woonkamer met pui naar terras voor
Foto 1/25 - woonkamer met pui naar terras voor
woonkamer
Foto 2/25 - woonkamer
woonkamer
Foto 3/25 - woonkamer
voorgevel appartement met eigen entree
Foto 4/25 - voorgevel appartement met eigen entree
dakterras achter
Foto 5/25 - dakterras achter
straatbeeld
Foto 6/25 - straatbeeld
entree bergkast en trapopgang naar woongedeelte
Foto 7/25 - entree bergkast en trapopgang naar woongedeelte
entree/vide met toiletruimte en aparte CV-ruimte
Foto 8/25 - entree/vide met toiletruimte en aparte CV-ruimte
woonkamer
Foto 9/25 - woonkamer
woonkamer zithoek
Foto 10/25 - woonkamer zithoek
keuken
Foto 11/25 - keuken
keuken met pui naar voorgelegen terras
Foto 12/25 - keuken met pui naar voorgelegen terras
terras voorzijde
Foto 13/25 - terras voorzijde
terras voorzijde
Foto 14/25 - terras voorzijde
slaapkamer
Foto 15/25 - slaapkamer
slaapkamer met kastenwand
Foto 16/25 - slaapkamer met kastenwand
slaapkamer
Foto 17/25 - slaapkamer
slaapkamer
Foto 18/25 - slaapkamer
badkamer met douche, ligbad, toilet en wastafel op meubel
Foto 19/25 - badkamer met douche, ligbad, toilet en wastafel op meubel
groot dakterras aan de achterzijde
Foto 20/25 - groot dakterras aan de achterzijde
groot dakterras aan de achterzijde
Foto 21/25 - groot dakterras aan de achterzijde
uitkijk op de St. Jan
Foto 22/25 - uitkijk op de St. Jan
straatbeeld voorzijde
Foto 23/25 - straatbeeld voorzijde
straatbeeld
Foto 24/25 - straatbeeld
voorgevel
Foto 25/25 - voorgevel

Omschrijving

Royaal centrum appartement met 3 slaapkamers en een groot dakterras

Stationsstraat 75 staat voor met plezier thuiskomen én gezellig weggaan. Dát is het voordeel van dit royale centrum appartement (ca. 139 m²) met grote woonkamer, drie ruime slaapkamers, balkon aan de voorzijde én groot dakterras (63 m²) aan de achterzijde. Optimaal woongenot door de mix van rust, ruimte en vertier. Zodra u de deur uitstapt staat u in de gemoedelijke winkelstraat van Waalwijk. Cafés met terrasjes, leuke restaurants en het theater met o.a. bioscoop... met enkele passen zit u midden in het stadsleven. Het appartement is ideaal voor mensen die van de gezelligheid en het gemak van de stad houden, maar ook in alle rust thuis willen zitten, binnen of op het brede dakterras achter. Kom het veelzijdige appartement van binnen ervaren en laat u verrassen!

• Inhoud : ca. 479 m³
• Bouwjaar : 1994
• Gebruiksoppervlakte : ca. 139 m²
• Energielabel : voorlopig G
• VvE : ca. €200,- per jaar, geen maandelijkse kosten

De ligging:
De Stationsstraat is een gezellige winkel- en horecastraat die gedeeltelijk door het winkelcentrum van Waalwijk loopt. Stationsstraat 75, ligt net voor het -uitsluitend te voet te bereiken- winkelgebied. En kijkt uit tot ver in de brede Julianastraat met de sfeervolle jaren ’20-’30 woningen. Wonen in het centrum van Waalwijk heeft als voordeel dat u gemakkelijk uw boodschappen kunt doen. Ook zit u dichtbij belangrijke voorzieningen zoals een huisarts, apotheek, ziekenhuis, busstation en bibliotheek. Maar ook het wandelpark en theater De Leest liggen op loopafstand.

Algemeen:
Het keurige gebouw heeft een aan de buitenkant opvallende witte gevel met een groot rond raam en met links het torentje met lichtkoepel bovenin. Het appartement dateert uit 1994 en vormt samen met de herenmodezaak daaronder het gehele complex. Het torentje is de entree van het appartement, u heeft dus een eigen ingang vanaf de straat.
Het appartement is altijd keurig bewoond geweest door één en dezelfde eigenaar. De afwerking van het appartement is netjes, maar het geheel moet gemoderniseerd worden.

Er is een Vereniging van Eigenaren maar er zijn geen maandelijkse servicekosten. Omdat zowel de ondergelegen winkel en de bovengelegen woning zelfstandig voor hun onderhoud moeten zorgen is alleen het kale bouwkundige geraamte voor gemeenschappelijk onderhoud. Dat is allemaal goed vastgelegd in de splitsingsakte. Dus ieder zijn onderhoudskosten voor kozijnen, glas, dakbedekking enz., vrijwel zoals bij een individueel woonhuis gebruikelijk is. Alleen de jaarlijkse kosten van de inschrijving van de VvE in de Kamer van Koophandel en de gezamenlijke opstalverzekering worden onderling jaarlijks verrekend.

