Foto 1/31
Foto 2/31
Foto 3/31
Foto 4/31
Foto 5/31
Foto 6/31
Foto 7/31
Foto 8/31
Foto 9/31
Foto 10/31
Foto 11/31
Foto 12/31
Foto 13/31
Foto 14/31
Foto 15/31
Foto 16/31
Foto 17/31
Foto 18/31
Foto 19/31
Foto 20/31
Foto 21/31
Foto 22/31
Foto 23/31
Foto 24/31
Foto 25/31
Foto 26/31
Foto 27/31
Foto 28/31
Foto 29/31
Foto 30/31
Foto 31/31

Omschrijving

Op een mooie open locatie gelegen grote, onder architectuur gebouwde bijzondere woning met veel binnenruimte en mogelijkheden voor bijvoorbeeld een kantoor aan huis.

Op een mooie open locatie gelegen grote, onder architectuur gebouwde bijzondere woning met veel binnenruimte en mogelijkheden voor bijvoorbeeld een kantoor aan huis.

Perceelsoppervlakte : 817 m²
Inhoud : ca. 700 m³
Bouwjaar : 1976
Gebruiksoppervlakte : ca. 210 m²
Energielabel : C

Over de ligging van dit bijzondere object kunnen we kort zijn: uitstekend en open gelegen, eenvoudig bereikbaar vanaf de A59, op hele korte afstand van de dorpskern en op een royaal perceel dat voor een groot gedeelte grenst aan een waterloop met de bijbehorende vrijheid en het vrije uitzicht.
Over de grote vrijstaande woning valt meer te vertellen, maar de vraag is of we dat in deze beschrijving moeten doen of dat u gewoon de moeite moet nemen om een afspraak met ons te maken om ter plaatse de binnenkant te bekijken, de ruimte te ervaren, te genieten van de speelse, bijzondere indeling, het uitzicht via de vele raampartijen en de mogelijkheden te onderzoeken die er zijn om de woning naar uw hand te zetten, zowel qua gebruik van de ruimten als de afwerking. Om u op papier toch vast een indruk te geven van hoe het kan worden, hebben we van de woonkamer en de keuken een artist impressie laten maken. Zie daartoe de foto’s.
Bekijk de bijgevoegde plattegronden en op onze site www.knepflevandermee.nl ook de mogelijkheid om virtueel middels een 3D presentatie door de woning te lopen.
De entree is heel ruim en, net als vrijwel de gehele begane grond afgewerkt met een plavuizen vloer en schoonmetselwerk wanden.
De leefruimte in de vorm van een speelse woonkamer van ca. 55 m² en de aansluitende keuken van ca. 14 m², zullen voor vrijwel iedereen voldoende ruimte bieden. De bijkeuken is zeker van toegevoegde gebruikswaarde. Met de twee andere vertrekken kan gespeeld worden. Nu twee slaapkamers met twee eenvoudige sanitaire ruimten, maar met een paar ingrepen weer te gebruiken als oorspronkelijk: de ene als garage/berging en de andere als werk/speel/studeer/logeerkamer bijvoorbeeld.
Op de verdieping is het bijzonder bovenkomen op de overloop met een vide vanuit de woonkamer. Hier zijn drie mooie slaapkamers gemaakt met elk een slaapzolder en een hele grote badkamer die zonder twijfel gemoderniseerd moet worden maar daartoe alle ruimte biedt.
Het tuinperceel dat aansluit op de kop van de doorlopende bestrating van het Schepenhof geeft ruimte om aan het begin parkeerplaatsen op eigen terrein aan te leggen. Verder heeft het perceel een open ligging, met name aan de zuid-oost kant die voor een flink gedeelte naadloos overloopt in een talud (eigendom gemeente) naar de watergang. Een mooie open ligging met een weidse blik, ook naar het bruggetje over de watergang naar het begin van de woonwijk de Binnenbijster. In een houten tuinberging is plaats voor fietsen en tuingereedschap.
Spreekt deze bijzondere woning u aan, ziet u er de mogelijkheden in om uw droom te verwezenlijken? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een bijzondere kennismaking met dit unieke object.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Een woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

De gebruiksoppervlakte (GBO) hebben wij berekend volgens de norm NEN 2580, zoals onder meer toegepast bij de Basisregistratie gebouwen.

Aanvaarding : per direct.

Waarborgsom/bankgarantie
Behoudens nadere afspraken zal in de koopakte worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het totstandkomen van de overeenkomst bij de notaris een waarborgsom stort of een bankgarantie afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.


Neem voor meer informatie en/of een afspraak voor bezichtiging contact op met ons kantoor per telefoon of per e-mail.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]