Foto 1/20
Foto 2/20
Foto 3/20
Foto 4/20
Foto 5/20
Foto 6/20
Foto 7/20
Foto 8/20
Foto 9/20
Foto 10/20
Foto 11/20
Foto 12/20
Foto 13/20
Foto 14/20
Foto 15/20
Foto 16/20
Foto 17/20
Foto 18/20
Foto 19/20
Foto 20/20

Omschrijving

Op een unieke locatie gelegen geschakelde woning met inpandige garage en ruim terras boven het water met een fantastische uitzicht.
Deze split - level woning biedt een bijzonder wooncomfort op een fantastische plek.
Ben ik nou op vakantie of kom ik echt in mijn eigen woning? Dat is de eerste gedachte, die bij je opkomt, als je binnenkomt in de woonkamer van dit bijzondere huis. Vanuit de zithoek kijk je door de schuifpui meteen op een fraai terras met een oppervlakte van zo’n 40 m². Het uitzicht is weids over een mooi aangelegde waterpartij.
Een bijzondere ervaring.
De eethoek van het huis ligt aan de voorzijde en staat in open verbinding met de luxe ingerichte keuken, die is voorzien van een oven met 6 pits gaskookplaat en uiteraard een bijpassende afzuigkap.
Naast de handige quooker is de keuken uiteraard ook voorzien van een ruime koelkast en vaatwasser. Het aanrechtblad is van graniet.
Onder de eerste woonverdieping ligt de inpandige garage. Deze is bereikbaar van binnenuit via een aparte ruimte, grenzend aan de eethoek. Deze kamer is momenteel ingericht als kantoortje.
Het gehele souterrain is uitstekend te gebruiken. Naast de garageplaats is er een extra ruimte gecreëerd, die uitstekend kan worden ingericht als kinderkamer of hobbykamer.

De slaapverdieping omvat twee grote slaapkamers, een aparte toiletruimte en een recent geheel vernieuwde badkamer met wastafel en ruime inloopdouche.
Hier is ook een aparte kamer met de aansluiting voor de wasmachine, - droger en combiketel (2017).

De bovenste verdieping is uitgerust met twee volwaardige slaapkamers. De slaapkamer aan de voorzijde grenst aan een dakterras van ruim 20 m².

Op de woonverdieping ligt een lichte tegelvloer met gedeeltelijk vloerverwarming als bij-verwarming.
De andere verdiepingen zijn voorzien van een degelijke laminaatvloer
Alle ruimtes - met uitzondering van het souterrain - zijn afgewerkt met spachtelputz.


Perceelsoppervlakte : 247 m²
Inhoud : ca. 620 m³
Bouwjaar : 2001
Woonoppervlakte : ca. 154 m²
Overige inpandige ruimte: ca. 80 m²
Externe gebruiksruimte : ca. 78 m²
Energielabel : B


Graag uw aandacht voor het volgende:
Een woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

De gebruiksoppervlakte (GBO) hebben wij berekend volgens de norm NEN 2580, zoals onder meer toegepast bij de Basisregistratie gebouwen.

Aanvaarding
In overleg.

Waarborgsom/bankgarantie
Behoudens nadere afspraken zal in de koopakte worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het totstandkomen van de overeenkomst bij de notaris een waarborgsom stort of een bankgarantie afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.


Neem voor meer informatie en/of een afspraak voor bezichtiging contact op met ons kantoor per telefoon of per e-mail.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]