overzicht perceel
Foto 1/27 - overzicht perceel
Uitzicht vanuit de tuin
Foto 2/27 - Uitzicht vanuit de tuin
tuin met vlonder aan watergang
Foto 3/27 - tuin met vlonder aan watergang
garage/berging
Foto 4/27 - garage/berging
woonkamer
Foto 5/27 - woonkamer
woonkamer
Foto 6/27 - woonkamer
straatbeeld
Foto 7/27 - straatbeeld
voorgevel
Foto 8/27 - voorgevel
eethoek en keuken
Foto 9/27 - eethoek en keuken
eethoek
Foto 10/27 - eethoek
zithoek
Foto 11/27 - zithoek
zithoek
Foto 12/27 - zithoek
keuken
Foto 13/27 - keuken
keuken
Foto 14/27 - keuken
slaapkamer 1
Foto 15/27 - slaapkamer 1
slaapkamer 1
Foto 16/27 - slaapkamer 1
slaapkamer 2
Foto 17/27 - slaapkamer 2
badkamer-douche
Foto 18/27 - badkamer-douche
badkamer-ligbad
Foto 19/27 - badkamer-ligbad
apart toilet
Foto 20/27 - apart toilet
achtergevel
Foto 21/27 - achtergevel
achtergevel
Foto 22/27 - achtergevel
tuin aan watergang
Foto 23/27 - tuin aan watergang
vlonder aan watergang
Foto 24/27 - vlonder aan watergang
tuin bij garage/berging
Foto 25/27 - tuin bij garage/berging
overzicht perceel
Foto 26/27 - overzicht perceel
voorgevel
Foto 27/27 - voorgevel

Omschrijving

Royaal vrijstaand chalet aan het water!

Wil jij wonen aan het water in een royaal vrijstaand chalet in Scandinavische sfeer? Dan is deze bijzondere woning (met 2 slaapkamers) in het Hof van Capelle écht iets voor jou! Een prachtig uitzicht aan de achterzijde en een eigen steiger aan een watergang die uitkomt op een grote waterplas, het is een bijzondere plek. Parkeren op eigen terrein is geen probleem.

Perceelsoppervlakte : 296 m²
Inhoud : ca. 305 m³
Bouwjaar : 2000
Gebruiksoppervlakte : ca. 84 m²
Energielabel : voorlopig B
VvE : € 120,- per maand

Over Hof van Capelle:
Sinds eind 2017 is permanent wonen toegestaan op het Hof van Capelle en kunnen we spreken van een woonwijk. De wijk bestaat momenteel uit 204 bestaande woningen, deels hout, deels steen en nog 42 stenen woningen in aanbouw, vrijwel allemaal aan straten en watergangen gelegen die haaks uitkomen op de centrale geasfalteerde toegangsweg. Er komt een tweede toegang naar de Winterdijk.
Hof van Capelle ligt aan een grote waterplas, waar recreatief gebruik van wordt gemaakt. Tevens heeft het ‘all weather’ tennisbanen en een zestal jeu de boules-banen waar de bewoners onderling veel gebruik van maken.

Woonkamer, keuken en berging:
Nr. 517 ligt net als de meeste woningen in deze wijk ruim boven het maaiveld, vandaar het trapje om bij de voordeur en entree te komen. Meteen bij binnenkomst in de chalet valt de vriendelijke Scandinavische sfeer op. Het schuin oplopende dak, tot bijna 4 meter hoogte, is opvallend en sfeer verhogend. Het geeft de 34 m² grote woonkamer een extra ruimtelijk maar zeker ook knus gevoel. Openslaande tuindeuren naar het achterliggende terras maken de sfeer compleet.
Het prettige aan deze woning is dat deze heel overzichtelijk is, binnen is alles gelijkvloers. Woonkamer en open L-vormige keuken - voorzien van inbouw apparatuur- lopen subtiel in elkaar over waardoor je een goed in te delen leefruimte hebt van zo’n 40 m². Op de vloer ligt hout, hetgeen uitstekend past in de sfeer van de chalet.
In de bijkeuken van bijna 5 m² hangt de CV-ketel, hier is ook de aansluiting voor de wasmachine.


Slaapkamers:
Het chalet heeft twee behoorlijk ruime slaapkamers met resp. afmetingen van 9 m² en 11,5 m². Ook deze zijn sfeervol afgewerkt in de Scandinavische stijl. De grootste slaapkamer is voorzien van een grote inbouwkast.

Apart toilet en badkamer:
De badkamer is modern betegeld en heeft een inloopdouche met glazen wand, ligbad met douche, wastafel en design radiator. De aparte toiletruimte is gelegen in de hal.

Tuin, terras en steiger:
Een ruime achter- en zijtuin (ca. 178 m²) met garage, speels aangelegd met planten, grind en vlonders. Vanuit de openslaande tuindeuren stap je op het houten vlonder die deels aan de zijkant, en achterzijde van het chalet ligt. Vanuit hier een trapje naar de lager gelegen vlonder en de eigen steiger aan de watergang die uitkomt op de grote waterplas. Vissen, varen, zwemmen, schaatsen: je vertrekt vanaf je eigen steiger! Een unieke situatie. De tuin ligt grotendeels op het zuidoosten.

Parkeren:
Het is gemakkelijk parkeren op eigen terrein, op de oprit van de woning of in de garage/ berging van ca. 24 m².

Buitenkant woning:
Tegen de oorspronkelijke buitenwand is een regelwerk geplaatst, met daar tegen Western Red ceder rabatdelen, geschilderd, met daartussen 45mm glaswol isolatiemateriaal.

In het kort:
• Gelijkvloers wonen op een mooie locatie
• Bijzondere wonen in Scandinavische sfeer
• Parkeren op eigen terrein
• Eigen vlonder aan een watergang
• Diverse recreatieactiviteiten zoals tennis, jeu de boules en watersport
• Nabij belangrijke op – en afrit van de Maasroute A59

Bezichtiging:
U kunt de sfeer van een woning het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor! Bel of mail ons om een afspraak te maken. Telefoon: 0416-343711 of e-mail: info@knepflevandermee.nl

De gebruiksoppervlakte (GBO) hebben wij berekend volgens de norm NEN 2580, zoals onder meer toegepast bij de Basisregistratie gebouwen.

Aanvaarding
In overleg.

Waarborgsom/bankgarantie
Behoudens nadere afspraken zal in de koopakte worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het totstandkomen van de overeenkomst bij de notaris een waarborgsom stort of een bankgarantie afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]