voorgevel
Foto 1/19 - voorgevel
achtergevel
Foto 2/19 - achtergevel
achtertuin
Foto 3/19 - achtertuin
woonkamer richting tuin
Foto 4/19 - woonkamer richting tuin
keuken
Foto 5/19 - keuken
straatbeeld oost
Foto 6/19 - straatbeeld oost
Foto 7/19
toilet beneden
Foto 8/19 - toilet beneden
woonkamer richting voortuin
Foto 9/19 - woonkamer richting voortuin
doorkijk woonkamer richting keuken
Foto 10/19 - doorkijk woonkamer richting keuken
keuken
Foto 11/19 - keuken
slaapkamer 1
Foto 12/19 - slaapkamer 1
slaapkamer 2
Foto 13/19 - slaapkamer 2
slaapkamer 3
Foto 14/19 - slaapkamer 3
badkamer - douche
Foto 15/19 - badkamer - douche
badkamer- wastafel en toilet
Foto 16/19 - badkamer- wastafel en toilet
zolder
Foto 17/19 - zolder
achtertuin
Foto 18/19 - achtertuin
berging in tuin
Foto 19/19 - berging in tuin

Omschrijving

Royale tussenwoning met 3 slaapkamers en diepe tuin op het zuiden

Deze royale tussenwoning met 3 slaapkamers en zolder met vlizotrap is voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing en heeft een hele diepe vrije tuin (ca. 120 m²) op het zuiden. De woning ligt in een breed opgezette woonstraat aan de rand van het centrum van Kaatsheuvel. LET OP! Deze woning is uitsluitend bedoeld voor zelfbewoning!

Perceelsoppervlakte : ca. 206 m²
Inhoud : ca. 314 m³
Gebruiksoppervlakte : ca. 81 m²
Bouwjaar : 1961
Energielabel : C

BEGANE GROND
Als u de bijgevoegde plattegrond bekijkt dan ziet u dat de woning een klassieke indeling heeft. Een indeling waarmee iedereen uit de voeten kan.

De entree met trapopgang, meterkast (met 5 groepen, 3 aardlekschakelaars en 1 fornuisgroep) en de keurig betegelde toiletruimte.

Een lichte doorzon woonkamer van zo’n 23 m² met achterin een doorkijk naar de halfopen keuken (ca. 8,5 m²) met eenvoudig keukenblok en ruime trapkast. Om de leefruimte beneden optimaler te benutten is het een mogelijkheid om de ruime keuken te betrekken bij de woonkamer. De gehele begane grondvloer is voorzien van een tegelvloer.

1E VERDIEPING
Op de eerste verdieping drie behoorlijke slaapkamers en een keurig betegelde badkamer met douche, wastafel en tweede toilet.

ZOLDER
De geheel beplankte en goed te benutten zolder, met een nokhoogte van ca. 2,17 m en heeft een klein dakraam. De zolder is nu via een vlizotrap bereikbaar, maar vaste trap zou een prima ingreep zijn en voor een uitstekende benutbaarheid van die ruimte zorgen. De CV-HR-combiketel is van 2014.


De kunststof kozijnen met isolerende beglazing zijn buitengewoon onderhoudsvriendelijk.

TUIN
Naast een 6 meter diepe voortuin die voor privacy zorgt, is er ook een bijna 18 meter lange achtertuin op het zuiden met aan het einde een grote stenen berging (ca. 14 m²) en een deur naar het brede achterom pad. Het achterom pad loopt niet door maar eindigt bij deze berging.

Tip: gezien de hele diepe achtertuin is het in de toekomst goed mogelijk om de woning over de volle breedte uit te bouwen.
Kortom: een heel betaalbare woning, die eventueel in de toekomst naar eigen wensen aangepast kan worden.

Bijzonderheden en voorwaarden:
- Wilt u voor het eerst een woning kopen maar blijken de woonlasten te hoog voor uw inkomen? Casade biedt nu de Corporatieve STARTERSLENING aan. Iets voor u? kijk voor meer informatie op www.casade.nl.
- De woningen zijn uitsluitend bestemd voor kopers die de woning zelf gaan bewonen. Daarom wordt er in de koopakte een boeteclausule opgenomen met een verbod tot verhuur/ ingebruikgeving.
- Er is een (recent) bouwkundig keuringsrapport van deze woning is digitaal verkrijgbaar via: info@knepflevandermee.nl.
- Bezichtigingen vinden uitsluitend plaats middels een afspraak via ons kantoor.
- De maten van de opgenomen tekeningen zijn circa maten.
- Zowel onze opdrachtgever als wij stellen het op prijs indien u na een eventuele bezichtiging uw bevindingen aan ons kenbaar maakt. Bij voorbaat dank hiervoor.
- Bij verkoop vindt de eigendomsoverdracht van de woning plaats bij DFG Notarissen te Kaatsheuvel.
- In de koopakte zal worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst een bankgarantie of waarborgsom afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.
- sommige percelen moeten nog door het kadaster ingemeten worden. De genoemde circa perceelsgrootte is dan een indicatie.

De gebruiksoppervlakte (GBO) hebben wij berekend volgens de norm NEN 2580, zoals onder meer toegepast bij de Basisregistratie gebouwen.

Een woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

Aanvaarding
In overleg, meestal op korte termijn mogelijk.

Neem voor meer informatie en/of een afspraak voor bezichtiging contact op met ons kantoor per telefoon of per e-mail.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]