voorgevel
Foto 1/28 - voorgevel
achtergevel
Foto 2/28 - achtergevel
tuin
Foto 3/28 - tuin
woonkamer
Foto 4/28 - woonkamer
eethoek
Foto 5/28 - eethoek
keuken
Foto 6/28 - keuken
entree
Foto 7/28 - entree
toilet
Foto 8/28 - toilet
woonkamer
Foto 9/28 - woonkamer
woonkamer
Foto 10/28 - woonkamer
woonkamer
Foto 11/28 - woonkamer
woonkamer
Foto 12/28 - woonkamer
woonkamer
Foto 13/28 - woonkamer
keuken
Foto 14/28 - keuken
keuken
Foto 15/28 - keuken
overloop
Foto 16/28 - overloop
slaapkamer 1
Foto 17/28 - slaapkamer 1
slaapkamer 2
Foto 18/28 - slaapkamer 2
badkamer
Foto 19/28 - badkamer
badkamer douche
Foto 20/28 - badkamer douche
wasruimte
Foto 21/28 - wasruimte
overloop met vlizotrap naar zolder
Foto 22/28 - overloop met vlizotrap naar zolder
zolder
Foto 23/28 - zolder
zolder
Foto 24/28 - zolder
overzicht tuin
Foto 25/28 - overzicht tuin
straatbeeld oost
Foto 26/28 - straatbeeld oost
straatbeeld voor
Foto 27/28 - straatbeeld voor
straatbeeld west
Foto 28/28 - straatbeeld west

Omschrijving

Leuke starters woning! Interesse? Meld je per E-MAIL aan voor de eenmalige kijkmiddag, zie tekst!

Starters opgelet! Zoek je een compleet afgewerkte, stijlvolle, moderne eengezinswoning dan is deze woning aan de Ambrosiusstraat 45, beslist iets voor jou. Deze starterswoning heeft twee slaapkamers (met mogelijkheid tot een derde slaapkamer op zolder) en valt onder de koopvorm KoopGarant. De woning ligt op een schitterende locatie, met vrij uitzicht, aan de rand van Loon op Zand de jonge woonwijk Molenwijck-Zuid. Let op! Deze woning is enkel bedoeld voor zelfbewoning.

Interesse? Meld je UITSLUITEND PER E-MAIL aan voor de éénmalige Kijkmiddag op maandagmiddag 14 september ’20. Naar aanmelding van het aantal inschrijvingen, zullen wij een planning maken. Van te voren ontvang je van ons een tijdstip waarop je de woning kunt bezichtigen. Het tijdstip zal liggen tussen 13.30 uur en 17.30 uur.


Perceeloppervlakte : 137 m²
Inhoud : ca. 340 m³
Bouwjaar : ca. 2008
Gebruiksoppervlakte : ca. 80 m²
Energielabel: A

De inschrijving (ook per e-mail) voor in aankoop geïnteresseerde kandidaten, die de woning zelf bezichtigd hebben, sluit uiterlijk vrijdag 18-09-2020 om 12.00 uur.


Begane grond:
Om een goede indruk te krijgen van de indeling van deze woning, kunt u het beste de bijgevoegde plattegronden bekijken. Hier ziet u een gebruikelijke indeling van de entree met een gedeeltelijk betegelde toiletruimte met zwevend closet, meterkast (met 6 groepen en 1 aardlek), een kastruimte en trapopgang naar de 1e verdieping.

De woonkamer is zo’n 24 m², een prettige ruimte die over de breedte van de achtergevel ligt. Een loopdeur geeft toegang tot de tuin op het noordwesten.

Aan de voorzijde de keuken met zicht op de 4 meter diepe voortuin en uitzicht op woningen en tuinen van de laatst bijgebouwde woningen. De open keuken (ca. 9 m² ) is afgewerkt met een modern L- vormig keukenblok met eetbar en is voorzien van een gaskookplaat, afzuigschouw en afwasmachine en een tweede gedeelte met koelkast, vrieskast en magnetron.
De begane grond is voorzien van een lichtgekleurde houtlook laminaatvloer.

