Foto 1/33
dakterras in het voorjaar
Foto 2/33 - dakterras in het voorjaar
overzicht woonkamer
Foto 3/33 - overzicht woonkamer
woonkamer eetgedeelte
Foto 4/33 - woonkamer eetgedeelte
parkeerplaats
Foto 5/33 - parkeerplaats
voorgevel
Foto 6/33 - voorgevel
centrale entree
Foto 7/33 - centrale entree
voordeur (rechts)
Foto 8/33 - voordeur (rechts)
entree appartement
Foto 9/33 - entree appartement
toilet
Foto 10/33 - toilet
woonkamer zitgedeelte
Foto 11/33 - woonkamer zitgedeelte
overzicht woonkamer
Foto 12/33 - overzicht woonkamer
woonkamer zithoek voorzijde
Foto 13/33 - woonkamer zithoek voorzijde
keuken
Foto 14/33 - keuken
openslaande deuren naar loggia
Foto 15/33 - openslaande deuren naar loggia
loggia
Foto 16/33 - loggia
uitzicht loggia
Foto 17/33 - uitzicht loggia
gang appartement
Foto 18/33 - gang appartement
slaapkamer 1
Foto 19/33 - slaapkamer 1
tuindeuren naar dakterras slaapkamer 1
Foto 20/33 - tuindeuren naar dakterras slaapkamer 1
slaapkamer 2 met toegang naar dakterras
Foto 21/33 - slaapkamer 2 met toegang naar dakterras
badkamer met inloop (zit)douche en toilet
Foto 22/33 - badkamer met inloop (zit)douche en toilet
badkamer - wastafels
Foto 23/33 - badkamer - wastafels
was- opbergruimte
Foto 24/33 - was- opbergruimte
dakterras
Foto 25/33 - dakterras
uitzicht dakterras
Foto 26/33 - uitzicht dakterras
dakterras achter
Foto 27/33 - dakterras achter
dakterras in het voorjaar
Foto 28/33 - dakterras in het voorjaar
dakterras in het voorjaar
Foto 29/33 - dakterras in het voorjaar
dakterras in het voorjaar
Foto 30/33 - dakterras in het voorjaar
plein bij centrale entree
Foto 31/33 - plein bij centrale entree
centrum op loopafstand
Foto 32/33 - centrum op loopafstand
omgevingsfoto
Foto 33/33 - omgevingsfoto

Omschrijving

Royaal appartement met groot dakterras (40 m²), op loopafstand van Waalwijk Centrum

Op loopafstand van het centrum ligt dit royale en rolstoelvriendelijke appartement met groot dakterras, balkon, gereserveerde parkeerplaats en berging. Rust in huis en voorzieningen als winkels, theater, apotheek, dokter en bushalte in een straal van nog geen 500 meter. Kortom een toekomstbestendige plek om te wonen dus!

Inhoud : ca. 455 m³
Bouwjaar : 2000
Gebruiksoppervlakte : ca. 128 m²
Oppervlakte terras en loggia : ca. 46 m²
Bijdrage VvE : € 297,35 per maand
Bijdrage parkeerplaats : €16,50 per maand

Algemeen:
Het nette appartementencomplex waar 70A deel vanuit maakt is deels geïntegreerd in het complex van de voormalige Koninklijke Stoomschoenenfabriek A.H. van Schijndel. De fraaie gevel van deze fabriek is nog altijd een blikvanger in de Stationsstraat en is een industrieel monument. Op de plaats van het voormalige, aangrenzende winkelpand is in 1998-99 het huidige appartementencomplex gebouwd, bestaande uit een kantoorpand op de begane grond en daarboven drie appartementen, waarvan 70A op de 1e etalage ligt. Nog een vrij jong appartement dus, volledig geïsoleerd, energielabel B.

De centrale entree van het appartement is aan de kant van het plein boven de parkeergarage. De hal geeft toegang tot de brievenbussen, lift en het trappenhuis, tot de berging onder het gebouw en de gereserveerde parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage.
De afwerking van het appartement is netjes: hardhouten kozijnen met HR ++ glas buiten, spachtelputz muren en gestukadoorde plafonds. In de royale woonkamer een prachtige parketvloer.

Indeling appartement:
Opvallend is de ruimte van dit appartement, ca. 128 m² gebruiksoppervlakte! Wanneer u de plattegrond erbij pakt ziet u meteen hoe breed en diep de leefruimte is. De woonkamer en de halfopen U-vormige keuken met inbouwapparatuur vormen een leefruimte van zo'n 71 m². Een prachtige lichte open ruimte, met openslaande deuren naar de beschutte loggia (6 m²) aan de straatkant. Geniet van de levendige Stationsstraat zowel vanuit de woonkamer als vanaf de loggia waar u al vrij vroeg in het jaar buiten kunt zitten.

Aan de achterzijde twee grote slaapkamers, beide met openslaande deuren naar het betegelde (onderhoudsvriendelijke) dakterras van zo’n 40 m². Een grote buitenruimte als dit is uniek bij een appartement.
In de gang verder nog toegang tot het toilet, de grote badkamer met (zit)douche, 2e toilet en twee wastafels en een aparte ruimte voor wasmachine en -droger, mechanische ventilatie en CV-ketel en andere spullen.

Parkeren:
Parkeren is geen probleem. De parkeergarage met gereserveerde parkeerplaats en de flinke berging liggen onder het appartement en zijn inpandig te bereiken met lift en trap. De parkeergarage wordt afgesloten met een automatische deur, te bedienen met een afstandsbediening. De aankoop van een 2e parkeerplaats, direct naast de eigen parkeerplaats is mogelijk voor een koopsom van €12.100,-.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Een woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

De gebruiksoppervlakte (GBO) hebben wij berekend volgens de norm NEN 2580, zoals onder meer toegepast bij de Basisregistratie gebouwen.

Aanvaarding
In overleg.

Waarborgsom/bankgarantie
Behoudens nadere afspraken zal in de koopakte worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het totstandkomen van de overeenkomst bij de notaris een waarborgsom stort of een bankgarantie afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]