voorgevel
Foto 1/33 - voorgevel
overzicht woonkamer
Foto 2/33 - overzicht woonkamer
woonkamer eetgedeelte
Foto 3/33 - woonkamer eetgedeelte
Foto 4/33
dakterras in het voorjaar
Foto 5/33 - dakterras in het voorjaar
parkeerplaats
Foto 6/33 - parkeerplaats
centrale entree
Foto 7/33 - centrale entree
voordeur (rechts)
Foto 8/33 - voordeur (rechts)
entree appartement
Foto 9/33 - entree appartement
toilet
Foto 10/33 - toilet
woonkamer zitgedeelte
Foto 11/33 - woonkamer zitgedeelte
overzicht woonkamer
Foto 12/33 - overzicht woonkamer
woonkamer zithoek voorzijde
Foto 13/33 - woonkamer zithoek voorzijde
keuken
Foto 14/33 - keuken
openslaande deuren naar loggia
Foto 15/33 - openslaande deuren naar loggia
loggia
Foto 16/33 - loggia
uitzicht loggia
Foto 17/33 - uitzicht loggia
gang appartement
Foto 18/33 - gang appartement
slaapkamer 1
Foto 19/33 - slaapkamer 1
tuindeuren naar dakterras slaapkamer 1
Foto 20/33 - tuindeuren naar dakterras slaapkamer 1
slaapkamer 2 met toegang naar dakterras
Foto 21/33 - slaapkamer 2 met toegang naar dakterras
badkamer met inloop (zit)douche en toilet
Foto 22/33 - badkamer met inloop (zit)douche en toilet
badkamer - wastafels
Foto 23/33 - badkamer - wastafels
was- opbergruimte
Foto 24/33 - was- opbergruimte
dakterras
Foto 25/33 - dakterras
uitzicht dakterras
Foto 26/33 - uitzicht dakterras
dakterras achter
Foto 27/33 - dakterras achter
dakterras in het voorjaar
Foto 28/33 - dakterras in het voorjaar
dakterras in het voorjaar
Foto 29/33 - dakterras in het voorjaar
dakterras in het voorjaar
Foto 30/33 - dakterras in het voorjaar
plein bij centrale entree
Foto 31/33 - plein bij centrale entree
centrum op loopafstand
Foto 32/33 - centrum op loopafstand
omgevingsfoto
Foto 33/33 - omgevingsfoto

Omschrijving

Royaal appartement met groot dakterras (40 m²), op loopafstand van Waalwijk Centrum

Te voet naar het theater, gezellig een hapje eten of éven naar de weekmarkt? Dit ruime appartement (ca. 128 m² ) aan de Anna van Burenstraat 70A ligt zo dichtbij het bruisende centrum van Waalwijk, dat het kan! Bovendien staat u met enkele fiets- of autominuten rijden in de Loonse en Drunense Duinen of De Efteling.

Dit is een perfect (en rolstoelvriendelijk) appartement voor mensen die fijne plek zoeken waarbij vertier en rust samengaan. Een beschutte loggia met zicht op de levendige stationsstraat aan de voorzijde, en een groot dakterras van zo’n 40 m² aan de achterzijde! Het 3-kamerappartement heeft een sfeervolle keuken en verzorgd sanitair.

Parkeren is geen probleem: de parkeergarage met gereserveerde parkeerplaats en de flinke berging liggen onder het appartementencomplex en zijn inpandig te bereiken met lift en trap, een veilig gevoel. Kortom een keurig, fraai en toekomstbestendig appartement in een veelzijdig stukje Waalwijk.

Inhoud : ca. 455 m³
Bouwjaar : 2000
Gebruiksoppervlakte : ca. 128 m²
Oppervlakte terras en loggia : ca. 46 m²
Bijdrage VvE : € 297,35 per maand
Bijdrage parkeerplaats : €16,50 per maand

De ligging van het appartement:
De Anna van Burenstraat ligt op loopafstand van het deels overdekte centrum met diverse winkels en eetgelegenheden en op woensdag de weekmarkt. Ook het theater, het wandelpark, de supermarkt en praktische voorzieningen als medische zorg en openbaar vervoer zijn beloopbaar.

