woonkamer
Foto 1/27 - woonkamer
woonkamer
Foto 2/27 - woonkamer
keuken
Foto 3/27 - keuken
voorgevel
Foto 4/27 - voorgevel
achtergevel
Foto 5/27 - achtergevel
tuin
Foto 6/27 - tuin
entree
Foto 7/27 - entree
toilet
Foto 8/27 - toilet
woonkamer
Foto 9/27 - woonkamer
woonkamer
Foto 10/27 - woonkamer
zithoek
Foto 11/27 - zithoek
woonkamer richting keuken
Foto 12/27 - woonkamer richting keuken
keuken
Foto 13/27 - keuken
keuken
Foto 14/27 - keuken
overloop
Foto 15/27 - overloop
slaapkamer
Foto 16/27 - slaapkamer
slaapkamer
Foto 17/27 - slaapkamer
kleine kamer
Foto 18/27 - kleine kamer
badkamer
Foto 19/27 - badkamer
badkamer
Foto 20/27 - badkamer
slaapkamer op zolder
Foto 21/27 - slaapkamer op zolder
slaapkamer op zolder
Foto 22/27 - slaapkamer op zolder
straatbeeld oost
Foto 23/27 - straatbeeld oost
Foto 24/27
Foto 25/27
overzicht tuin
Foto 26/27 - overzicht tuin
berging tuin
Foto 27/27 - berging tuin

Omschrijving

Moderne tussenwoning met 3 slaapkamers, gelegen aan de rand van Loon op Zand in een vriendelijke woonwijk.

In de jonge woonwijk Molenwijck-Zuid ligt Rentmeesterstraat 17, een moderne tussenwoning met 3 slaapkamers. De woning is compleet afgewerkt en heeft een behoorlijke leefruimte beneden met keurige keuken. De tuin is kindvriendelijk aangelegd en heeft een berging en achterom. De locatie is goed, onderwijs op loopafstand en ook andere voorzieningen als supermarkt en sportaccommodatie in de buurt. En met enkele minuten zit je in de natuur of in het dorpscentrum. Let op! De woning is enkel bedoeld voor zelfbewoning en kan bezichtigd worden op AFSPRAAK op maandagmiddag 22 juni 2020. Neem voor het maken van een afspraak contact met ons op.

Perceeloppervlakte : ca. 143 m²
Inhoud : ca. 333 m³
Bouwjaar : ca. 2008
Gebruiksoppervlakte : ca. 93 m²
Energielabel : A

Globale indeling, zie tevens de bijgevoegde plattegronden.

Begane grond:
Redelijk ruime entree met een gedeeltelijk betegelde toiletruimte met zwevend closet en fonteintje, de meterkast (met 6 groepen en 2 aardlekschakelaars) en de trapopgang.

De begane grond is geheel voorzien van een nette antracietkleurige tegelvloer met een groter afmeting tegels. De woonkamer (24 m²) ligt over de volle breedte van de achtergevel met deuren naar de achtertuin op het noorden.

De open keuken (9 m²) is compleet afgewerkt met een tweedelig keukenblok met aan de ene kant de gaskookplaat, afzuigschouw, combimagnetron, afwasmachine en koelkast en aan de ander kant een werkblad met 2 onderkastjes.

1e verdieping:
De eerste verdieping is voorzien van een laminaatvloer, hier zijn 2 slaapkamers. Onder de dakschuinte op de overloop is nog een klein kamertje gemaakt met een dakraam.

De badkamer is tot het plafond betegeld en voorzien van een douche met douchecabine, wastafel op meubel en een zwevend closet.

2e verdieping:
Met een vaste trap komt u op de tweede verdieping (met een betonvloer), met een nokhoogte van maar liefst 3,15 meter. Hier is de derde slaapkamer. Deze is voorzien van een dakraam, een laminaatvloer en heeft bergruimte onder de dakschuinte. De CV-ketel (2008) en een ventilatiesysteem met warmte terug win-installatie (wtw) zijn keurig weggewerkt in twee kasten, net als de wasmachineaansluiting.

Tuin
De 11,5 meter diepe achtertuin op het noorden is een échte tuin om kinderen in te laten spelen, praktisch ingericht met tegels en gras. Achter op het perceel een stenen berging. Een poort geeft toegang tot het brede achterom pad.
De voortuin is 5 meter diep. Let op: het in stand houden van het beukenhaagje langs de voortuin is een verplichting.

In het kort:
• Moderne, afgewerkte tussenwoning
• 3 slaapkamers en een kleine kamer
• Diepe tuin met stenen berging en een achterom
• Gelegen op een mooie locatie in een jonge woonwijk

Bijzonderheden en voorwaarden:
• De woning is uitsluitend bestemd voor kopers die de woning zelf gaan bewonen. Daarom wordt er in de koopakte een boeteclausule opgenomen met een verbod tot verhuur/ ingebruikgeving.
• Er is een (recent) bouwkundig keuringsrapport van deze woning, deze is op te vragen via info@knepflevandermee.nl .
• Bezichtigingen vinden uitsluitend plaats middels een afspraak via ons kantoor.
• De maten van de opgenomen tekeningen zijn circa maten.
• Zowel onze opdrachtgever als wij stellen het op prijs indien u na een eventuele bezichtiging uw bevindingen aan ons kenbaar maakt. Bij voorbaat dank hiervoor.
• Bij verkoop vindt de eigendomsoverdracht van de woning plaats bij DFG Notarissen te Kaatsheuvel.
• In de koopakte zal worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst een bankgarantie of waarborgsom afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.
• Sommige percelen moeten nog door het kadaster ingemeten worden. De genoemde circa perceelsgrootte is dan een indicatie.

De gebruiksoppervlakte (GBO) hebben wij berekend volgens de norm NEN 2580, zoals onder meer toegepast bij de Basisregistratie gebouwen.
Een woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

Aanvaarding
In overleg in overleg, op korte termijn is mogelijk.

Neem voor meer informatie contact op met ons kantoor per telefoon of per e-mail.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]