Chalet met eigen parkeerplaats en berging
Foto 1/19 - Chalet met eigen parkeerplaats en berging
watergang achter het chalet
Foto 2/19 - watergang achter het chalet
woonkamer met tuindeuren
Foto 3/19 - woonkamer met tuindeuren
Achtergevel, terras en tuin
Foto 4/19 - Achtergevel, terras en tuin
woonkamer en keuken
Foto 5/19 - woonkamer en keuken
keuken
Foto 6/19 - keuken
entree-toilet
Foto 7/19 - entree-toilet
openslaande deuren in de woonkamer
Foto 8/19 - openslaande deuren in de woonkamer
woonkamer richting slaapkamer
Foto 9/19 - woonkamer richting slaapkamer
woonkamer
Foto 10/19 - woonkamer
slaapkamer 2
Foto 11/19 - slaapkamer 2
slaapkamer 1
Foto 12/19 - slaapkamer 1
Badkamer met bad en douche
Foto 13/19 - Badkamer met bad en douche
bijkeuken
Foto 14/19 - bijkeuken
terras achter
Foto 15/19 - terras achter
terras achter
Foto 16/19 - terras achter
terras en tuin aan de watergang
Foto 17/19 - terras en tuin aan de watergang
voorgevel
Foto 18/19 - voorgevel
straatbeeld
Foto 19/19 - straatbeeld

Omschrijving

Instapklaar chalet aan het water!

Vier Heultjes 117, wie houdt van overzicht, gemak en wonen aan het water, moet beslist een kijkje gaan nemen in deze vrijstaande chalet in Scandinavische sfeer. Deze instapklare, gelijkvloerse woning heeft 2 slaapkamers en is uitermate geschikt voor 1-3 personen. Aan de achterzijde grenst het perceel aan een watergang die uitkomt op een grote plas. Er is altijd wel wat te zien en te beleven. Parkeren op eigen terrein is geen probleem. Hier wonen geeft een gevoel van vrijheid, terwijl je toch met enkele autominuten rijden de A59 en het centrum van Waalwijk bereikt.

Perceelsoppervlakte : 248 m²
Inhoud : ca. 273 m³
Bouwjaar : 2000
Gebruiksoppervlakte : ca. 65 m²
Energielabel : B
VvE : € 123,- per maand

Over Hof van Capelle
Sinds eind 2017 is permanent wonen toegestaan op het Hof van Capelle en kunnen we spreken van een woonwijk. De wijk bestaat momenteel uit 204 bestaande woningen, deels hout, deels steen en nog 42 stenen woningen in aanbouw, vrijwel allemaal aan straten en watergangen gelegen die haaks uitkomen op de centrale geasfalteerde toegangsweg. Er komt een tweede toegang naar de Winterdijk.
Hof van Capelle ligt aan een grote waterplas, waar recreatief gebruik van wordt gemaakt. Tevens heeft het ‘all weather’ tennisbanen en een aantal jeu de boules-banen waar de bewoners onderling veel gebruik van maken.

Woonkamer en (bij)keuken
Chalet 117, ligt net als de meeste woningen in deze wijk ruim boven het maaiveld, vandaar het trapje om bij de voordeur en entree te komen. Hier wonen voelt nét even anders: de vriendelijke Scandinavische look en het schuinoplopende houten dak tot bijna 4 meter hoogte is opvallend en sfeer verhogend. Maar wie hier gaat wonen, kiest niet alleen voor sfeer, maar ook voor het gemak. Binnen is alles gelijkvloers, dat maakt het praktisch en overzichtelijk.

De woonkamer is bijna 29 m² groot, een knusse ruimte met openslaande tuindeuren naar het achterliggende terras en tuin aan de watergang. Woonkamer en open L-vormige keuken - voorzien van inbouw apparatuur- lopen subtiel in elkaar over waardoor je een goed in te delen leefruimte hebt van zo’n 33 m². Op de vloer ligt hout, hetgeen uitstekend past in de sfeer van de chalet.
In de bijkeuken van 3,5 m² hangt de CV-ketel, hier is ook de aansluiting voor de wasmachine.


Slaapkamers
Het chalet heeft twee behoorlijk ruime slaapkamers met resp. afmetingen van 6 m² en 11 m². Ook deze zijn sfeervol afgewerkt in dezelfde Scandinavische stijl als in de woonkamer. De tweede slaapkamer heeft een vlizotrap naar de bergzolder van bijna 8 m².

Apart toilet en badkamer:
De badkamer is netjes en heeft een wastafel op meubel en een ligbad met douche. De aparte toiletruimte is gelegen in de hal tegenover de badkamer.

Tuin, terras en steiger:
Vanuit de openslaande tuindeuren stap je op het grote houten vlonderterras dat deels aan de zijkant, en geheel over de breedte van de achterzijde van het chalet ligt. Een terras van zo’n 38 m², vanuit hier twee trapjes naar de lager gelegen tuin die speels is aangelegd met klimophagen, planten en gras. De achterzijde van de tuin grenst met een de eigen steiger aan de watergang die uitkomt op de grote waterplas. Vissen, varen, zwemmen, schaatsen: je vertrekt vanaf je eigen steiger! Een unieke situatie. De tuin ligt op het zuidoosten.

Parkeren:
Bij dit chalet is het gemakkelijk parkeren op eigen terrein, op de oprit naast de woning. Vanaf de oprit kunt u zowel voorom- als achterom de woning bereiken. Aan het einde van de oprit staat een ruime berging van zo’n 10 m².

Film
Bekijk tevens de plattegronden en de film op onze site www.knepflevandermee.nl of op Funda.

Virtuele tour:
Op Funda kunt u ook een virtuele wandeling door de woning maken door op de zogenaamde ‘hotspots’ te klikken die zijn geplaatst op de 360 ° foto’s.


In het kort:
• Gelijkvloers wonen op een mooie locatie
• Bijzondere wonen in Scandinavische sfeer
• 2 slaapkamers
• Parkeren op eigen terrein
• Perceel grenst aan een watergang
• Diverse recreatieactiviteiten in de wijk zoals tennis, jeu de boules en watersport
• Nabij belangrijke op – en afrit van de Maasroute A59

Bezichtiging:
U kunt de sfeer van een woning het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor! Bel of mail ons om een afspraak te maken. Telefoon: 0416-343711 of e-mail: info@knepflevandermee.nl

De gebruiksoppervlakte (GBO) hebben wij berekend volgens de norm NEN 2580, zoals onder meer toegepast bij de Basisregistratie gebouwen.

Aanvaarding
In overleg.

Waarborgsom/bankgarantie
Behoudens nadere afspraken zal in de koopakte worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het totstandkomen van de overeenkomst bij de notaris een waarborgsom stort of een bankgarantie afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]