Indeling:
Om een goede indruk te krijgen van hoe dit ruime appartement is ingedeeld, kunt u het beste de plattegronden bekijken.
Omdat het torentje de entree van het appartement is, geeft dit een verrassend leuke sfeer aan deze woning. De hoge lichtkoepel bovenin het dak geeft niet alleen een mooi licht effect op de begane grond maar ook op de vide en tot zelfs in de woonkamer. Met een tweetal korte trapjes gaat u naar de vide (met toiletruimte en c.v.- wasruimte) die overloopt naar de woonkamer.

Woonkamer en keuken
De min of meer vierkante woonkamer met schouw en gashaard is zo’n 44 m². Het is een grote en aangename ruimte, licht en met mooi vergezicht naar de Julianastraat. Doordat de woonkamer het balkon voor een gedeelte insluit, beleeft u ook van binnenuit, de sfeer van het balkon. Bij mooi weer schuift u eenvoudig de pui open en kunt u nog tot laat buiten zitten en genieten van de omgeving.

De half open keuken sluit aan op de woonkamer, ook vanuit de keuken kunt u naar het balkon. De keuken is ruim van opzet ca. 10 m² en voorzien van eenvoudig keukenblok.

Aparte slaapvleugel
Het fijne aan dit appartement is dat je een aparte slaapvleugel hebt doordat de woonkamer en het badkamer- en slaapgedeelte zijn gescheiden door middel van een af te sluiten gang. De drie slaapkamers zijn van behoorlijk formaat (ca. 13 m², 14 m² en 17 m²) en liggen over de breedte van het appartement aan de achterkant. Hierdoor kijken ze alle drie uit op het grote dakterras. Ook hier dus veel licht in de kamers. Eén slaapkamer heeft een deur naar het dakterras.

Net als in de entree heeft ook de badkamer een lichtkoepel, hetgeen een leuk effect geeft aan deze ruimte. De badkamer is uitgerust met een douche met douchecabine ook een ligbad met douche, een zwevend toilet en een wastafel in meubel. Het geheel is netjes.

Bergruimte
Aan bergruimte geen gebrek: beneden een grote inpandige bergruimte van ca. 7 m² en op de 1e verdieping een ruim c.v.- en wasruimte met aansluiting voor wasmachine- en droger. Buiten op het dakterras nog een praktische berging.

Balkon en dakterras
Aan de voorkant heeft dit appartement een leuk spiekbalkon (ca. 10 m²). U kijkt vanaf hier op het vertier in de straat, zonder dat u meteen zelf in de kijker zit. Verrassend is het grote dakterras aan de achterzijde van zo’n 63 m². Keurig aangelegd met houten vlonder en rondom afgewerkt met een houten, hoge en lage schuttingen zodat u haast geen inkijk heeft. Voor een optimale beleving van het dakterras zou u het kunnen aankleden met bomen in potten of ander groen. Op het terras staat ook nog een houten berging.

Parkeren
Parkeren kan, met vergunning of tegen betaling, in de straat of nabij gelegen parkeerterreinen. Maar op loopafstand van het appartement zijn eventueel ook parkeerplaatsen te koop in de parkeergarage van de Anna van Burenstraat, dit tegen een koopsom van €12.100,- v.o.n. per plaats.

Film:
Bekijk tevens de plattegronden en de film en de VR-tour op onze site www.knepflevandermee.nl of op Funda.

Virtuele tour:
Op Funda kunt u ook een virtuele wandeling door de woning maken door op de zogenaamde ‘hotspots’ te klikken die zijn geplaatst op de 360 ° foto’s.

Bekijk tevens de bijgevoegde plattegronden en de film op onze site www.knepflevandermee.nl .

In het kort:
• Appartement in het centrum van Waalwijk
• Grote woonkamer en keuken
• 3 ruime slaapkamers
• Groot dakterras aan de achterkant en een balkon aan de voorzijde
• Winkels, horeca, theater en ander vertier op korte (loop)afstand
• Mogelijkheid tot het kopen van een parkeerplaats in de buurt

Notaris
Anders dan gebruikelijk is de notaris die de overdracht zal verzorgen al vastgesteld door de verkoper, dit in verband met de afwerking van een nalatenschap. Het notariskantoor Dierckxsens, Van Grinsven Franken te Kaatsheuvel, zorgt voor de eigendomsoverdracht.

Bezichtiging:
U kunt de sfeer van een appartement het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor! Bel of mail ons om een afspraak te maken. Telefoon: 0416-343711 of e-mail: info@knepflevandermee.nl

De gebruiksoppervlakte (GBO) hebben wij berekend volgens de norm NEN 2580, zoals onder meer toegepast bij de Basisregistratie gebouwen.

Aanvaarding
In overleg.

Waarborgsom/bankgarantie
Behoudens nadere afspraken zal in de koopakte worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het totstandkomen van de overeenkomst bij de notaris een waarborgsom stort of een bankgarantie afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]