voorgevel
Foto 1/31 - voorgevel
achtergevel
Foto 2/31 - achtergevel
garage/ werkplaats binnen
Foto 3/31 - garage/ werkplaats binnen
keuken
Foto 4/31 - keuken
zithoek voor
Foto 5/31 - zithoek voor
tuinkamer
Foto 6/31 - tuinkamer
entree
Foto 7/31 - entree
keuken
Foto 8/31 - keuken
zithoek voor
Foto 9/31 - zithoek voor
zithoek richting tuinkamer
Foto 10/31 - zithoek richting tuinkamer
moderne en suite
Foto 11/31 - moderne en suite
tuinkamer
Foto 12/31 - tuinkamer
halletje achter
Foto 13/31 - halletje achter
toilet
Foto 14/31 - toilet
overloop
Foto 15/31 - overloop
slaapkamer 1
Foto 16/31 - slaapkamer 1
slaapkamer 1
Foto 17/31 - slaapkamer 1
slaapkamer 2
Foto 18/31 - slaapkamer 2
slaapkamer 3
Foto 19/31 - slaapkamer 3
slaapkamer 3
Foto 20/31 - slaapkamer 3
douche
Foto 21/31 - douche
toilet boven
Foto 22/31 - toilet boven
zolder
Foto 23/31 - zolder
zolder
Foto 24/31 - zolder
terras
Foto 25/31 - terras
garage met veranda
Foto 26/31 - garage met veranda
garage/ werkplaats
Foto 27/31 - garage/ werkplaats
zijtuin
Foto 28/31 - zijtuin
vijver
Foto 29/31 - vijver
voorgevel
Foto 30/31 - voorgevel
straatbeeld
Foto 31/31 - straatbeeld

Omschrijving

Vrijstaande woning met eigen oprit, garage/werkplaats met veranda en een ruime tuin rondom.

Uitgebouwde en gemoderniseerde vrijstaande woning met eigen oprit, garage/werkplaats met veranda en een ruime tuin rondom. De woning heeft energielabel A, mede dankzij de 10 zonnepanelen op het dak, de zonnecollector en de isolerende maatregelen die zijn getroffen. De locatie is prima, op korte afstand van Kaatsheuvel centrum, school, kinderopvang en ontspanning.


INTENSIEF VERBOUWD:
Tijdens een intensieve verbouwing die grotendeels heeft plaatsgevonden tussen 2000 en 2009 is deze woning geheel gestript en gemoderniseerd. Elektra neutraal mede door de 10 zonnepanelen, de zonnecollector voor onder ander was- en afwasmachine en spouwmuur isolatie. Het dak van de hoofdbouw is vernieuwd en voorzien van geïsoleerde sandwichpanelen. De begane grond vloer is geheel vervangen en geïsoleerd waarbij de tegelvloer in de keuken en bijkeuken zijn voorzien van vloerverwarming. De tuingerichte aanbouw is in 2001 gerealiseerd.

BEGANE GROND:
De sfeervolle keuken is zo’n beetje het centrale uitgangspunt van de benedenverdieping, vanuit hier kun je naar de entree met trapopgang, de woonkamer en de tuinkamer. De halfopen keuken (c.a.11 m²) is ingericht in een landelijke stijl en voorzien van inbouwapparatuur. Het is een mooie lichte ruimte van waaruit je de vijver kunt zien. Het plafond in de keuken is in 2019 vernieuwd. De keuken heeft een open toog verbinding met de zitkamer (23 m²). Hier een prachtige houten vloer, een groot raam met uitkijk op de voortuin en een zijraam. Volop licht dus in deze ruimte. In 2018 is in de woonkamer nieuw stucwerk aangebracht.

In 2001 is de benedenverdieping aan de achterzijde over de breedte uitgebouwd met een sfeervolle tuinkamer compleet met kunststofkozijnen en dubbel glas. De zitkamer, tuinkamer en keuken hebben samen een oppervlakte van 48 m². De lichte tuinkamer met houten vloer is zowel vanuit de keuken, als via de woonkamer middels een moderne en suit te bereiken en is indien gewenst ook af te sluiten. Ideaal als je even apart wilt zitten om te kunnen genieten van de tuin. Bij mooi weer kun je de twee dubbele openslaande deuren openzetten.

Naast de tuinkamer de keurig betegelde bijkeuken met zijingang van de woning, toegang tot het toilet en aansluiting voor (vaat)wasmachine.

1E VERDIEPING
Op de eerste verdieping 3 slaapkamers. De kamer aan de voorzijde heeft een eigen wastafel op meubel. De badkamer is keurig betegeld en heeft een ingebouwde douchecabine, zwevend toilet en wastafel.

2E VERDIEPING
De vaste trap naar de zolder is vanuit de overloop af te sluiten met een deur. De zolder heeft een nokhoogte van 2,5 meter. Zoals eerder vermeld is het dak hiervan volledig vernieuwd in 2006 en voorzien van sandwichpanelen. Van deze open ruimte is desgewenst een vierde slaapkamer te maken. Aansluiting voor een wasmachine is aanwezig.

Tuin en garage met overkapping
De rondom gelegen tuin is georiënteerd op het zuidoosten en fraai aangelegd met een grote vijver, plantenperken, struiken en bomen, speelse paden en terrassen. Het perceel is deels omsloten door fraaie beukenhagen.

Aan het einde van de oprit de ruime garage met openslaande deuren en een aparte zijdeur. In het dak een lichtstraat en aan de zijkant en een raam, een lichte ruimte dus. Een ideale werk- of hobbyplaats. Elektriciteit en werkbank zijn aanwezig. De buitenkant van de garage is grotendeels deels gepotdekseld en heeft aan de zijkant een grote veranda met lichtstraat. Een fijne plek waar je met meerdere personen van de tuin kunt genieten. Ook bij minder goed weer zit je lekker beschut.


• Perceelsoppervlakte : 390 m²
• Inhoud : ca. 430 m³
• Bouwjaar : 1967
• Gebruiksoppervlakte : ca. 117 m²
• Energielabel : A


Film
Bekijk tevens de bijgevoegde plattegronden en de film op onze site www.knepflevandermee.nl .

In het kort:
• Uitgebouwde en gemoderniseerde vrijstaande woning
• Garage/ werkplaats
• Grote keuken en tuinkamer
• Dichtbij belangrijke voorzieningen

Bezichtiging:
U kunt de sfeer van een woning het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor! Bel of mail ons om een afspraak te maken. Telefoon: 0416-343711 of e-mail: info@knepflevandermee.nl

De gebruiksoppervlakte (GBO) hebben wij berekend volgens de norm NEN 2580, zoals onder meer toegepast bij de Basisregistratie gebouwen.

Aanvaarding
In overleg.

Waarborgsom/bankgarantie
Behoudens nadere afspraken zal in de koopakte worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het totstandkomen van de overeenkomst bij de notaris een waarborgsom stort of een bankgarantie afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]