Voorgevel
Foto 1/19 - Voorgevel
achtergevel
Foto 2/19 - achtergevel
watergang
Foto 3/19 - watergang
woonkamer
Foto 4/19 - woonkamer
zijgevel en berging
Foto 5/19 - zijgevel en berging
terras
Foto 6/19 - terras
entree
Foto 7/19 - entree
woonkamer
Foto 8/19 - woonkamer
eetkeuken
Foto 9/19 - eetkeuken
eetkeuken
Foto 10/19 - eetkeuken
kamer 1
Foto 11/19 - kamer 1
kamer 1
Foto 12/19 - kamer 1
kamer 2
Foto 13/19 - kamer 2
badkamer
Foto 14/19 - badkamer
badkamer
Foto 15/19 - badkamer
tuin
Foto 16/19 - tuin
tuin
Foto 17/19 - tuin
garage
Foto 18/19 - garage
zijgevel
Foto 19/19 - zijgevel

Omschrijving

Chalet op hoekperceel met garage en carport

Dit knusse chalet met garage en carport ligt op een hoekperceel, vrij gelegen in de wijk Hof van Capelle. Het is er rustig wonen een watergang en vlakbij de grote recreatieplas. De op- en afrit van de Maasroute A59, liggen op korte afstand waardoor Waalwijk, Tilburg en Breda goed te bereiken zijn.

• Perceelsoppervlakte : 245 m²
• Inhoud : ca. 155 m³
• Bouwjaar : 1999
• Gebruiksoppervlakte : ca. 48 m²
• Energielabel : B

Dit overzichtelijke chalet is ideaal voor mensen die een fijne plek willen hebben om te wonen, maar zich beperkt willen (of kunnen) bezighouden met schoonmaken en onderhoud. Alles gelijkvloers, praktisch in onderhoud dus.
De zitkamer en eetkeuken (samen ca. 23 m²) zijn tuingericht, mede door de grote schuifpui in het zitgedeelte komt er veel licht de woning binnen. Op warme dagen schuift u de pui open en vormt het grote terras eenvoudig verlenging van de woonkamer, op koude dagen geniet u achter glas van wat er zich buiten afspeelt. De woonkamer heeft een aico-unit die zowel koelt als verwarmd.

De eetkeuken heeft een landelijke uitstraling en voorzien van koelkast, gaskookplaat, afzuigkap en elektrische oven.
De twee (slaap)kamers en de tussenliggende was- en c.v.- ruimte zijn compact. De badkamer heeft een toilet, wastafel op meubel en ligbad.

Ook aan de tuin zult u niet veel hoeven doen, ook hier is gedacht aan gemak maar zeker ook gezelligheid en comfort. Het grote nagenoeg onderhoudsvriendelijke terras voor de schuifpui biedt volop ruimte om in alle rust te genieten van de planten en vogels in de tuin. Grind, planten borders en een houten tuinchalet met klein terras kleden de tuin verder aan.
Parkeren op eigen terrein is mogelijk in de eenvoudige houten garage naast de woning.

OVER HOF VAN CAPELLE
Sinds eind 2017 is permanent wonen toegestaan op het Hof van Capelle en kunnen we spreken van een woonwijk. Er is momenteel sprake van 204 bestaande woningen, deels hout, deels steen en nog 42 nieuw te bouwen stenen woningen, vrijwel allemaal aan straten en watergangen gelegen die haaks uitkomen op de centrale geasfalteerde toegangsweg. Er komt een tweede toegang naar de Winterdijk.
Hof van Capelle ligt aan een grote waterplas, waar recreatief gebruik van wordt gemaakt. Tevens heeft het ‘all weather’ tennisbanen en een zestal jeu de boules-banen waar de bewoners onderling veel gebruik van maken.

Bezichtiging:
U kunt de sfeer van een woning het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor! Bel of mail ons om een afspraak te maken. Telefoon: 0416-343711 of e-mail: info@knepflevandermee.nl

De gebruiksoppervlakte (GBO) hebben wij berekend volgens de norm NEN 2580, zoals onder meer toegepast bij de Basisregistratie gebouwen.

Aanvaarding
In overleg.

Waarborgsom/bankgarantie
Behoudens nadere afspraken zal in de koopakte worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het totstandkomen van de overeenkomst bij de notaris een waarborgsom stort of een bankgarantie afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]