inhoud : ca. 579 m³
Bouwjaar : 1975
Gebruiksoppervlakte : ca. 159 m² (incl. voormalige garage)
Energielabel : C

Zonder ook maar iets te overdrijven mag de locatie waar deze grote gezinswoning staat erg goed genoemd worden.
De ca. 18 meter diepe achtertuin ligt op het zuiden en biedt naasten veel privacy, uitzicht op het water en het daaraan gelegen park. De omliggende bebouwing is open van structuur en waar je ook staat en kijkt overal is groen te zien. Bovendien ligt dit gedeelte van de wijk De Meerdijk op een paar honderd meter van de bosrand, het begin van de Loonse en Drunense Duinen. Met tevens in de directe nabijheid de speeltuin, het hertenkamp en het recreatiegebied van het voormalige Lido. Zo sta je in luttele minuten midden in de natuur. Terwijl het centrum van Waalwijk zich toch maar op drie kilometer afstand bevindt en die van scholen en winkels op een halve respectievelijk een kilometer. De bereikbaarheid van de snelwegen is goed en probleemloos.
De woning zelf mag er ook zijn met zijn inhoud van 579 m³. Bekijk ook de bijgevoegde plattegronden voor een schets van de indeling en de foto’s en de video op Funda en op onze eigen site www.knepflevandermee.nl.
Er zijn royale parkeermogelijkheden op eigen terrein aan de voorkant en ook de (voormalige) garage is weer als zodanig benutbaar te maken.
De voortuin heeft de genoemde parkeermogelijkheden en zorgt ervoor dat het woongedeelte zelf ver van de straat ligt. Rechts naast de uitgebouwde woonkeuken loopt een pad van een meter breed dat toegang geeft tot de achtertuin.
De ruime entree geeft toegang tot de brede L-vormige zitkamer van 37 m² met parketvloer en van daaruit is de grote woonkeuken van 27 m² te bereiken. Bij elkaar zo’n 64 m² prettige leefruimte. Beide vertrekken zijn tuingericht, hebben veel glas aan de zuidkant en hebben toegang tot het grote overdekte terras (natuursteen) van waaraf u vrijwel alleen groen waarneemt. De royale en moderne keuken heeft een royale L-vorm met vier bijpassende extra kasten voor veel bergruimte.
Ook de heel praktische bijkeuken is via de grote entree te bereiken met daarin een L-vormig keukenblok met ruimte voor diverse apparatuur als een wasmachine- droger en vrieskast.
Deze bijkeuken is weer in verbinding met de grote voormalige garage, nu berging/hobbyruimte maar desgewenst weer garage.
Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers waarvan er twee toegang tot het grote overdekte balkon aan de voorzijde bieden. De badkamer is modern afgewerkt en voorzien van een inloopdouche, brede dubbele wastafel met meubel en bovenkast, zwevend closet en voorzien van vloerverwarming.
Een vaste trap geeft toegang tot de grote zolder waar rechts eventueel een 5e slaapkamer gemaakt kan worden. De 4e slaapkamer is aan de linkerzijde gerealiseerd. Beide vertrekken hebben een groot dakraam en dakkapellen behoren tot de mogelijkheden.

Samenvattend: de combinatie van deze ruime gezinswoning en de fraaie open locatie zorgt ervoor dat de nieuwe eigenaren hier elke dag met plezier in een mooie omgeving kunnen wonen en genieten. Mocht deze woning uw interesse hebben gewekt, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Een woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

De gebruiksoppervlakte (GBO) hebben wij berekend volgens de norm NEN 2580, zoals onder meer toegepast bij de Basisregistratie gebouwen.

Aanvaarding
In overleg.

Waarborgsom/bankgarantie
Behoudens nadere afspraken zal in de koopakte worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het totstandkomen van de overeenkomst bij de notaris een waarborgsom stort of een bankgarantie afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.


Neem voor meer informatie en/of een afspraak voor bezichtiging contact op met ons kantoor per telefoon of per e-mail.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]