voorgevel
Foto 1/26 - voorgevel
woonkamer
Foto 2/26 - woonkamer
keuken
Foto 3/26 - keuken
badkamer
Foto 4/26 - badkamer
achtergevel
Foto 5/26 - achtergevel
tuin
Foto 6/26 - tuin
entree
Foto 7/26 - entree
toilet
Foto 8/26 - toilet
woonkamer
Foto 9/26 - woonkamer
woonkamer
Foto 10/26 - woonkamer
keuken
Foto 11/26 - keuken
slaapkamer 1
Foto 12/26 - slaapkamer 1
slaapkamer 1
Foto 13/26 - slaapkamer 1
slaapkamer 2
Foto 14/26 - slaapkamer 2
badkamer
Foto 15/26 - badkamer
badkamer
Foto 16/26 - badkamer
zolder
Foto 17/26 - zolder
slaapkamer 3
Foto 18/26 - slaapkamer 3
zijpad tuin
Foto 19/26 - zijpad tuin
berging
Foto 20/26 - berging
uitzicht achter
Foto 21/26 - uitzicht achter
achtergevel
Foto 22/26 - achtergevel
speelpleintje achter
Foto 23/26 - speelpleintje achter
uitzicht voor
Foto 24/26 - uitzicht voor
straatbeeld
Foto 25/26 - straatbeeld
straatbeeld
Foto 26/26 - straatbeeld

Omschrijving

Moderne hoekwoning op mooie locatie

Deze moderne hoekwoning (uit 2008) met zij- en achtertuin heeft 3 slaapkamers, waarvan één grote zolderkamer die bereikbaar is middels een vaste trap. Het is mogelijk de auto te parkeren op eigen terrein. De woning ligt op een mooi plek aan de rand van Kaatsheuvel en Sprang-Capelle. Let op: Deze woning is uitsluitend bestemd voor zelfbewoning!

Perceelsoppervlakte : ca. 169 m²
Gebruiksoppervlakte : ca. 99 m²
Inhoud : ca. 350 m³
Bouwjaar : 2008
Energielabel : A

De ligging is echt aan de rand van de bebouwde kom, op de kop van de straat beginnen de weilanden. Om de hoek, achter de woning, ligt het door woningbouw omgeven verkeersluwe hofje ‘De Hanze’. In het midden hiervan ligt een kinderspeelveldje die door een poort in de tuin direct bereikbaar is.

Begane grond:
De redelijk ruime entree heeft een trapopgang, een meterkast, een kastruimte en een gedeeltelijk betegelde toiletruimte met zwevend closet en fonteintje. De woonkamer ligt over de volle breedte van de achtergevel met een deur naar de tuin. De begane grond is voorzien van een eiken laminaat whitewash vloer met brede delen. Er is kastruimte onder de trap gemaakt. De keuken grenst aan de voorkant en is voorzien van een groot, modern L-vormig kunststof keukenblok voorzien van een kookplaat met afzuigschouw, afwasmachine en koelkast.

1e verdieping:
Hier zijn twee ruime slaapkamers en een tot het plafond betegelde badkamer met douche met douchecabine, wastafel en toilet. De vloer van de eerste verdieping is afgewerkt met een laminaatvloer.

2e verdieping:
Middels een vaste trap komt u op de tweede verdieping met een betonvloer en een nokhoogte van ca. 3,20 meter. De hele zolder is keurig afgewerkt, voorzien van een groot dakraam en kan als slaapkamer benut worden. De CV –combiketel (2008), de motor van het mechanische ventilatiesysteem en de wasmachine-aansluiting zijn er ook geplaatst achter schuifdeuren.

Tuin:
De achtertuin ligt op het oosten en is via een 2,80 meter brede zijtuin via de straat te bereiken. De tuin is onderhoudsarm aangelegd met rondom een keurig houten terreinafscheiding.


In het kort:
• Hoekwoning met 3 slaapkamers
• Mooie locatie, vlakbij weilanden
• Mogelijkheid tot parkeren op eigen terrein
• Tuin met achterom


Bijzonderheden:
In samenwerking met een woningbouwvereniging in Kaatsheuvel worden voormalige huurwoningen in Kaatsheuvel en Loon op Zand te koop aangeboden. Ook deze woning wordt namens de woningbouwvereniging onder zeer aantrekkelijke voorwaarden verkocht.

Wilt u voor het eerst een woning kopen maar blijken de woonlasten te hoog voor uw inkomen? Casade biedt nu de Corporatieve STARTERSLENING aan. Iets voor u? Neem voor meer informatie contact met ons op.

Overige bijzonderheden en voorwaarden:
- De woningen zijn uitsluitend bestemd voor kopers die de woning zelf gaan bewonen. Daarom wordt er in de koopakte een boeteclausule opgenomen met een verbod tot verhuur/ingebruikgeving.
- Er is een (recent) bouwkundig keuringsrapport van deze woning op kantoor ter inzage.
- Bezichtigingen vinden uitsluitend plaats middels een afspraak via ons kantoor.
- De maten van de opgenomen tekeningen zijn circa maten.
- Zowel onze opdrachtgever als wij stellen het op prijs indien u na een eventuele bezichtiging
uw bevindingen aan ons kenbaar maakt. Bij voorbaat dank hiervoor.
- Bij verkoop vindt de eigendomsoverdracht van de woning plaats bij DFG Notarissen te Kaatsheuvel.
- in de koopakte zal worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst een bankgarantie of waarborgsom afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.
- sommige percelen moeten nog door het kadaster ingemeten worden. De genoemde circa perceelsgrootte is dan een indicatie.

De gebruiksoppervlakte (GBO) hebben wij berekend volgens de norm NEN 2580, zoals onder meer toegepast bij de Basisregistratie gebouwen.

Een woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

Aanvaarding
In overleg in overleg, meestal op korte termijn mogelijk.

Neem voor meer informatie en/of een afspraak voor bezichtiging contact op met ons kantoor per telefoon of per e-mail.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]