Foto 1/26
Foto 2/26
Foto 3/26
Foto 4/26
Foto 5/26
Foto 6/26
Foto 7/26
Foto 8/26
Foto 9/26
Foto 10/26
Foto 11/26
Foto 12/26
Foto 13/26
Foto 14/26
Foto 15/26
Foto 16/26
Foto 17/26
Foto 18/26
Foto 19/26
Foto 20/26
Foto 21/26
Foto 22/26
Foto 23/26
Foto 24/26
Foto 25/26
Foto 26/26

Omschrijving

Royaal appartement met eigen parkeerplaats in het centrum van Waalwijk

Op een groene, open en verkeersvrije locatie en toch in het centrum gelegen, royaal appartement in een doordachte, vriendelijke warme stijl afgewerkt met ruim 60 m² leefruimte, een beschutte loggia alsmede een parkeerplaats en royale berging in de parkeerkelder onder het gebouw.

Gebruiksoppervlakte : ca. 116 m²
Inhoud : ca. 360 m³
Bouwjaar : 2000
Energielabel, voorlopig : B

Plantlust ligt aan de westkant van het centrum en het hier omschreven appartement maakt deel uit van een mooi gelegen appartementengebouw met aan de westkant daarvan een ellips vormig gedeelte waarin het appartement is gelegen op de derde verdieping. De centrale entree voor dit gedeelte ligt aan de noordkant en is overdekt. De hal geeft toegang tot de brievenbussen, lift en het trappenhuis, zodat sportievelingen toch hun dagelijkse beweging kunnen krijgen.

Zie de bijgevoegde plattegrond voor de indeling maar ervaar ook een virtuele 3-D rondleiding door het appartement via de site www.knepflevandermee.nl bij de gegevens van dit appartement waarbij u zelf de route bepaalt en 360 graden op elke gewenste plek rond kunt kijken. Een mooie belevenis. Meteen ziet u het bijzondere karakter op de plattegrond, heel anders dan een standaard appartement. Een prettige indeling en een bijzondere doordachte warme afwerking, tot in detail doorgevoerd, waarbij we moeten denken aan een soort Italiaanse stijl. Bekijk de foto’s en het filmpje maar kom vooral zelf ook kijken om het te ervaren.

Bijzondere aandacht is gegeven aan de binnendeurkozijnen met massieve binnendeuren, aan de vloerafwerking en plinten, aan het stukwerk van de plafonds en wanden, aan de stijlvolle badkamer met alle comfort en ingebouwde kastruimte. Aan de radiatoren afwerking met brede vensterbanken en bijbehorende kasten in de ca. 26 m² grote eethoek maar ook in de ca. 17 m² grote slaapkamer. In de natuurstenen schouw in de ca. 26 m² grote zithoek is een elektrische haard gebouwd, de TV kan wegvallen in een daarvoor bestemd meubeltje. Geen kabels en toestanden.

Geniet van het uitzicht door de vele raampartijen die uiteraard voorzien zijn van isolerende beglazing maar ook van elektrisch bedienbare screens aan de buitenkant. Zie van hieruit het vele groen en ook de drie kerktorens, het koetshuis en de voormalige, gerestaureerde fabrieksschoorsteen van Mombers en het torentje met de takelinrichting voor de huiden destijds. Er is altijd wat te zien.

De ca. 9 m² grote half open keuken maak dat de totale leefruimte ruim 60 m² is. Hier staat een L-vormig kunststof keukenblok met hardstenen blad en voorzien van inbouwapparatuur. Aansluitend de wasruimte/bijkeuken met ook hier kastruimte en de CV-ketel. De overdekte ruim 10 m² grote loggia maakt het appartement compleet en is bij minder goed weer afsluitbaar met een groot schuifraam.

De flinke berging en de parkeerplaats in de kelder onder het gebouw zijn goed bereikbaar, zowel van binnenuit als van buitenaf. Buiten, op het grote achter terrein van het appartementengebouw, zijn nog ca. 24 parkeerplaatsen (achter een slagboom) en is naast het vele groen ook plaats gemaakt voor de centrale afvalcontainers en een overdekte ontmoetingsplek voor bewoners.

Spreekt het appartement u aan en wilt u het zelf ervaren, maak dan vrijblijvend een afspraak voor een uitgebreide bezichtiging.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Een woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

De gebruiksoppervlakte (GBO) hebben wij berekend volgens de norm NEN 2580, zoals onder meer toegepast bij de Basisregistratie gebouwen.

Aanvaarding
In overleg.

Waarborgsom/bankgarantie
Behoudens nadere afspraken zal in de koopakte worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het totstandkomen van de overeenkomst bij de notaris een waarborgsom stort of een bankgarantie afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.


Neem voor meer informatie en/of een afspraak voor bezichtiging contact op met ons kantoor per telefoon of per e-mail.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]