voorgevel
Foto 1/22 - voorgevel
achtergevel
Foto 2/22 - achtergevel
uitzicht voor
Foto 3/22 - uitzicht voor
woonkamer voor
Foto 4/22 - woonkamer voor
keuken
Foto 5/22 - keuken
zolder met vaste trap
Foto 6/22 - zolder met vaste trap
toilet
Foto 7/22 - toilet
trapkast
Foto 8/22 - trapkast
woonkamer voor
Foto 9/22 - woonkamer voor
woonkamer richting tuin
Foto 10/22 - woonkamer richting tuin
keuken
Foto 11/22 - keuken
trap naar 1e verdieping
Foto 12/22 - trap naar 1e verdieping
slaapkamer 1
Foto 13/22 - slaapkamer 1
slaapkamer 2
Foto 14/22 - slaapkamer 2
slaapkamer 3
Foto 15/22 - slaapkamer 3
badkamer
Foto 16/22 - badkamer
zolder
Foto 17/22 - zolder
tuin overzicht
Foto 18/22 - tuin overzicht
tuin met berging
Foto 19/22 - tuin met berging
tuin met berging
Foto 20/22 - tuin met berging
speeltuintje in de buurt
Foto 21/22 - speeltuintje in de buurt
straatbeeld
Foto 22/22 - straatbeeld

Omschrijving

Open Huis | 16-03-'20 | 16.30-17.30 uur. Onderhoudsvriendelijke, ruime tussenwoning!

Wie een onderhoudsvriendelijke, ruime tussenwoning zoekt, moet beslist een kijkje komen nemen bij de Hans Memlincstraat 8. Deze keurige woning is rustig gelegen aan de westelijke rand van Kaatsheuvel, met ruim uitzicht aan de voorkant, parkeerruimte in de straat en een vrij uitzicht in de achtertuin. Met 3 slaapkamers en een zolder met vaste trap is dit een ideale gezinswoning. LET OP! De woning is enkel bedoeld voor zelfbewoning en uitsluitend te bezichtigen middels een eenmalig Open Huis op maandag 16 maart ‘20 van 16.30 uur-17.30 uur.

Perceelsoppervlakte : 162 m²
Gebruiksoppervlakte : ca. 91 m² excl. grote zolder (18 m²) met vaste trap
Inhoud : ca. 354 m³
Bouwjaar : 1971
Energielabel : C

OPEN HUIS: 16-03-2020 van 16.30 tot 17.30 uur.
De inschrijving voor in aankoop geïnteresseerde kandidaten sluit uiterlijk vrijdag 20-03-2020 om 12.00 uur.

Over de woning:
In samenwerking met woningbouwcorporatie CASADE wordt deze voormalige huurwoning onder aantrekkelijke voorwaarden verkocht. Dit nette huis heeft kunststof en hardhouten kozijnen met isolerende beglazing. De afwerking is eenvoudig, het moderniseren van het sanitair en de keuken is een optie.

Beneden verdieping:
Een standaard indeling, zo is te zien op de plattegronden, waar veel mensen mee uit de voeten kunnen. Een ruime hal met meterkast en een eenvoudige, maar keurige toiletruimte.
De doorzon woonkamer van ca. 27 m² is al mooi van afmeting, maar als deze samengevoegd zou worden met de keuken van ca. 8 m² ontstaat er helemaal een prettige leefruimte van maar liefst 35 m². De keuken met loopdeur naar de tuin, heeft een eenvoudig kunststof keukenblok zonder inbouwapparatuur.
De begane grond is grotendeels afgewerkt met een laminaatvloer en gestucte wanden.

1e verdieping:
De 1e verdieping heeft een betonvloer met daarop twee grote en een kleinere slaapkamer. De doucheruimte van ca. 4 m² heeft een douche met cabine en een wastafel.

2e verdieping:
Met een vaste trap is de 2e verdieping te bereiken. Ook hier een betonnen verdiepingsvloer. De zolder met 2 kleine dakramen heeft een nokhoogte is ca. 2,27 m en zou hiermee een prima ruimte kunnen worden voor een 4e slaapkamer of eventuele hobby- of werkruimte. Op de zolder hangt de CV-ketel uit 2005 en tevens de motor van het mechanisch ventilatiesysteem.

