Foto 1/27
Foto 2/27
Foto 3/27
Foto 4/27
Foto 5/27
Foto 6/27
Foto 7/27
Foto 8/27
Foto 9/27
Foto 10/27
Foto 11/27
Foto 12/27
Foto 13/27
Foto 14/27
Foto 15/27
Foto 16/27
Foto 17/27
Foto 18/27
Foto 19/27
Foto 20/27
Foto 21/27
Foto 22/27
Foto 23/27
Foto 24/27
Foto 25/27
Foto 26/27
Foto 27/27

Omschrijving

Midden op een kindvriendelijk plein gelegen uitgebouwde tussenwoning met drie slaapkamers en een vaste trap naar zolder en een 9 meter diepe achtertuin op het westen.

Midden op een kindvriendelijk plein gelegen uitgebouwde tussenwoning met drie slaapkamers en een vaste trap naar zolder en een 9 meter diepe achtertuin op het westen.

Perceelsoppervlakte : 144 m²
Inhoud : ca. 345 m³
Bouwjaar : 1968
Gebruiksoppervlakte : ca. 109 m²
Energielabel : voorlopig label C

Het Seringenhof is een ruim, verkeersluw plein maar met de fiets of te voet kunt u er vanaf alle windstreken komen. Geen blik voor de deur maar een breed gazon, beplanting en een kinderspeeltuintje. Bovendien dichtbij een basisschool, kinderopvang, en op loopafstand van het hertenkamp, de bosrand en winkels.
Bekijk de bijgevoegde plattegronden voor de indeling.
In 1974 is de keuken uitgebouwd en de muur tussen de woonkamer en de oorspronkelijke keuken verwijderd. Dat leverde meteen een L-vormige woonkamer op van ca. 30 m² met een schouw voor een gaskachel en een eiken parketvloer.
Omdat de keuken wat breder is uitgebouwd mag het een eetkeuken genoemd worden die met zijn 10 m² er voor zorgt dat er ca. 40 m² leefruimte is. De keuken is voorzien van een kunststof keukenblok met o.a. een afwasmachine, koel-vrieskast en een gecombineerde was-droogmachine. Bovendien besloten de eigenaren in 1987 om het terras gedeelte naast de keuken te overkappen en van tuindeuren te voorzien zodat er nog eens 8,5 m² bijkwam. Voorzien van een flinke lichtkoepel is dit een aardig zithoekje geworden.
De entree is redelijk ruim en de keurig betegelde toiletruimte is voorzien van een zwevend closet en fonteintje.
Op de verdieping zijn drie slaapkamers waaronder een mooie grote en twee kleinere. De badkamer is redelijk van afmeting, netjes betegeld en voorzien van een zwevend closet, een douche en een wastafel in een meubeltje.
Een vaste trap geeft toegang tot de bergzolder met een nokhoogte van ca. 2.20 en een klein dakraam. Hier zou een 4e slaapkamer met dakkapel gemaakt kunnen worden.
Ondanks de uitbouw over de volle breedte van de achtergevel is er toch nog een 9 meter diepe achtertuin over, op het westen gelegen. De tuin is over de volle breedte door een grote stenen berging afgesloten. Hierin een deur naar het achterom pad.
De woning heeft op een paar plaatsen isolerende beglazing en gedeeltelijk hardhouten kozijnen. Verwarmd wordt er met gaskachels, dat kan zo blijven, maar uiteraard kan ervoor gekozen worden om een CV installatie aan te brengen die meteen toekomstgericht uitgevoerd kan worden.
Bent u gecharmeerd van de kindvriendelijke locatie en de ruimte in de woning, maak dan een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Een woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

De gebruiksoppervlakte (GBO) hebben wij berekend volgens de norm NEN 2580, zoals onder meer toegepast bij de Basisregistratie gebouwen.

Aanvaarding
In overleg.

Waarborgsom/bankgarantie
Behoudens nadere afspraken zal in de koopakte worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het totstandkomen van de overeenkomst bij de notaris een waarborgsom stort of een bankgarantie afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.


Neem voor meer informatie en/of een afspraak voor bezichtiging contact op met ons kantoor per telefoon of per e-mail.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]