Foto 1/26
Foto 2/26
Foto 3/26
Foto 4/26
Foto 5/26
Foto 6/26
Foto 7/26
Foto 8/26
Foto 9/26
Foto 10/26
Foto 11/26
Foto 12/26
Foto 13/26
Foto 14/26
Foto 15/26
Foto 16/26
Foto 17/26
Foto 18/26
Foto 19/26
Foto 20/26
Foto 21/26
Foto 22/26
Foto 23/26
Foto 24/26
Foto 25/26
Foto 26/26

Omschrijving

Instapklaar 3-kamerappartement in het centrum van Waalwijk


Een instapklaar 3-kamerappartement met aparte berging, in het centrum van Waalwijk. De woning ligt op de 1e verdieping en biedt een ruime woonkamer, half open keuken en moderne badkamer. Het gedeeltelijk overdekte balkon ligt op het oosten en geeft uitkijk op de levendige winkelstraat. Parkeren is mogelijk in de straat. Op loopafstand van het appartement zijn eventueel ook parkeerplaatsen te koop in de parkeergarage van de Anna van Burenstraat, dit tegen een vergoeding van €12.100,- per plaats.

Wonen in het centrum van Waalwijk heeft als voordeel dat u gemakkelijk uw boodschappen kunt doen. Ook zit u dichtbij belangrijke voorzieningen zoals een huisarts, apotheek, ziekenhuis, busstation en bibliotheek. Maar ook het wandelpark en theater De Leest liggen op loopafstand.

Inhoud : ca. 213 m³
Bouwjaar : 1981
Gebruiksoppervlakte : ca. 72 m²
Energielabel : voorlopig B

Korte tour Stationsstraat 138 in Waalwijk:
Entree:
Via een entree aan de voorzijde van het complex, komt u in de centrale entree met de brievenbussen. Vanuit hier kunt u naar de apart gelegen bergingen, de lift en de trap. Aan de westzijde van het complex is een brede galerij die toegang geeft tot de entree van de appartementen.

Hal:
De hal geeft toegang tot het toilet, de twee slaapkamers, de woonkamer en de CV-ruimte. In de aparte CV-ruimte zitten de aansluitingen voor de wasmachine en de -droger.

Woonkamer en keuken:
De deur naar de woonkamer is voorzien van glas-in-lood. De woonkamer is ruim van opzet en vormt samen met de open keuken een fijne leefruimte van zo’n 33m2. Vanuit het eetgedeelte biedt een schuifpui toegang tot het balkon.
De L-vormige keuken heeft onder andere een keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koel-vriescombinatie en combimagnetron.

Balkon:
Het gedeeltelijk overdekte balkon ligt op het oosten en is ruim 4 m2 groot. Ruim genoeg om er een loungesetje neer te zetten. Vanaf het balkon kunt u heerlijk de levendige winkelstraat in kijken.

Slaapkamers
De twee slaapkamers zijn gesitueerd aan de achterzijde van het appartement en geven zicht op het achtergelegen Willem Alexanderhof en de garageboxen. Beide slaapkamerramen hebben elektrisch bedienbare rolluiken.

Badkamer:
De volledig betegelde badkamer is te bereiken vanuit de grootste slaapkamer en heeft een ligbad met douche, wastafel op meubel en design-radiator.

Berging:
Via de centrale ingang aan de voorzijde kunt u de aparte berging van ruim 5 m2 bereiken.

Plattegrond
Bekijk tevens de bijgevoegde plattegrond en de foto’s op onze site www.knepflevandermee.nl.
In het kort:
• Ruime woonkamer
• Balkon met zicht op levendige winkelstraat
• 2 slaapkamers voorzien van rolluiken
• In het centrum
• Nabij belangrijke voorzieningen zoals huisarts, apotheek, ziekenhuis, busstation en bibliotheek.
• Vlakbij wandelpark en theater De Leest

Bezichtiging:
U kunt de sfeer van een woning het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor! Bel of mail ons om een afspraak te maken. Telefoon: 0416-343711 of e-mail: info@knepflevandermee.nl

De gebruiksoppervlakte (GBO) hebben wij berekend volgens de norm NEN 2580, zoals onder meer toegepast bij de Basisregistratie gebouwen.

Aanvaarding
In overleg.

Waarborgsom/bankgarantie
Behoudens nadere afspraken zal in de koopakte worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het totstandkomen van de overeenkomst bij de notaris een waarborgsom stort of een bankgarantie afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]