voorgevel
Foto 1/24 - voorgevel
achtergevel
Foto 2/24 - achtergevel
uitzicht voor
Foto 3/24 - uitzicht voor
woonkamer
Foto 4/24 - woonkamer
woonkamer richting keuken
Foto 5/24 - woonkamer richting keuken
keuken
Foto 6/24 - keuken
entree
Foto 7/24 - entree
toilet beneden
Foto 8/24 - toilet beneden
woonkamer
Foto 9/24 - woonkamer
keuken
Foto 10/24 - keuken
keuken
Foto 11/24 - keuken
keuken
Foto 12/24 - keuken
overloop met vlizotrap naar 2e verdieping
Foto 13/24 - overloop met vlizotrap naar 2e verdieping
overloop
Foto 14/24 - overloop
slaapkamer 2
Foto 15/24 - slaapkamer 2
slaapkamer 1
Foto 16/24 - slaapkamer 1
badkamer
Foto 17/24 - badkamer
badkamer
Foto 18/24 - badkamer
zolder met warmte terugwin-installatie
Foto 19/24 - zolder met warmte terugwin-installatie
overzicht tuin
Foto 20/24 - overzicht tuin
tuin
Foto 21/24 - tuin
berging en poort
Foto 22/24 - berging en poort
straatbeeld oost
Foto 23/24 - straatbeeld oost
straatbeeld zuid
Foto 24/24 - straatbeeld zuid

Omschrijving

Instapklare starterswoning, modern afgewerkt!

Deze compleet afgewerkte, stijlvolle, moderne starterswoning is instapklaar. De eengezinswoning heeft twee slaapkamers (en mogelijkheid tot 3e slaapkamer) en valt onder de koopvorm KoopGarant. De woning ligt op een schitterende locatie - met vrij uitzicht - aan de rand van Loon op Zand in de jonge woonwijk Molenwijck-Zuid. Let op! Deze woning is uitsluitend te bezichtigen tijdens het Open Huis* op donderdag 05 maart ‘20 tussen 16.30-17.30 uur en is enkel bedoeld voor zelfbewoning.

Perceeloppervlakte : 137 m²
Inhoud : ca. 333 m³
Bouwjaar : ca. 2007
Gebruiksoppervlakte : ca. 83 m²
*De inschrijving voor in aankoop geïnteresseerde kandidaten, die de woning zelf bezichtigd hebben, sluit uiterlijk dinsdag 10 maart 2020 om 12.00 uur.

BEGANE GROND:
Om een goede indruk te krijgen van de indeling van deze woning, kunt u het beste de bijgevoegde plattegronden bekijken.
De entree met gedeeltelijk betegelde toiletruimte met zwevend closet, meterkast, een kastruimte en trapopgang naar de 1e verdieping.
De woonkamer ligt over de volle breedte van de achtergevel met deuren naar de tuin op het noordwesten. Onder de trap is een praktische kastruimte gemaakt.
Aan de voorzijde de keuken met uitzicht op de 4 meter diepe voortuin en op het voorgelegen veldje en parkeerruimte. De open keuken is compleet afgewerkt met een modern tweedelig keukenblok. Het 6 – pits fornuis met grill oven, de afzuigschouw en afwasmachine aan de ene kant. En in het tweede blok ingebouwd de koelkast en magnetron. De begane grond is voorzien van een houtlook laminaatvloer.

1e VERDIEPING:
Op de eerste verdieping twee slaapkamers en een moderne, betegelde badkamer met douchecabine, ligbad, wastafel en 2e toilet. Onder de dakschuinte op de overloop zijn de aansluitingen voor de wasmachine en droger te vinden. Hier ook een groot dakraam. De vloer is afgewerkt met laminaat.

2e VERDIEPING:
Middels de vlizotrap komt u op de tweede verdieping met een betonvloer en een nokhoogte van maar liefst 3,15 meter. Nu heeft de zolder, waar de CV-ketel, boiler met zonnecollector en een ventilatiesysteem met warmte terugwin-installatie (wtw) hangen, de functie van een bergruimte. Maar voor een betere benutbaarheid van deze verdieping is het (laten) maken van een vaste trap een goede investering. Een ingreep die veel ruimtewinst oplevert. Een 3e slaapkamer of hobby-ruimte is hiermee mogelijk.

