Foto 1/30
Foto 2/30
Foto 3/30
Foto 4/30
Foto 5/30
Foto 6/30
Foto 7/30
Foto 8/30
Foto 9/30
Foto 10/30
Foto 11/30
Foto 12/30
Foto 13/30
Foto 14/30
Foto 15/30
Foto 16/30
Foto 17/30
Foto 18/30
Foto 19/30
Foto 20/30
Foto 21/30
Foto 22/30
Foto 23/30
Foto 24/30
Foto 25/30
Foto 26/30
Foto 27/30
Foto 28/30
Foto 29/30
Foto 30/30

Omschrijving

Voor mensen die heerlijk rustig willen wonen in een uitstekende homogene wijk is dit een gezellig ingedeelde half vrijstaande woning met een vrije ligging, drie slaapkamers en een grote voormalige gar

Voor mensen die heerlijk rustig willen wonen in een uitstekende homogene wijk is dit een gezellig ingedeelde half vrijstaande woning met een vrije ligging, drie slaapkamers en een grote voormalige garage, inpandig bereikbaar.

Perceelsoppervlakte : 300 m²
Inhoud : ca. 397 m³ excl. voormalige garage
Bouwjaar : 1976
Gebruiksoppervlakte : ca. 131 m²
Energielabel : C

Dit gedeelte van de woonwijk Meerdijk bestaat grotendeels uit twee onder een kap woningen en vrijstaande panden. Ruim van opzet en homogeen van samenstelling. Bovendien is de rand van de Loonse en Drunense Duinen op heel korte afstand terwijl het hartje centrum van Waalwijk maar op zo’n 2,5 kilometer ligt. Een basisschool, kinderopvang en een school voor speciaal onderwijs zijn op korte loopafstand. Ook winkelcentrum Bloemenoord is nabij.
De hier aangeboden woning ligt aan de noordrand van de Jan Steenstraat, met de achtertuin tegen de brede groenstrook van de Johannes Vermeerstraat. Er zijn geen directe achterburen en daarom is de privacy gewaarborgd. Opvallend als u hier rondkijkt is de vrije ligging. Op de diepe oprit passen moeiteloos twee of drie auto’s. De voormalige garage is lang geleden al met een uitbouw aan de woning gekoppeld en nu als berging/bijkeuken in gebruik.
Bekijk de plattegronden van het speelse ontwerp voor een overzicht van de indeling, die heel anders is dan standaard.
Dat anders begint al bij het dak overstek bij de voordeur met daarachter natuurlijk wel de entree. De ruim 40 m² grote woonkamer heeft een schuifpui naar het terras in de achtertuin en twee grote ramen aan de kant van de oprit. Door de opstelling van de openhaardpartij is een bijzondere L-vormige keukenruimte ontstaan met een groot hoekraam dat zicht geeft op de voortuin en de oprit. Maar ook het contact met de woonkamer is aanwezig. Het royale L-vormige keukenblok is voorzien van inbouwapparatuur. De marmeren vloer in de woonkamer en keuken heeft vloerverwarming.
Niet onbelangrijk om te vermelden is dat de woningscheidende muur met de directe buren uitgevoerd is als een ankerloze spouwmuur.
Op de 1e verdieping bevinden zich drie slaapkamers waarvan de grootste een aluminium schuifpui naar een behoorlijk dakterras heeft met zicht op de achtertuin. De badkamer is redelijk ruim en voorzien van een ligbad, douche met douchecabine, toilet en wastafel.
Via een vaste trap is de zolder bereikbaar, nu in gebruik als bergruimte, maar zeker geschikt te maken voor een slaap/hobbykamer. Er is een klein dakraam en tevens hangt er de CV-combiketel (2006).
De uitbouw die de koppeling van de woning met de voormalige garage tot stand brengt, zorgt ervoor dat er van laatstgenoemde ruimte in de dagelijkse praktijk goed gebruik gemaakt kan worden. De wasmachine en –droger staan er ook. De voormalige garage is uitgevoerd met spouwmuren.
De 14,5 meter diepe achtertuin is bereikbaar vanuit de woonkamer, de gang en de berging.
Achter tegen de berging is nog een flinke houten tuinberging gemaakt.
In de achtertuin ervaart u met name de vrijheid die de omgeving biedt. Niets staat de toetreding van de zon, op elk moment van de dag, in de weg. Mits deze schijnt natuurlijk.
Bent u benieuwd of deze speelse anders dan anders woning bij u past, maak dan een vrijblijvende afspraak voor een uitgebreide bezichtiging.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Een woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

De gebruiksoppervlakte (GBO) hebben wij berekend volgens de norm NEN 2580, zoals onder meer toegepast bij de Basisregistratie gebouwen.

Aanvaarding
In overleg.

Waarborgsom/bankgarantie
Behoudens nadere afspraken zal in de koopakte worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het totstandkomen van de overeenkomst bij de notaris een waarborgsom stort of een bankgarantie afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.


Neem voor meer informatie en/of een afspraak voor bezichtiging contact op met ons kantoor per telefoon of per e-mail.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]