voorgevel
Foto 1/19 - voorgevel
achtergevel
Foto 2/19 - achtergevel
straatbeeld
Foto 3/19 - straatbeeld
tuin
Foto 4/19 - tuin
woonkamer
Foto 5/19 - woonkamer
keuken
Foto 6/19 - keuken
entree
Foto 7/19 - entree
trapkast
Foto 8/19 - trapkast
toilet
Foto 9/19 - toilet
woonkamer
Foto 10/19 - woonkamer
overloop
Foto 11/19 - overloop
slaapkamer
Foto 12/19 - slaapkamer
slaapkamer
Foto 13/19 - slaapkamer
slaapkamer
Foto 14/19 - slaapkamer
badkamer
Foto 15/19 - badkamer
zolder
Foto 16/19 - zolder
cv
Foto 17/19 - cv
berging
Foto 18/19 - berging
straatbeeld
Foto 19/19 - straatbeeld

Omschrijving

Ruime tussenwoning, rustig gelegen!

Rustig gelegen, ruime tussenwoning aan de westelijke rand van Kaatsheuvel voorzien van hardhouten kozijnen met isolerende beglazing, een ruime bergzolder en een vrije achtertuin op het noorden. In samenwerking met woningbouwcorporatie CASADE wordt deze voormalige huurwoning onder aantrekkelijke voorwaarden verkocht.

Perceelsoppervlakte : ca. 140 m²
Gebruiksoppervlakte : ca. 87 m² excl. zolder
Inhoud : ca. 345 m³
Bouwjaar : 1971
Energielabel : voorlopig C

De ligging is goed, ruim uitzicht aan de voorkant, parkeerruimte nabij, een vrije achtertuin op het noorden en aan een pleintje. De woning zelf is een keurige ruime woning met drie behoorlijke slaapkamers.

De ruime hal heeft een meterkast met 3 groepen en een aardlekschakelaar. De toiletruimte is ruim, eenvoudig maar netjes betegeld en voorzien van een fonteintje. Onder de trap een trapkast met een luik naar de kruipruimte onder de woning.

De doorzon woonkamer van 26 m² is mooi van afmeting maar als deze samengevoegd zou worden met de keuken van 7 m² ontstaat er helemaal een prettige leefruimte van maar liefst 33 m². De woonkamer is voorzien van een betonvloer en de keuken van een tegelvloer.

De 1e verdieping heeft een betonvloer en op de overloop komen twee grote en een iets kleinere slaapkamer uit. De ruime douche is keurig betegeld, voorzien van een wastafel, douchehoek en toilet, zodat die misschien meteen kan voldoen voor de nieuwe eigenaar.

Ook de 2e verdiepingsvloer is van beton en de grote zolder is met een vlizo trap bereikbaar. De nokhoogte is ca. 2,40 m en dat zorgt ervoor dat er een prima te benutten ruimte is ontstaan waar met gemak een 4e slaapkamer gemaakt zou kunnen worden, mits er ook een vaste trap komt. De CV-combiketel is haast nieuw en van 2014.

De achtertuin ligt op het noorden en is ca. 13 meter diep. De berging zelf is halfsteens en heeft een afmeting van 2,30 x 4,36 m. Een poort geeft toegang tot het achterom pad naar de straat.

Mede door zijn hardhouten kozijnen met isolerende beglazing, de binnenruimte en de rustige ligging, zal dit voor menigeen een aangename woning kunnen zijn, temeer daar de hypotheekrente op een bijzonder laag niveau staat zodat de maandlast bijzonder aantrekkelijk zal zijn.

Bijzonderheden:

STARTERSLENING
Wilt u voor het eerst een woning kopen maar blijken de woonlasten te hoog voor uw inkomen? Casade biedt nu de Corporatieve STARTERSLENING aan. Iets voor u? Kijk voor meer informatie op: www.casade.nl (https://www.casade.nl/ik-zoek/koopwoning/corporatie-starterslening/)
Heeft u vragen na het lezen van deze informatie, neemt u dan contact met ons per telefoon: 0416-343711 of per e-mail: info@knepflevandermee.nl

Overige bijzonderheden en voorwaarden:
- Er is een (recent) bouwkundig keuringsrapport van deze woning is op te vragen via: info@knepflevandermee.nl
- Bezichtigingen vinden uitsluitend plaats middels een afspraak via ons kantoor.
- De maten van de opgenomen tekeningen zijn circa maten.
- Zowel onze opdrachtgever als wij stellen het op prijs indien u na een eventuele bezichtiging
uw bevindingen aan ons kenbaar maakt. Bij voorbaat dank hiervoor.
- Bij verkoop vindt de eigendomsoverdracht van de woning plaats bij DFG Notarissen te Kaatsheuvel.
- in de koopakte zal worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst een bankgarantie of waarborgsom afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.
- sommige percelen moeten nog door het kadaster ingemeten worden. De genoemde circa perceelsgrootte is dan een indicatie.

De gebruiksoppervlakte (GBO) hebben wij berekend volgens de norm NEN 2580, zoals onder meer toegepast bij de Basisregistratie gebouwen.

Een woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

Aanvaarding
In overleg in overleg, meestal op korte termijn mogelijk.

Neem voor meer informatie en/of een afspraak voor bezichtiging contact op met ons kantoor per telefoon of per e-mail.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]