Foto 1/31
Foto 2/31
Foto 3/31
Foto 4/31
Foto 5/31
Foto 6/31
Foto 7/31
Foto 8/31
Foto 9/31
Foto 10/31
Foto 11/31
Foto 12/31
Foto 13/31
Foto 14/31
Foto 15/31
Foto 16/31
Foto 17/31
Foto 18/31
Foto 19/31
Foto 20/31
Foto 21/31
Foto 22/31
Foto 23/31
Foto 24/31
Foto 25/31
Foto 26/31
Foto 27/31
Foto 28/31
Foto 29/31
Foto 30/31
Foto 31/31

Omschrijving

Op een rustige locatie, vrijwel aan de bosrand gelegen vrijstaande semi-Op een rustige locatie, vrijwel aan de bosrand gelegen vrijstaande semi-bungalow met inpandige garage en berging, mogelijkheid t

Op een rustige locatie, vrijwel aan de bosrand gelegen vrijstaande semi-bungalow met inpandige garage en berging, mogelijkheid tot kantoor/praktijkruimte aan huis en extra vertrekken op de verdieping.
BIJZONDERE AANBIEDING! Bij aankoop van deze woning krijg je een GRATIS KEUKEN & BADKAMER NAAR KEUZE T.W.V. IEDER €20.000,-* *Vraag naar de voorwaarden

Perceelsoppervlakte : 940 m²
Inhoud : ca. 956 m³
Bouwjaar : 1989
Gebruiksoppervlakte : ca. 180 m²
Energielabel : C

Zonder ook maar iets te overdrijven mag de locatie waar deze semi-bungalow staat erg goed genoemd worden. De omliggende bebouwing is open van structuur en waar je ook staat en kijkt overal is groen te zien. Bovendien ligt dit gedeelte van Meerdijk op een paar honderd meter van de bosrand, het begin van de Loonse en Drunense Duinen. Met tevens in de directe nabijheid de speeltuin, het hertenkamp en het recreatiegebied van het voormalige Lido, het Hoefsven, het Galgenwiel en de kanaaldijk. Over een wandel/fietsbrug op honderd meter van de woning sta je in luttele minuten in de natuur. Terwijl het hartje centrum van Waalwijk toch maar op drie kilometer afstand is en scholen en winkels nog veel dichterbij zijn. De bereikbaarheid van de snelwegen is goed en probleemloos. De grote steden zijn met een uur rijden te bereiken.
De woning zelf mag er ook zijn met zijn inhoud van ruim 950 m³, iets wat je niet meteen ziet vanaf de buitenkant. Bekijk de bijgevoegde plattegronden en op onze site www.knepflevandermee.nl ook de mogelijkheid om virtueel middels een 3D presentatie door de woning te lopen.
Behalve het slaapgedeelte is de begane grond voorzien van een neutrale marmeren vloer met vloerverwarming.
Het prettige van deze woning is dat vrijwel alle vertrekken op de begane grond gesitueerd zijn. Waaronder maar liefst vier slaapkamers. De indeling zal afhankelijk van de gezinssamenstelling van de nieuwe eigenaar ongewijzigd kunnen blijven maar kan ook aangepast worden in de vorm van het samenvoegen van nu nog gescheiden vertrekken. Te denken valt aan de L- vormige woonkamer van ca. 44 m² met de keuken (ca. 15 m²) zodat een bijna 60 m² grote leefruimte ontstaat met ramen en deuren op het zuiden en westen. Ook het samenvoegen van twee of zelfs drie slaapkamers behoort tot de mogelijkheden. Meteen achter de voordeur grenst een vertrek, nu slaapkamer, dat eenvoudig als kantoor/praktijkruimte gebruikt zou kunnen worden en het is zelfs eenvoudig mogelijk om een toegang van buitenaf te maken.
De trap in de royale hal met vide, geeft toegang tot de verrassend grote verdieping, waar weliswaar alle vertrekken onder de dakschuinte vallen en nu twee slaapkamers gemaakt zijn.
Dat kunnen er ook drie of vier worden. Of prettige hobby-werkruimten.
De garage en de berging zijn inpandig te bereiken en de garage heeft een luik naar de verdieping.
De woning is royaal vrij gelegen van de perceelsgrenzen en in de tuin is gekozen voor gemak.
Bestrating en hoofdzakelijk gras met enkele randen beplanting.
Spreekt deze semi-bungalow op deze geweldige locatie u aan, maak dan vrijblijvend een afspraak voor een uitgebreide bezichtiging.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Een woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

De gebruiksoppervlakte (GBO) hebben wij berekend volgens de norm NEN 2580, zoals onder meer toegepast bij de Basisregistratie gebouwen.

Aanvaarding
In overleg.

Waarborgsom/bankgarantie
Behoudens nadere afspraken zal in de koopakte worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het totstandkomen van de overeenkomst bij de notaris een waarborgsom stort of een bankgarantie afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.


Neem voor meer informatie en/of een afspraak voor bezichtiging contact op met ons kantoor per telefoon of per e-mail.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]