achtergevel
Foto 1/25 - achtergevel
garage
Foto 2/25 - garage
voorgevel
Foto 3/25 - voorgevel
uitzicht vanaf dakterras
Foto 4/25 - uitzicht vanaf dakterras
overzicht woonkamer
Foto 5/25 - overzicht woonkamer
keuken
Foto 6/25 - keuken
entree en toilet
Foto 7/25 - entree en toilet
woonkamer zitgedeelte
Foto 8/25 - woonkamer zitgedeelte
woonkamer zitgedeelte
Foto 9/25 - woonkamer zitgedeelte
woonkamer eetgedeelte
Foto 10/25 - woonkamer eetgedeelte
keuken
Foto 11/25 - keuken
bijkeuken
Foto 12/25 - bijkeuken
overloop
Foto 13/25 - overloop
slaapkamer 1
Foto 14/25 - slaapkamer 1
slaapkamer 2
Foto 15/25 - slaapkamer 2
slaapkamer 3
Foto 16/25 - slaapkamer 3
badkamer
Foto 17/25 - badkamer
badkamer
Foto 18/25 - badkamer
dakterras
Foto 19/25 - dakterras
overloop
Foto 20/25 - overloop
slaapkamer 4
Foto 21/25 - slaapkamer 4
tuin vanaf terras bij tuindeuren
Foto 22/25 - tuin vanaf terras bij tuindeuren
tuin
Foto 23/25 - tuin
terras achter
Foto 24/25 - terras achter
voorgevel
Foto 25/25 - voorgevel

Omschrijving

Royale, vrijstaande woning met oprit, grote garage en diepe tuin!

Marktstraat 17, wie deze vrijstaande woning goed bekijkt, ziet algauw veel woonplezier: ruime vertrekken en grote garage, diepe oprit, keurige tuin en 13 zonnepanelen (= elektraneutraal wonen). De woning ligt in een levendige straat aan de rand van Kaatsheuvel centrum met het gezellige Anton Pieckplein. Winkels, eetgelegenheden en bushalte (met goede verbinding naar Tilburg en Den Bosch) in de buurt. En zelfs de Loonse en Drunense Duinen zijn op korte fietsafstand. Kortom een ideale (gezins)woning op een centrale ligging.

• Perceelsoppervlakte : 375 m²
• Inhoud : ca. 500 m³, excl. garage
• Bouwjaar : 1977
• Gebruiksoppervlakte : ca. 150 m², excl. garage
• Energielabel : C
• Zonnepanelen : 13 stuks, elektraneutraal wonen

Deze verrassend ruime woning uit de jaren ’70 is altijd keurig bewoond geweest en volledig geïsoleerd. Het geheel is netjes, maar gedateerd. Het mooie aan dit object is dat het geheel naar eigen wens is in te moderniseren.
Zoals is te zien op de plattegronden, is de woning ruim opgezet en praktisch ingedeeld. De benedenverdieping heeft een grote L-vormige woonkamer (ca. 38 m²) met grote schouw en openslaande deuren naar de diepe tuin. Op de vloer een nette houtenvloer. Aansluitend de half open, grote leefkeuken (ca. 12 m²) en een handige bijkeuken met daar de aansluiting voor de wasmachine. Hier ook de loopdeur naar de tuin.

1e verdieping
In de ruime entree de trapopgang naar de 1e verdieping. Hier een houten verdiepingsvloer met 3 royale slaapkamers, waarvan er twee een wastafel op de kamer hebben. De badkamer is voorzien van douche met douchecabine, 2e toilet, bidet en twee wastafels. In het midden van de badkamer een deur naar het achtergelegen dakterras van (14 m²) met uitkijk op de tuin.

2e verdieping
Een vaste trap naar de tweede verdieping waar nog een grote voorzolder en een zeer ruime 4e slaapkamer is. Beide ruimtes hebben een klein dakraam.

Tuin:
Net als de woning is ook de voor- en achtertuin tuin verzorgd. Een 23 meter diepe achtertuin op het oosten met veel privacy en een toegang tot achterom (niet alleen via de garage maar ook via een poort die uitkomt op de oprit). Zowel bij de tuindeuren, als helemaal achterin een terras met daartussen een betegeld pad, gazon en plantenborders.

Oprit en Garage:
Parkeren is geen probleem bij deze woning. Op de lange oprit voor de stenen garage is plaats voor zeker 3 auto’s. Daarnaast is parkeren in eigen garage ook nog een mogelijkheid. De keurige, vrijstaande garage van (ca. 29 m²) ingericht met een eenvoudig keukenblokje, verwarming en elektriciteit, sluit de tuin deels aan de zijkant af. Openslaande deuren naar de diepe oprit en ramen en een loopdeur naar de tuin. Met een vlizotrap is de grote bergzolder (16 m²) te bereiken. De garage is een ideale ruimte om te klussen en hobbyen. Op het dak van de garage liggen 13 zonnepanelen dit betekent elektraneutraal wonen. Achter de garage nog een ruime fietsenschuur.

Film
Bekijk tevens de bijgevoegde plattegronden en de film op onze site www.knepflevandermee.nl of op Funda.

Virtuele tour:
Op Funda kunt u een virtuele wandeling door de woning maken door op de zogenaamde ‘hotspots’ te klikken die zijn geplaatst op de 360 ° foto’s.

In het kort:
• Ruime, vrijstaande woning met diepe tuin (ca. 23 meter)
• 4 grote slaapkamers
• 13 zonnepanelen
• Diepe oprit en ruime garage met grote bergzolder

Spreekt deze veelzijdige, ruime woning met een diepe achtertuin en een grote garage je aan? Neem dan contact met ons op!

Bezichtiging:
U kunt de sfeer van een woning het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor! Bel of mail ons om een afspraak te maken. Telefoon: 0416-343711 of e-mail: info@knepflevandermee.nl

De gebruiksoppervlakte (GBO) hebben wij berekend volgens de norm NEN 2580, zoals onder meer toegepast bij de Basisregistratie gebouwen.

Aanvaarding
In overleg.

Waarborgsom/bankgarantie
Behoudens nadere afspraken zal in de koopakte worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het totstandkomen van de overeenkomst bij de notaris een waarborgsom stort of een bankgarantie afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]