Foto 1/18
Foto 2/18
Foto 3/18
Foto 4/18
Foto 5/18
Foto 6/18
Foto 7/18
Foto 8/18
Foto 9/18
Foto 10/18
Foto 11/18
Foto 12/18
Foto 13/18
Foto 14/18
Foto 15/18
Foto 16/18
Foto 17/18
Foto 18/18

Omschrijving

Op een kindvriendelijke locatie gelegen ruime tussenwoning met uitgebouwde keuken, 3 of 4 slaapkamers en een tuin op het zuiden grenzend aan een groot speelveld.

Op een kindvriendelijke locatie gelegen ruime tussenwoning met uitgebouwde keuken, 3 of 4 slaapkamers en een tuin op het zuiden grenzend aan een groot speelveld.

Perceelsoppervlakte : 118 m²
Inhoud : ca. 370 m³
Bouwjaar : ca. 1965
Gebruiksoppervlakte : ca. 110 m²
Energielabel : C

De ligging van deze ruime tussenwoning is goed en kindvriendelijk te noemen.
Verkeersluw aan de voorkant en lekker rustig aan de achterkant omdat de achtertuin (op het zuiden) meteen via een voetpad overgaat in een grote brede groenstrook met daarop onder andere kinderspeeltoestellen.
De woning zelf mag er ook zijn, bekijk de bijgevoegde plattegronden voor de indeling. De oorspronkelijke tochthal en de gang zijn samengevoegd zodat er een ruime entree is ontstaan waarop onder andere de toiletruimte met zwevend closet uit komt.
Omdat de keuken uitgebouwd is en de ruimte van de voormalige keuken bij de woonkamer getrokken is ontstond er een L-vormige woonkamer met een prettige leefruimte van ca. 34 m², voorzien van een parketvloer en open haard. De uitgebouwde keuken zelf is ruim en heeft een L-vormig keukenblok met inbouwapparatuur.
Op de 1e verdieping is van een kleine slaapkamer aan de voorkant een badkamer gemaakt, voorzien van een douche, ligbad, zwevend closet en wastafel. De voormalige doucheruimte is als wasruimte in gebruik, heel praktisch.
Van de drie andere slaapkamers zijn er twee behoorlijk ruim en is er één kleinere.
Op de tweede verdieping, bereikbaar met een vaste trap, is desgewenst een 4e slaapkamer te maken, al dan niet met een dakkapel, nu is er een dakraam. De achtertuin op het zuiden is bijna 11 meter diep met achterin een flinke stenen berging en de poort naar het trottoir dat grenst aan het grote speelveld. Geen directe achterburen dus.
Lijkt deze ruime en goed gelegen tussenwoning iets voor u, maak dan een afspraak voor een uitgebreide bezichtiging.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Een woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

De gebruiksoppervlakte (GBO) hebben wij berekend volgens de norm NEN 2580, zoals onder meer toegepast bij de Basisregistratie gebouwen.

Aanvaarding
In overleg.

Waarborgsom/bankgarantie
Behoudens nadere afspraken zal in de koopakte worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het totstandkomen van de overeenkomst bij de notaris een waarborgsom stort of een bankgarantie afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.


Neem voor meer informatie en/of een afspraak voor bezichtiging contact op met ons kantoor per telefoon of per e-mail.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]