Foto 1/31
Foto 2/31
Foto 3/31
Foto 4/31
Foto 5/31
Foto 6/31
Foto 7/31
Foto 8/31
Foto 9/31
Foto 10/31
Foto 11/31
Foto 12/31
Foto 13/31
Foto 14/31
Foto 15/31
Foto 16/31
Foto 17/31
Foto 18/31
Foto 19/31
Foto 20/31
Foto 21/31
Foto 22/31
Foto 23/31
Foto 24/31
Foto 25/31
Foto 26/31
Foto 27/31
Foto 28/31
Foto 29/31
Foto 30/31
Foto 31/31

Omschrijving

Moderne, prima afgewerkte tussenwoning, in 2012 gebouwd met alle moderne comfort, drie slaapkamers en een grote zolder met vaste trap, gelegen op een rustige en kindvriendelijke locatie op korte afsta

Moderne, prima afgewerkte tussenwoning, in 2012 gebouwd met alle moderne comfort, drie slaapkamers en een grote zolder met vaste trap, gelegen op een rustige en kindvriendelijke locatie op korte afstand van het centrum.

Perceelsoppervlakte : 144 m²
Gebruiksoppervlakte : ca. 118 m²
Inhoud : ca. 370 m³
Bouwjaar : ca. 2012
Energielabel : A

OPEN HUIS: maandag 25 juni 2018 van 16.30 tot 18.00 uur.
De inschrijving voor in aankoop geïnteresseerde kandidaten, die de woning zelf bezichtigd hebben, sluit uiterlijk maandag 02 juli 2018 om 12.00 uur.

De ligging is aan de rand van het gezellige centrum van Loon op Zand, aan een verkeersluw hofje met een kinderspeelveldje, een jeu de boules baan en parkeerruimte bij de hand.
Deze haast nieuwe woning is op een uitermate correcte manier bewoond. Weinig werk dus voor de nieuwe eigenaar. Bekijk de bijgevoegde plattegronden voor de indeling.
De ruime entree heeft naast de trapopgang, de meterkast en kastruimte een royale modern betegelde toiletruimte met zwevend closet en fonteintje. De gehele begane grond is voorzien van een whitewash laminaatvloer en voorzien van vloerverwarming als hoofdverwarming. Geen radiatoren dus beneden. De woonkamer ligt over de volle breedte van de achtergevel met een loopdeur naar de achtertuin. De keuken grenst aan de voorkant en is voorzien van een modern L-vormig hoogglans keukenblok v.v. een inductie kookplaat met afzuigschouw, combi-magnetron, afwasmachine, koelkast en een composiet werkblad. De vloer van de eerste verdieping is geheel afgewerkt met laminaat. Hier zijn drie slaapkamers, afgewerkt met strakke gladde wanden, net als de wanden van de begane grond overigens. De behoorlijk ruime moderne badkamer heeft een inloopdouche met glazen spatscherm, een zwevend closet en een wastafel in een meubeltje.
Middels een vaste trap is de grote zolder bereikbaar die een betonvloer heeft en een nokhoogte van ca. 3,20 meter. De zolder is netjes afgewerkt, en door een klein dakraam komt daglicht naar binnen. Hier is de mogelijkheid om een 4e slaapkamer te maken. De CV –combiketel (2012), de motor van het mechanische ventilatiesysteem en de wasmachine- en -drogeraansluiting zijn er naast elkaar geplaatst. De achtertuin is ruim 11 meter diep en ligt op het noorden. Wie denkt dat er in deze tuin geen zon komt moet zeker eens komen kijken als de zon schijnt. Kindvriendelijk en onderhoudsarm aangelegd met achter een houten berging van ca. 2 x 3 meter. Een poort geeft toegang tot de het achterompad. Spreekt deze onderhoudsvriendelijke, goed geïsoleerde tussen woning en de vrije locatie u aan, maak dan zeker een afspraak voor een bezichtiging.

Bijzonderheden:
Wilt u voor het eerst een woning kopen maar blijken de woonlasten te hoog voor uw inkomen? Casade biedt nu de Corporatieve STARTERSLENING aan. Iets voor u? Neem voor meer informatie contact met ons op.

Overige bijzonderheden en voorwaarden:
- De woningen zijn uitsluitend bestemd voor kopers die de woning zelf gaan bewonen.
- Er is een (recent) bouwkundig keuringsrapport van deze woning op kantoor ter inzage.
- Bezichtigingen vinden uitsluitend plaats middels een afspraak via ons kantoor.
- De maten van de opgenomen tekeningen zijn circa maten.
- Zowel onze opdrachtgever als wij stellen het op prijs indien u na een eventuele bezichtiging
uw bevindingen aan ons kenbaar maakt. Bij voorbaat dank hiervoor.
- Bij verkoop vindt de eigendomsoverdracht van de woning plaats bij DFG Notarissen te Kaatsheuvel.
- in de koopakte zal worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst een bankgarantie of waarborgsom afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.
- sommige percelen moeten nog door het kadaster ingemeten worden. De genoemde circa perceelsgrootte is dan een indicatie.

De gebruiksoppervlakte (GBO) hebben wij berekend volgens de norm NEN 2580, zoals onder meer toegepast bij de Basisregistratie gebouwen.

Een woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

Aanvaarding
In overleg in overleg, meestal op korte termijn mogelijk.

Neem voor meer informatie en/of een afspraak voor bezichtiging contact op met ons kantoor per telefoon of per e-mail.
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]