Foto 1/27
Foto 2/27
Foto 3/27
Foto 4/27
Foto 5/27
Foto 6/27
Foto 7/27
Foto 8/27
Foto 9/27
Foto 10/27
Foto 11/27
Foto 12/27
Foto 13/27
Foto 14/27
Foto 15/27
Foto 16/27
Foto 17/27
Foto 18/27
Foto 19/27
Foto 20/27
Foto 21/27
Foto 22/27
Foto 23/27
Foto 24/27
Foto 25/27
Foto 26/27
Foto 27/27

Omschrijving

Prachtig appartement in een groene omgeving, op loopafstand van het centrum

Dit fraaie 3-kamerappartement met inpandig balkon (10 m²) ligt op een mooie groene, open en verkeersvrije locatie in het centrum. Door ellipsvormige leefruimte met grote ramen heeft u een prachtig uitzicht op de omgeving en zult u de bijzonderheid van de ruimte ervaren. De eigen parkeerplaats en royale de berging van deze woning bevinden zich in de parkeerkelder onder het gebouw.

Gebruiksoppervlakte : ca. 126 m²
Inhoud : ca. 378 m³
Bouwjaar : 2000
Energielabel : B

Plantlust ligt aan de westkant van het centrum en het hier omschreven appartement maakt deel uit van een mooi gelegen appartementengebouw met aan de westkant daarvan een ellips vormig gedeelte waarin het appartement is gelegen op de eerste verdieping. De centrale entree voor dit gedeelte ligt aan de noordkant en is overdekt. De hal geeft toegang tot de brievenbussen, lift en het trappenhuis, zodat sportievelingen toch hun dagelijkse beweging kunnen krijgen.

Korte tour:

Woonkamer en balkon
De brede entree geeft meteen ook de ruime opzet van het appartement weer.
De woon-eetkamer is bijzonder van opzet, mede door zijn ellipsvorm en de vele raampartijen. Er is altijd wat te beleven als u vanuit de woonkamer naar buiten kijkt: het vele groen met de verschillende vogels, maar ook de drie kerktorens, het koetshuis en de voormalige, gerestaureerde fabrieksschoorsteen van Mombers en het torentje met de takelinrichting voor de huiden destijds.

Op een zonnige dag zet u lekker de schuifpui van de woonkamer open en stapt u zo op het ruime balkon van (10 m²), dat gelegen is op het westen. Het balkon is overdekt, zo kunt u ook bij een minder zonnige dag toch even frisse lucht snuiven terwijl u geniet van de omgeving.

(bij)keuken:
De L-vormige keuken (9 m²) is halfopen en voorzien van de meest gebruikelijke apparatuur zoals een vaatwasser, combi-oven, gasfornuis en koelkast. Aansluitend de praktische wasruimte/bijkeuken met kastruimte en de CV-ketel.

Slaapkamers
De twee slaapkamers, waarvan de grootste (17 m²) liggen naast elkaar en zijn gesitueerd op het oosten. Vanuit beide vertrekken kijkt u op een van de meest herkenbare gebouwen van Waalwijk: de St. Jan en het nabij gelegen groen.

Badkamer
Het fijne van een woning gelijkvloers is dat alle vertrekken vlakbij zijn. De keurige badkamer is ruim opgezet en voorzien van aparte douche met glazen deur, zwevend closet, ligbad met douche en twee wastafels.

Parkeergarage en berging:
De flinke berging en de parkeerplaats in de kelder onder het gebouw zijn goed bereikbaar, zowel van binnenuit als van buitenaf. Buiten, op het grote achter terrein van het appartementengebouw, zijn nog ca. 24 parkeerplaatsen (achter een slagboom) en is naast het vele groen ook plaats gemaakt voor de centrale afvalcontainers en een overdekte ontmoetingsplek voor bewoners.


Film:
Bekijk tevens de bijgevoegde plattegronden en de film op onze site www.knepflevandermee.nl .

In het kort:
• Sfeervolle appartement met mooi uitzicht
• 2 slaapkamers
• Eigen garage en berging
• Op loopafstand van het centrum
• Groene omgeving

Graag uw aandacht voor het volgende:
Spreekt het appartement u aan en wilt u het zelf ervaren, maak dan vrijblijvend een afspraak voor een uitgebreide bezichtiging. Een woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

De gebruiksoppervlakte (GBO) hebben wij berekend volgens de norm NEN 2580, zoals onder meer toegepast bij de Basisregistratie gebouwen.

Aanvaarding
In overleg.

Waarborgsom/bankgarantie
Behoudens nadere afspraken zal in de koopakte worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het totstandkomen van de overeenkomst bij de notaris een waarborgsom stort of een bankgarantie afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.


Neem voor meer informatie en/of een afspraak voor bezichtiging contact op met ons kantoor per telefoon of per e-mail.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]