voorgevel
Foto 1/31 - voorgevel
achtergevel
Foto 2/31 - achtergevel
tuin
Foto 3/31 - tuin
woonkamer zithoek
Foto 4/31 - woonkamer zithoek
keuken
Foto 5/31 - keuken
badkamer
Foto 6/31 - badkamer
entree
Foto 7/31 - entree
toilet
Foto 8/31 - toilet
woonkamer
Foto 9/31 - woonkamer
woonkamer zithoek
Foto 10/31 - woonkamer zithoek
woonkamer richting tuin
Foto 11/31 - woonkamer richting tuin
woonkamer vanuit eethoek
Foto 12/31 - woonkamer vanuit eethoek
woonkamer richting keuken
Foto 13/31 - woonkamer richting keuken
keuken
Foto 14/31 - keuken
overloop
Foto 15/31 - overloop
slaapkamer 1
Foto 16/31 - slaapkamer 1
slaapkamer 1
Foto 17/31 - slaapkamer 1
slaapkamer 2
Foto 18/31 - slaapkamer 2
badkamer
Foto 19/31 - badkamer
badkamer
Foto 20/31 - badkamer
overloop
Foto 21/31 - overloop
overloop
Foto 22/31 - overloop
slaapkamer 3
Foto 23/31 - slaapkamer 3
slaapkamer 3
Foto 24/31 - slaapkamer 3
overzicht tuin
Foto 25/31 - overzicht tuin
berging
Foto 26/31 - berging
poort achter
Foto 27/31 - poort achter
uitzicht voor
Foto 28/31 - uitzicht voor
straatbeeld noord
Foto 29/31 - straatbeeld noord
straatbeeld zuid
Foto 30/31 - straatbeeld zuid
speeltuintje in de buurt
Foto 31/31 - speeltuintje in de buurt

Omschrijving

Moderne tussenwoning met 3 slaapkamers, gelegen op een mooie plek!.

Deze moderne tussenwoning (uit 2008) met voor- en achtertuin heeft 3 slaapkamers, waarvan één grote zolderkamer die bereikbaar is middels een vaste trap. De woning ligt op een mooi plek aan de rand van Kaatsheuvel en Sprang-Capelle, op korte loopafstand van basisonderwijs en een kinderspeelveldje. Andere voorzieningen zoals supermarkt, sportaccommodaties liggen in een straal van 1-2 kilometer. Kortom: Lage Zandschel 13 is een woning waar veel mensen zich thuis zullen voelen. Let op: Deze woning is uitsluitend bestemd voor zelfbewoning! En is op afspraak te bezichtigen.

Perceelsoppervlakte : ca. 102 m²
Gebruiksoppervlakte : ca. 106 m²
Inhoud : ca. 350 m³
Bouwjaar : 2008
Energielabel : A

De ligging is echt aan de rand van de bebouwde kom, op de kop van de straat beginnen de weilanden. Om de hoek, achter de woning, ligt het door woningbouw omgeven verkeersluwe hofje ‘De Hanze’. In het midden hiervan ligt een kinderspeelveldje die door een poort in de tuin direct bereikbaar is.

Begane grond:
De redelijk ruime entree heeft een trapopgang, een meterkast (met 8 groepen en 2 aardlekschakelaars), een kastruimte en een gedeeltelijk betegelde toiletruimte met zwevend closet en fonteintje. De woonkamer ligt over de volle breedte van de achtergevel met een deur naar de tuin. De begane grond is voorzien van een laminaat whitewash vloer met brede delen. Er is kastruimte onder de trap gemaakt. De keuken grenst aan de voorkant en is voorzien van een groot, modern L-vormig kunststof keukenblok voorzien van een gaskookplaat met afzuigkap, elektrische oven, afwasmachine, koelkast en magnetron.

1e verdieping:
Hier zijn twee ruime slaapkamers, waarvan één met praktische inbouwkasten.
De tot het plafond betegelde badkamer is ruim en heeft een douche met spatmuurtjes, ligbad, wastafel in meubeltje en toilet. De vloer van de eerste verdieping is (op de badkamer na) afgewerkt met vloerbedekking.

2e verdieping:
Middels een vaste trap komt u op de tweede verdieping met een betonvloer en een nokhoogte van ca. 3,20 meter. De hele zolder is keurig afgewerkt. De slaapkamer is voorzien van een groot dakraam en kan dus prima als slaapkamer benut worden. De CV –combiketel (2008), de motor van het mechanische ventilatiesysteem en de wasmachine-aansluiting zijn geplaatst op de voorzolder met een klein dakraam.

Tuin:
De ruim 8 meter diepe achtertuin ligt op het oosten en is onderhoudsarm aangelegd met rondom een keurig houten terreinafscheiding en een houten berging achterin. Via een poort aan een wandelpad is het achtergelegen kinderspeelveldje op het pleintje makkelijk te bereiken


In het kort:
• Tussenwoning met 3 slaapkamers
• Mooie locatie, vlakbij weilanden aan het einde van de bebouwde kom
• Tuin met berging en achterom


Bijzonderheden:
In samenwerking met een woningbouwvereniging in Kaatsheuvel worden voormalige huurwoningen in Kaatsheuvel en Loon op Zand te koop aangeboden. Ook deze woning wordt namens de woningbouwvereniging onder zeer aantrekkelijke voorwaarden verkocht.

Wilt u voor het eerst een woning kopen maar blijken de woonlasten te hoog voor uw inkomen? Casade biedt nu de Corporatieve STARTERSLENING aan. Iets voor u? Kijk op www.casade.nl voor meer informatie.

Overige bijzonderheden en voorwaarden:
• De woningen zijn uitsluitend bestemd voor kopers die de woning zelf gaan bewonen. Daarom wordt er in de koopakte een boeteclausule opgenomen met een verbod tot verhuur/ingebruikgeving.
• Er is een (recent) bouwkundig keuringsrapport van deze woning op kantoor ter inzage.
• Bezichtigingen vinden uitsluitend plaats middels een afspraak via ons kantoor.
• De maten van de opgenomen tekeningen zijn circa maten.
• Zowel onze opdrachtgever als wij stellen het op prijs indien u na een eventuele bezichtiging
uw bevindingen aan ons kenbaar maakt. Bij voorbaat dank hiervoor.
• Bij verkoop vindt de eigendomsoverdracht van de woning plaats bij DFG Notarissen te Kaatsheuvel.
• In de koopakte zal worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst een bankgarantie of waarborgsom afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.
• Sommige percelen moeten nog door het kadaster ingemeten worden. De genoemde circa perceelsgrootte is dan een indicatie.

De gebruiksoppervlakte (GBO) hebben wij berekend volgens de norm NEN 2580, zoals onder meer toegepast bij de Basisregistratie gebouwen.

Een woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

Aanvaarding
Per 1 oktober 2020

Neem voor meer informatie en/of een afspraak voor bezichtiging contact op met ons kantoor per telefoon of per e-mail.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]