Foto 1/30
Foto 2/30
Foto 3/30
Foto 4/30
Foto 5/30
Foto 6/30
Foto 7/30
Foto 8/30
Foto 9/30
Foto 10/30
Foto 11/30
Foto 12/30
Foto 13/30
Foto 14/30
Foto 15/30
Foto 16/30
Foto 17/30
Foto 18/30
Foto 19/30
Foto 20/30
Foto 21/30
Foto 22/30
Foto 23/30
Foto 24/30
Foto 25/30
Foto 26/30
Foto 27/30
Foto 28/30
Foto 29/30
Foto 30/30

Omschrijving

Hele ruime en van onder tot boven verbouwde tussenwoning met een grote Z-vormige woonkamer met half open keuken (samen 51 m²), vier tot vijf slaapkamers waarvan één op de grote zolder met dakkapel.

Hele ruime en van onder tot boven verbouwde tussenwoning met een grote Z-vormige woonkamer met half open keuken (samen 51 m²), vier tot vijf slaapkamers waarvan één op de grote zolder met dakkapel.

Perceelsoppervlakte : 123 m²
Inhoud : ca. 430 m³
Bouwjaar : 1968
Gebruiksoppervlakte : ca. 145 m²
Energielabel voorlopig : B

De hier aangeboden woning behoort tot de grotere in zijn soort, royaal van afmeting en drie verdiepingen, de laatste met een vaste trap bereikbaar en voorzien van een dakkapel. Ook niet onbelangrijk: de woning heeft hardhouten kozijnen die voorzien zijn van isolerende beglazing en dak- en muurisolatie. Bekijk de bijgevoegde plattegronden voor de indeling.
De huidige bewoners hebben veel in de woning geïnvesteerd. Dat is meteen al te zien in de toiletruimte en de meterkast, maar voor u belangrijker waarschijnlijk in de woonkamer en de keuken. De Z-vormige woonkamer van ca. 37 m² en de half open keuken van ca. 11,50 m² zorgen ervoor dat er bijna 50 m² leefruimte is. De woonkamer is afgewerkt met een warme massief eikenhouten vloer, spachtelputz wanden en een gestukadoord plafond. In de hoek schouw met een gel-haard. De wand tussen de keuken en de eethoek is verwijderd zodat er een grote eetkeuken is ontstaan met bovendien tuindeuren naar het terras.
De ruimte in de woning is op verdieping ook goed zichtbaar. Hier vier kamers waarvan er een als waskamer in gebruik is. De plafonds van deze verdieping zijn geïsoleerd. De keurige badkamer is vergroot en biedt nu ruimte aan een ligbad, een douche met spatscherm, een zwevend closet en een brede wastafel.
Naar de zolder is een prima vaste trap gemaakt die leidt naar een grote ruimte van ca. 23 m² die mede dankzij de brede dakkapel uitstekend te benutten is. Momenteel is de zolder in gebruik als kantoorruimte, maar het kan ook een slaap- of hobbykamer zijn. Er is airco en er zijn elektrisch bedienbare rolluiken. In een kast is de CV-combiketel gemonteerd die van mei 2017 is. Beide verdiepingen zijn voorzien van een laminaatvloer.
De 6 meter diepe achtertuin op het oosten wordt door de 15 m² grote berging afgesloten.
In de berging geeft een poort toegang tot het achter om pad. In de directe nabijheid is een basisschool, kinderopvang, winkels aan het Bloemenoordplein en het recreatiegebied bij het voormalige Lido is op loopafstand.
Benieuwd naar deze hele ruime en goed voorziene woning, maak dan een vrijblijvende afspraak voor een uitvoerige bezichtiging.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Een woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

De gebruiksoppervlakte (GBO) hebben wij berekend volgens de norm NEN 2580, zoals onder meer toegepast bij de Basisregistratie gebouwen.

Aanvaarding
In overleg.

Waarborgsom/bankgarantie
Behoudens nadere afspraken zal in de koopakte worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het totstandkomen van de overeenkomst bij de notaris een waarborgsom stort of een bankgarantie afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.


Neem voor meer informatie en/of een afspraak voor bezichtiging contact op met ons kantoor per telefoon of per e-mail.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]