Foto 1/23
Foto 2/23
Foto 3/23
Foto 4/23
Foto 5/23
Foto 6/23
Foto 7/23
Foto 8/23
Foto 9/23
Foto 10/23
Foto 11/23
Foto 12/23
Foto 13/23
Foto 14/23
Foto 15/23
Foto 16/23
Foto 17/23
Foto 18/23
Foto 19/23
Foto 20/23
Foto 21/23
Foto 22/23
Foto 23/23

Omschrijving

Een royaal houten chalet in een Scandinavische sfeer, gelegen op een perceel van 326 m² met eigen parkeerplaatsen.

Een royaal houten chalet in een Scandinavische sfeer, gelegen op een perceel van 326 m² met eigen parkeerplaatsen. Deze bijzondere woning in Hof van Capelle heeft een eigen vlonder aan een watergang die uitkomt op een grote waterplas en ligt nabij een op- en afrit van de Maasroute A59 waardoor Waalwijk, Breda en Tilburg goed te bereiken zijn.

Perceelsoppervlakte : 326 m²
Inhoud : ca.305 m³
Bouwjaar : 2000
Gebruiksoppervlakte : ca. 84 m²
Energielabel : B

Korte tour:

Entree:
De woning ligt ruim boven het maaiveld, vandaar het trapje om bij de voordeur en entree te komen. Meteen bij binnenkomst in de chalet valt de vriendelijke Scandinavische sfeer op. De gang geeft toegang tot toilet, bijkeuken, woonkamer en badkamer en is, evenals de gehele begane grond behalve de slaapkamers, voorzien van een tegelvloer.

Toilet
De toiletruimte is gedeeltelijk betegeld en heeft een zwevend closet en een fonteintje.

Woon-eetkamer
Opvallend in de woonkamer is het schuinoplopende dak, tot bijna 4 meter hoogte. Dit geeft de 33 m² grote woonkamer een extra ruimtelijk maar zeker ook knus gevoel. In de hoek tussen de twee paar openslaande tuindeuren staat een houtkachel. De twee paar tuindeuren geven toegang tot het L-vormige terras, hierdoor kunt u tevens vanuit de woonkamer genieten van wat er zich buiten afspeelt.

(Bij)keuken:
De open keuken is opgesteld in een u-vorm en is voorzien van een breed werkblad. In het kunststof keukenblok zijn de keramische kookplaat, afwasmachine en koelkast verwerkt. Speelse details in de keuken zijn de schouw en het openslaande raam in stijl.
De bijkeuken is bereikbaar vanuit de entree. In deze ruimte is er plaats voor de CV-ketel, wasmachine en -droger en eventueel andere apparatuur. Een losse trap geeft toegang tot een bergzoldertje.

Slaapkamers
De chalet heeft twee behoorlijk ruime slaapkamers met resp. afmetingen van 9 m² en 13,4 m². Ook deze zijn sfeervol afgewerkt in de Scandinavische stijl. De grootste slaapkamer heeft een eigen wastafel en extra kastruimte met louvre deurtjes, waardoor er een grote bergruimte is voor bijvoorbeeld kleding en andere spullen.
Badkamer:
De badkamer is groot en gedeeltelijk betegeld. De wastafel is in een breed meubel met spotjes verwerkt, welke extra sfeer geven in de badkamer. De ruimte heeft verder een ligbad, aparte inloopdouche, zwevend closet en designradiator.

Parkeerplaatsen en berging:
Aan de zijkant van het terras is het bestraat, waardoor het gemakkelijk parkeren op eigen terrein is, dit kan royaal, zelfs met drie auto’s. Qua bergruimte geen gebrek door de twee bergingen achterin de tuin, er is zelfs ook een houthok.

Terras en steiger:
Het verhoogde terras is L-vormig ligt aan de zuid- en westkant van de chalet. Het is ruim en deels voorzien van windschermen waardoor u ook als het wat waait lekker beschuit kunt genieten van de buitenlucht. Aan de westkant ligt de watergang die toegang heeft tot de grote waterplas. Tussen het terras en de watergang ligt een strook grind met enkele bomen en een iets verlaagde steiger aan de waterkant. Vissen, varen, zwemmen, schaatsen het is allemaal met als vertrekpunt de eigen vlonder. Een unieke situatie.

Buitenkant woning
De gehele woning is aan de buitenkant afgewerkt met onderhoudsarme kunststof gevelbekleding, genaamd ‘Kaycan vinyl siding’, met houtmotief. Een kwalitatief top product toegepast in Amerika en Canada, waarop levenslange garantie. Productinformatie hierover is bij de makelaar aanwezig.

Over Hof van Capelle
Sinds eind 2017 is permanent wonen toegestaan op het Hof van Capelle en kunnen we spreken van een woonwijk. Er is momenteel sprake van 204 bestaande woningen, deels hout, deels steen en nog 42 nieuw te bouwen stenen woningen, vrijwel allemaal aan straten en watergangen gelegen die haaks uitkomen op de centrale geasfalteerde toegangsweg. Er komt een tweede toegang naar de Winterdijk.
Hof van Capelle ligt aan een grote waterplas, waar recreatief gebruik van wordt gemaakt. Tevens heeft het ‘all weather’ tennisbanen en een zestal jeu de boules-banen waar de bewoners onderling veel gebruik van maken.

Film
Bekijk tevens de bijgevoegde plattegronden en de film op onze site www.knepflevandermee.nl


In het kort:
• Mooie locatie
• Bijzondere wonen in Scandinavische sfeer
• Parkeren op eigen terrein
• Eigen vlonder aan een watergang
• Diverse recreatieactiviteiten zoals tennis, jeu de boules en watersport
• Nabij belangrijke op – en afrit van de Maasroute A59

Bezichtiging:
U kunt de sfeer van een woning het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor! Bel of mail ons om een afspraak te maken. Telefoon: 0416-343711 of e-mail: info@knepflevandermee.nl

De gebruiksoppervlakte (GBO) hebben wij berekend volgens de norm NEN 2580, zoals onder meer toegepast bij de Basisregistratie gebouwen.

Aanvaarding
In overleg.

Waarborgsom/bankgarantie
Behoudens nadere afspraken zal in de koopakte worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het totstandkomen van de overeenkomst bij de notaris een waarborgsom stort of een bankgarantie afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]