Foto 1/22
Foto 2/22
Foto 3/22
Foto 4/22
Foto 5/22
Foto 6/22
Foto 7/22
Foto 8/22
Foto 9/22
Foto 10/22
Foto 11/22
Foto 12/22
Foto 13/22
Foto 14/22
Foto 15/22
Foto 16/22
Foto 17/22
Foto 18/22
Foto 19/22
Foto 20/22
Foto 21/22
Foto 22/22

Omschrijving

Prachtig gelegen hoekwoning met aan de voorkant een waterpartij en vrij uitzicht, de achtertuin op het zuiden, drie slaapkamers en een mogelijkheid voor een 4e slaapkamer.

Prachtig gelegen hoekwoning met aan de voorkant een waterpartij en vrij uitzicht, de achtertuin op het zuiden, drie slaapkamers en een mogelijkheid voor een 4e slaapkamer.

Perceelsoppervlakte : 150 m²
Inhoud : ca. 350 m³
Bouwjaar : 1976
Gebruiksoppervlakte : ca. 105 m²
Energielabel : C

De ligging van deze hoekwoning is zonder meer goed te noemen. Aan een voetpad gelegen dat tussen de voortuinen en het talud van de waterpartij loopt maar ook weer niet ver van de parkeerplaats. Geen auto’s voor de deur dus maar vrij uitzicht naar de Mozartlaan.
Bekijk de plattegronden voor de indeling.
De entree is redelijk ruim met daarin een hele grote toiletruimte, de meterkast en een trapkast.
De doorzon woonkamer met parketvloer heeft een open doorgang naar de grote eetkeuken met daarin een L-vormig keukenblok met inbouwapparatuur zoals een inductiekookplaat en een afwasmachine. Samen vertegenwoordigen zij een oppervlakte van 35 m².
De eerste verdieping heeft een betonvloer en daar zijn drie slaapkamers die heel behoorlijk van afmeting zijn en, zoals een groot deel van de woning, voorzien zijn van spachtelputz wanden. De ruime douche is rondom gedeeltelijk betegeld en voorzien van een douche met douchecabine, een wastafel en de wasmachine aansluiting.
De vaste trap naar de zolder maakt dat deze goed benut baar is. De onderkant van de nokgording ligt op 2,18 meter zodat er, zeker als er een dakkapel geplaatst zou worden, een 4e slaapkamer gerealiseerd kan worden, de vloer is al versterkt. Op de voorzolder hangt de combiketel uit 2011.
De achtertuin is 9 meter diep en ligt op het zuiden met een poort naar het zijpad.
De achtertuin wordt over de volle breedte afgesloten door een grote berging van ruim 2 x 6 meter waarvan de asbestgolfplaten al vervangen zijn door niet asbesthoudende golfplaten.
Met name aan de zuid en westkant zijn de kozijnen vervangen door hardhouten en overal is isolerende beglazing aangebracht.
Kortom een fantastisch gelegen gezinswoning waar wij voor serieuze kandidaten graag tijd vrij maken om deze te laten zien.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Een woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

De gebruiksoppervlakte (GBO) hebben wij berekend volgens de norm NEN 2580, zoals onder meer toegepast bij de Basisregistratie gebouwen.

Aanvaarding
In overleg.

Waarborgsom/bankgarantie
Behoudens nadere afspraken zal in de koopakte worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het totstandkomen van de overeenkomst bij de notaris een waarborgsom stort of een bankgarantie afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.


Neem voor meer informatie en/of een afspraak voor bezichtiging contact op met ons kantoor per telefoon of per e-mail.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]