TUIN:
De achtertuin van 9,5 meter diep ligt op het noordwesten en is kindvriendelijk onderhoudsvrij aangelegd met achter op het perceel een berging van ca. 7 m². Een poort geeft toegang tot het achterom pad. Let op: het in stand houden van het beukenhaagje langs de voortuin is een verplichting.

Algemene verkoopvoorwaarden:
* De woning valt onder de koopvorm KoopGarant.
* Er gelden géén inkomens- en starterscriteria.
* De koper is verplicht de aan te kopen woning zelf te bewonen.
* De norm van de regeling Nationale Hypotheekgarantie verdient de voorkeur.
* Het gebruik van ‘eigen geld’ is uiteraard toegestaan.
* Er geldt een maximale financiering ter grootte van de koopsom + maximaal 10% van de koopsom aan verbouwingskosten, mits daadwerkelijk daaraan besteed (verplicht bouw depot).
* Inschrijven middels inschrijfformulier, na het Open Huis op 05-03-2020, kan uiterlijk 10-03-2020 tot 12.00 uur op het kantoor van Knepflé & van der Mee makelaars en taxateurs in Waalwijk. Kandidaten die de woning niet bezichtigd hebben worden van inschrijving uitgesloten.
* Indien er meer gegadigden zijn wordt door middel van loting bepaalt wie er voor de woning in aanmerking komt. Kandidaat nummer 1 van de lotinglijst wordt door makelaar benaderd. Binnen 3 werkdagen moet aan de makelaar kenbaar worden gemaakt of er over wordt gegaan tot aankoop van de woning! Ná deze 3 werkdagen vervalt de mogelijkheid tot aankoop van deze kandidaat en wordt de volgende kandidaat benaderd.
Zorg er dus voor dat u vooraf op de hoogte bent van uw financiële mogelijkheden!! Uiteraard koopt u eventueel onder het voorbehoud van het verkrijgen van een passende financiering. U hoeft dus nog geen hypotheek afgesloten te hebben.
De woning is beschikbaar vanaf ca. 02-04-2020

Wat houdt Koopgarant allemaal in?
Deze woning wordt verkocht met de KOOPGARANT constructie. Dit houdt in dat u de woning koopt van de woningcorporatie tegen 90% van de getaxeerde marktwaarde (dat is al verwerkt in de koopsom). Toch wordt u volledig eigenaar van de woning. U kunt een lagere hypotheek afsluiten en hebt dus lagere maandlasten.

Eén voorwaarde bij Koopgarant is dat de woningcorporatie de woning uiteindelijk van u terugkoopt. Dat scheelt u een hoop zorgen wanneer u een andere woning wilt kopen. De woningcorporatie garandeert u een terugkoop binnen 3 maanden.

De terugkoopprijs wordt berekend aan de hand van een nieuwe taxatie. De koopprijs die u voor de woning heeft betaald is de basis voor de terugkoopprijs. De waardestijging of -daling is voor 85 % voor uw rekening en 15 % voor rekening van de woningcorporatie.

Meer informatie over Koopgarant kunt u terugvinden in de brochure / folder. Deze is los te downloaden op onze website of op www.kopenbijcasade.nl.

In het kort:
Terugkoopgarantie:
Als u weer wilt verkopen koopt Casade uw woning binnen drie maanden terug onder vooraf vastgestelde richtlijnen. U mag de woning niet op de vrije markt te koop aanbieden.

Prijsgarantie:
Een waardestijging of –daling van de woning wordt verdeeld tussen u en Casade waarbij u ook door uzelf aangebrachte waarde verhogende verbeteringen voor een deel terugverdient.

Notaris:
Omdat het hier een bijzondere (juridisch ingewikkelde) koopconstructie betreft heeft Casade ervoor gekozen om samen te werken met Dierckxsens, Van Grinsven Franken notarissen te Kaatsheuvel. Dit kantoor zorgt voor de eigendomsoverdracht.

Tot slot:
Laat u zich niet afschrikken door al deze regels. Het is nu eenmaal zo dat al deze zaken nodig zijn om deze bijzondere koopconstructie, met zo’n lage koopsom, juridisch goed uit te kunnen voeren. Misbruik en misstanden kunnen zo zoveel mogelijk worden voorkomen.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]