Algemeen:
Het nette appartementencomplex waar 70A deel vanuit maakt is deels geïntegreerd in het complex van de voormalige Koninklijke Stoomschoenenfabriek A.H. van Schijndel. De fraaie gevel van deze fabriek is nog altijd een blikvanger in de Stationsstraat en is een industrieel monument. Op de plaats van het voormalige, aangrenzende winkelpand is in 1998-99 het huidige appartementencomplex gebouwd, bestaande uit een kantoorpand op de begane grond en daarboven drie appartementen, waarvan 70A op de 1e etalage ligt. Nog een vrij jong appartement dus, volledig geïsoleerd, energielabel B.

De centrale entree van het appartement is aan de kant van het plein boven de parkeergarage. De hal geeft toegang tot de brievenbussen, lift en het trappenhuis, tot de berging onder het gebouw en de gereserveerde parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage.
De afwerking van het appartement is netjes: hardhouten kozijnen met HR ++ glas buiten, spachtelputz muren en gestukadoorde plafonds. In de royale woonkamer een prachtige parketvloer.

Indeling appartement:
Opvallend is de ruimte van dit appartement, ca. 128 m² gebruiksoppervlakte! Wanneer u de plattegrond erbij pakt krijgt u meteen een goede indruk van de vertrekken. De woonkamer, breed en diep, een prachtig lichte open ruimte met een grote raampartij aan de voorzijde en openslaande deuren naar de beschutte loggia. Zowel in de woonkamer als vanaf de loggia kunt u genieten van de levendige Stationsstraat.
In hoek van de woonkamer een halfopen keuken met U-vormig keukenblok voorzien van inbouwapparatuur. Het geheel is keurig. De keuken en woonkamer vormen samen een leefruimte van zo’n 71 m².
In de gang van het appartement heeft u toegang tot het toilet, de grote badkamer met (zit)douche, 2e toilet en twee wastafels en een aparte ruimte voor wasmachine en -droger, mechanische ventilatie en CV-ketel en andere spullen. Beide slaapkamers hebben openslaande deuren naar het dakterras.

Dakterras en loggia
Het unieke aan dit appartement is dat het een grote dakterras heeft van 40 m². Betegeld en dus onderhoudsvriendelijk aangelegd. Nu heeft het een open blik, maar als u liever wat beschutter zit kunt u dit eenvoudig omvormen tot een groene oase door bijvoorbeeld bomen in potten of andere beplanting neer te zetten. Het dakterras ligt op het oosten.
Buiten zitten bij goed en minder goed weer is mogelijk op de beschutte loggia van (6 m²), gelegen op het westen. Vanaf hier ervaart u het dagelijkse vertier van het centrum.

Parkeren:
Parkeren is geen probleem. De parkeergarage met gereserveerde parkeerplaats en de flinke berging liggen onder het appartement en zijn inpandig te bereiken met lift en trap. De parkeergarage wordt afgesloten met een automatische deur, te bedienen met een afstandsbediening. De aankoop van een 2e parkeerplaats, direct naast de eigen parkeerplaats is mogelijk voor een koopsom van €12.100,-.

Graag uw aandacht voor het volgende:
U kunt de sfeer van een woning het beste ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

De gebruiksoppervlakte (GBO) hebben wij berekend volgens de norm NEN 2580, zoals onder meer toegepast bij de Basisregistratie gebouwen.

Aanvaarding
In overleg.

Waarborgsom/bankgarantie
Behoudens nadere afspraken zal in de koopakte worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het totstandkomen van de overeenkomst bij de notaris een waarborgsom stort of een bankgarantie afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]