Tuin:
De achtertuin op het noorden is bijna 10 meter diep. Achterin de halfsteense berging van zo’n 8 m² met daaraan een overkapping. Een poort geeft toegang tot het achterom pad.

In het kort:
• Nette, ruime en onderhoudsvriendelijke woning
• 3 slaapkamers, met mogelijk tot 4e op zolder (zolder heeft al een vaste trap)
• Diepe tuin met stenen berging en een achterom

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN OPEN HUIS:

Uitsluitend bezichtiging via Open Huis:
Deze woning is uitsluitend te bezichtigen tijdens een eenmalige Open Huis op: maandag 16 maart 2020, dit kan uitsluitend tussen 16.30-17.30 uur. U hoeft zich voor het Open Huis NIET van te voren op te geven.

Tijdens het Open Huis:
• Meldt u zich bij de makelaar en verzoeken wij u uw naam, telefoonnummer en e-mailadres achter te laten, zodat wij u na het Open Huis aanvullende informatie en het inschrijfformulier betreft de woning kunnen mailen.
• Krijgt u uiteraard de gelegenheid de woning aan de binnen- en buitenkant te ervaren.
• Ligt er een (recent) bouwkundig keuringsrapport van deze woning ter inzage.

Interesse om te kopen? Dit is wat u onder andere moet weten:
• Wanneer u de woning zelf heeft bezichtigd en interesse heeft om de woning te kopen, kunt u zich inschrijven middels het inschrijfformulier dat u van de makelaar heeft ontvangen tijdens het Open Huis of per mail. Inschrijven kan tot uiterlijk vrijdagmorgen 20-03-2020 12.00 uur op kantoor van Knepflé & van der Mee makelaars en taxateurs in Waalwijk. Kandidaten die de woning niet bezichtigd hebben worden van inschrijving uitgesloten.
• De woning is uitsluitend bestemd voor kopers die de woning zelf gaan bewonen. Daarom wordt er in de koopakte een boeteclausule opgenomen met een verbod tot verhuur/ ingebruikgeving.
• Indien er meer gegadigden zijn voor deze woning, wordt in overleg met verkoper bepaalt wie er voor de woning in aanmerking komt. Kandidaat nummer 1 van de lotinglijst wordt door makelaar benaderd. Binnen 3 werkdagen moet aan de makelaar kenbaar worden gemaakt of er over wordt gegaan tot aankoop van de woning! Ná deze 3 werkdagen vervalt de mogelijkheid tot aankoop van deze kandidaat en wordt de volgende kandidaat benaderd.
Zorg er dus voor dat u vooraf op de hoogte bent van uw financiële mogelijkheden!! Uiteraard koopt u eventueel onder het voorbehoud van het verkrijgen van een passende financiering. U hoeft dus nog geen hypotheek afgesloten te hebben.
• Bij verkoop vindt de eigendomsoverdracht van de woning plaats bij DFG Notarissen te Kaatsheuvel.
• In de koopakte zal worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst een bankgarantie of waarborgsom afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.
• Sommige percelen moeten nog door het kadaster ingemeten worden. De genoemde circa perceelsgrootte is dan een indicatie.
• De gebruiksoppervlakte (GBO) hebben wij berekend volgens de norm NEN 2580, zoals onder meer toegepast bij de Basisregistratie gebouwen. De maten van de opgenomen tekeningen zijn circa maten.
• Aanvaarding: in overleg, meestal op korte termijn mogelijk.

STARTERSLENING
Wilt u voor het eerst een woning kopen maar blijken de woonlasten te hoog voor uw inkomen? Casade biedt nu de Corporatieve STARTERSLENING aan. Iets voor u? Kijk voor meer informatie op: www.casade.nl (https://www.casade.nl/ik-zoek/koopwoning/corporatie-starterslening/)
Heeft u vragen na het lezen van deze informatie, neemt u dan contact met ons per telefoon: 0416-343711 of per e-mail: info@knepflevandermee.nl


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]