voorgevel
Foto 1/30 - voorgevel
werkplaats
Foto 2/30 - werkplaats
werkplaats
Foto 3/30 - werkplaats
gedeelte werkplaats binnen
Foto 4/30 - gedeelte werkplaats binnen
werkplaats
Foto 5/30 - werkplaats
tuin bij woongedeelte
Foto 6/30 - tuin bij woongedeelte
entree
Foto 7/30 - entree
wc en wasruimte
Foto 8/30 - wc en wasruimte
keuken
Foto 9/30 - keuken
eetgedeelte
Foto 10/30 - eetgedeelte
doorkijk keuken woonkamer
Foto 11/30 - doorkijk keuken woonkamer
woonkamer
Foto 12/30 - woonkamer
woonkamer
Foto 13/30 - woonkamer
slaapkamer
Foto 14/30 - slaapkamer
Foto 15/30
Foto 16/30
slaapkamer
Foto 17/30 - slaapkamer
badkamer
Foto 18/30 - badkamer
1e verdieping achterste gedeelte
Foto 19/30 - 1e verdieping achterste gedeelte
keuken achterste gedeelte
Foto 20/30 - keuken achterste gedeelte
slaapkamer achterste gedeelte
Foto 21/30 - slaapkamer achterste gedeelte
slaapkamer achterste gedeelte
Foto 22/30 - slaapkamer achterste gedeelte
keuken met zithoek achterste gedeelte
Foto 23/30 - keuken met zithoek achterste gedeelte
keuken met zithoek achterste gedeelte
Foto 24/30 - keuken met zithoek achterste gedeelte
keuken met zithoek achterste gedeelte
Foto 25/30 - keuken met zithoek achterste gedeelte
straatbeeld
Foto 26/30 - straatbeeld
tuin woonhuis
Foto 27/30 - tuin woonhuis
tuin woonhuis
Foto 28/30 - tuin woonhuis
tuin woonhuis
Foto 29/30 - tuin woonhuis
zijgevel woonhuis
Foto 30/30 - zijgevel woonhuis

Omschrijving

Half vrijstaande woning + 2e woonruimte + groot bijgebouw met werkplaats, garage en opslagruimte

Halfvrijstaande woning met een aansluitende tweede woonruimte of ander gebruik zoals kantoor/praktijkruimte en een groot bijgebouw met garage en werkplaats/opslagruimte, onafhankelijk van de woning te bereiken via de Sprangsevaart. Kortom een bijzonder object met veel mogelijkheden.

Perceelsoppervlakte 3A + 3C : 480 m²
Inhoud woongedeelten : ca. 700 m³
Gebruiksoppervlakte woning : ca. 208 m²
Inhoud bijgebouw : 600 m³
Gebruiksoppervlakte bijgebouw: ca. 164 m²
Bouwjaar : van ca. 1948 tot 1983

Multifunctioneel en ruim, zijn eigenschappen die aan dit object toegekend kunnen worden. Om een goed beeld te krijgen van het totale object kunt u het beste de bijgevoegde overzichtsplattegronden bekijken. Vanaf de straat is dat niet goed te beoordelen.

Voor- en achterhuis
Zoals te zien is op de plattegrond bestaat het woongedeelte uit een voor- en achterhuis. Het voorste gedeelte is in gebruik als eigen woonhuis. Een brede entree met onder andere toegang naar de ruime leefkeuken die met een doorgang overloopt naar de ruime woonkamer. Samen goed voor een leefoppervlakte van bijna 50 m². In de woonkamer de trapopgang naar het voorste gedeelte van de 1e verdieping. Hier een houten verdiepingsvloer met 2 ruime slaapkamers en een badkamer. Het geheel is eenvoudig, maar netjes.

Het achterhuis is in principe een zelfstandige woning, compleet met eigen entree, woonkamer met keuken, badkamer en twee ruime slaapkamers. Dit achterste gedeelte kan relatief eenvoudig bij het voorhuis betrokken worden, een doorgang is er al wel, maar niet meer in gebruik. Een andere optie is het achterhuis te gebruiken als mantelzorgwoning, tweede woonruimte of te gebruiken als kantoor-/praktijkruimte. De mogelijkheid tot gebruik als B&B of (kamer)verhuur is nader te bepalen in overleg met de gemeente Loon op Zand. U dient daar zelf voor te zorgen.

Er is parkeerruimte voor twee auto’s op eigen grond aan de kant van de van Haestrechtstraat.

Bijgebouw met garage en werkplaats/opslag
Het grote bijgebouw (ca. 164 m²), zie de plattegrond, heeft een ruime garage/loods, werkplaats/opslagruimte en eigen energieaansluitingen/meters, niet voor water. Er is ook een toiletruimte. Vanaf de achtergelegen Sprangsevaart is het gebouw onafhankelijk van de woonruimte te bereiken, maar ook vanuit de tuin. Er is zelfs parkeerruimte op eigen grond voor een paar voertuigen aan de kant van de Sprangsevaart. Een elektrisch bedienbare brede hoge deur maakt de entree van het gebouw eenvoudig, naast een gewone loopdeur. De gebruiksmogelijkheden zijn dus divers en uitermate geschikt voor een uitgebreide hobbyist. Detailhandel is niet toegestaan.


Het bijgebouw is door de vorige eigenaren altijd zakelijk in gebruik geweest en had toen ook een bedrijfsbestemming. Nu heeft het geheel met de huisnummers 3A en 3C een woonbestemming in het vigerende bestemmingsplan Beheersverordening Woongebieden Kaatsheuvel. Mocht een bedrijfsbestemming toch wenselijk zijn dan kan het een overweging zijn om in overleg met de gemeente Loon op Zand en tegen betaling van ca. € 7.000,-- legeskosten de aanvraag daartoe in te dienen.

Bezichtiging:
Kortom een object met mogelijkheden die het best onderzocht kunnen worden tijdens een uitgebreide bezichtiging. Wij nodigen u hiervoor uit. Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op: 0416-343711.

Wij houden de strenge regels van de overheid m.b.t. het corona virus strikt in acht. Dat kan beperkingen met zich meebrengen. Wij verzoeken u daarom in elk geval zelf voor handschoenen zorg te dragen, zo min mogelijk handcontact met het object te hebben en aanwijzingen strikt op te volgen.

De gebruiksoppervlakte (GBO) hebben wij berekend volgens de norm NEN 2580, zoals onder meer toegepast bij de Basisregistratie gebouwen.

Aanvaarding
In overleg.

Waarborgsom/bankgarantie
Behoudens nadere afspraken zal in de koopakte worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst bij de notaris een waarborgsom stort of een bankgarantie afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]