voorgevel
Foto 1/20 - voorgevel
achtergevel
Foto 2/20 - achtergevel
tuin
Foto 3/20 - tuin
parkeerterrein
Foto 4/20 - parkeerterrein
woonkamer richting keuken
Foto 5/20 - woonkamer richting keuken
keuken
Foto 6/20 - keuken
entree
Foto 7/20 - entree
woonkamer
Foto 8/20 - woonkamer
toilet
Foto 9/20 - toilet
trapkast
Foto 10/20 - trapkast
slaapkamer
Foto 11/20 - slaapkamer
slaapkamer
Foto 12/20 - slaapkamer
badkamer
Foto 13/20 - badkamer
slaapkamer
Foto 14/20 - slaapkamer
zolder
Foto 15/20 - zolder
bovenaanzicht tuin
Foto 16/20 - bovenaanzicht tuin
parkeerterrein
Foto 17/20 - parkeerterrein
straatbeeld noord
Foto 18/20 - straatbeeld noord
Uitzicht voor
Foto 19/20 - Uitzicht voor
straatbeeld zuid
Foto 20/20 - straatbeeld zuid

Omschrijving

Tussenwoning met 3 slaapkamers en een grote zolder

OPEN HUIS: 10 okt’19|17.00-18.00 uur. Op een mooie locatie gelegen tussenwoning met drie slaapkamers, een grote zolder en een overzichtelijke achtertuin met eigen achterom en berging. Let op! Deze woning is uitsluitend bedoeld voor zelfbewoning.

Perceelsoppervlakte : ca. 135 m²
Gebruiksoppervlakte : ca. 84 m²
Inhoud : ca. 290 m³
Bouwjaar : 1984
Energielabel : B

De ligging van deze tussenwoning is goed. Op korte afstand van het centrum maar ook van het buitengebied. Bovendien ontbreekt aan de voorkant de directe bebouwing zodat er een mooie vrije uitkijk is. Achter grenst een parkeerstrook aan de tuin zodat zowel parkeren aan de vóór- en achterkant bij de poort mogelijk is.
De woning zelf is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen voorzien van isolerende beglazing. Onderhoudsvriendelijk dus.

In de hal zit de meterkast met 4 groepen en een aardlekschakelaar. De trapopgang en de keurig betegelde toiletruimte zijn via de woonkamer bereikbaar.

De woonkamer en open keuken hebben samen een mooie oppervlakte van ca 33 m², waarbij de keuken aan de tuinkant ligt. Het kunststof keukenblok is eenvoudig en een gemetseld muurtje met houten blad zorgt voor de afscheiding. Voor extra bergruimte is er een trapkast. In het achter halletje is de deur naar de achtertuin en daar hangt ook de CV-ketel (2003).

De 1e verdieping is voorzien van een betonvloer. Op de overloop komen de drie slaapkamers uit, twee behoorlijk ruime en een kleinere. De tot het plafond betegelde ruime badkamer heeft een douche, wastafel en wasmachine-aansluiting.
De zolder met betonvloer is met een vlizotrap bereikbaar en is ruim met een nokhoogte van ca. 3,00 meter. Het maken van een vaste trap voor een betere benutbaarheid behoort tot de mogelijkheden.

De achtertuin op het oosten is ca. 8 meter diep en geheel betegeld met een poort naar de parkeerstrook aan een B-weg. De stenen berging staat achter op het perceel met daar tegenaan een houten berging samen ca. 12 m².

Wilt u genieten van een leuke betaalbare woning op een mooie locatie, kom deze woning dan bezichtigen.

Bijzonderheden:
In samenwerking met een woningbouwvereniging in Kaatsheuvel worden voormalige huurwoningen in Kaatsheuvel en Loon op Zand te koop aangeboden. Ook deze woning wordt namens de woningbouwvereniging onder zeer aantrekkelijke voorwaarden verkocht.

Wilt u voor het eerst een woning kopen maar blijken de woonlasten te hoog voor uw inkomen? Casade biedt nu de Corporatieve STARTERSLENING aan. Iets voor u? Neem voor meer informatie contact met ons op.

Overige bijzonderheden en voorwaarden:
- De woningen zijn uitsluitend bestemd voor kopers die de woning zelf gaan bewonen. Daarom wordt er in de koopakte een boeteclausule opgenomen met een verbod tot verhuur/ingebruikgeving.
- Er is een (recent) bouwkundig keuringsrapport van deze woning op kantoor ter inzage.
- Bezichtigingen vinden uitsluitend plaats middels een afspraak via ons kantoor.
- De maten van de opgenomen tekeningen zijn circa maten.
- Zowel onze opdrachtgever als wij stellen het op prijs indien u na een eventuele bezichtiging
uw bevindingen aan ons kenbaar maakt. Bij voorbaat dank hiervoor.
- Bij verkoop vindt de eigendomsoverdracht van de woning plaats bij DFG Notarissen te Kaatsheuvel.
- in de koopakte zal worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst een bankgarantie of waarborgsom afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.
- sommige percelen moeten nog door het kadaster ingemeten worden. De genoemde circa perceelsgrootte is dan een indicatie.

De gebruiksoppervlakte (GBO) hebben wij berekend volgens de norm NEN 2580, zoals onder meer toegepast bij de Basisregistratie gebouwen.

Een woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

Aanvaarding
In overleg in overleg, meestal op korte termijn mogelijk.
Neem voor meer informatie en/of een afspraak voor bezichtiging contact op met ons kantoor per telefoon of per e-mail.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]