1e verdieping:
Ook op de eerste verdieping ligt een laminaatvloer. Hier zijn twee slaapkamers waarvan er één met een frans balkon, en verder een moderne, betegelde badkamer met ligbad, douchecabine, wastafel op meubel en toilet. Onder de dakschuinte op de overloop zijn de aansluitingen voor de wasmachine en droger te vinden. Hier is ook een groot dakraam. Van de oorspronkelijke open ruimte is nu een kamertje gemaakt.

2e verdieping:
Middels de vlizotrap komt u op de tweede verdieping met een betonvloer en een nokhoogte van maar liefst 3,70 meter. Een hele grote berg ruimte met hier ook de CV-ketel en boiler met zonnecollector en een ventilatiesysteem met warmte-terugwin-installatie (wtw). Voor een betere benutbaarheid van deze verdieping is het (laten) maken van een vaste trap een goede investering. Een ingreep die veel ruimtewinst oplevert. Een 3e slaapkamer is hiermee mogelijk. Er is al een dakraam.

Achter tuin:
De achtertuin op het noordwesten is 7,5 meter diep en onderhoudsvrij aangelegd met achter op het perceel een berging (7 m²). Een verbrede poort t.b.v. een motor geeft toegang tot het achterompad.
Let op: het in stand houden van het beukenhaagje langs de voortuin is een verplichting.

Uitsluitend bezichtiging via Kijkmiddag:
U kunt de sfeer van een woning het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Op maandagmiddag 14 september bent u welkom om deze woning te bezichtigen, dit kan uitsluitend door u AAN TE MELDEN VOOR DEZE DAG DOOR EEN E-MAIL TE STUREN naar info@knepflevandermee.nl met daarin uw contactgegevens. Naar aanmelding van het aantal inschrijvingen, zullen wij een planning maken. Van te voren ontvang je van ons een tijdstip waarop je de woning kunt bezichtigen. Het tijdstip zal liggen tussen 13.30 uur en 17.30 uur.

Algemene verkoopvoorwaarden:
* Inschrijven middels het inschrijfformulier, kan tot uiterlijk vrijdagmorgen 18-09-2020, 12.00 uur, door het formulier digitaal aan te leveren via info@knepflevandermee.nl. Kandidaten die de woning niet bezichtigd hebben worden van inschrijving uitgesloten.
* Indien er meer gegadigden zijn wordt in overleg met verkoper bepaald wie er voor de woning in aanmerking komt. Zorg er dus voor dat u vooraf op de hoogte bent van uw financiële mogelijkheden!! Uiteraard koopt u eventueel onder het voorbehoud van het verkrijgen van een passende financiering. U hoeft dus nog geen hypotheek afgesloten te hebben.
* De woningen vallen onder de koopvorm KoopGarant.
* Er gelden géén inkomens- en starterscriteria.
* De koper is verplicht de aan te kopen woning zelf te bewonen.
* Er geldt een maximale financiering ter grootte van de koopsom + maximaal 10% van de koopsom aan verbouwingskosten, mits daadwerkelijk daaraan besteed (verplicht bouw depot).

Wat houdt Koopgarant allemaal in?
Deze woning wordt verkocht met de KOOPGARANT constructie. Dit houdt in dat u de woning koopt van de woningcorporatie met een fikse korting van 10% (deze korting is al opgenomen in de koopsom). Toch wordt u volledig eigenaar van de woning. Deze korting heeft grote voordelen. U kunt een lagere hypotheek afsluiten en hebt dus lagere maandlasten.

Eén voorwaarde bij Koopgarant is dat de woningcorporatie de woning uiteindelijk van u terugkoopt. Dat scheelt u een hoop zorgen wanneer u een andere woning wilt kopen. De woningcorporatie garandeert u een terugkoop binnen 3 maanden.

De terugkoopprijs wordt berekend aan de hand van een nieuwe taxatie. De koopprijs die u voor de woning heeft betaald is de basis voor de terugkoopprijs. De waardestijging of -daling is voor 85 % voor uw rekening en 15 % voor rekening van de woningcorporatie.

Meer informatie over Koopgarant kunt u terugvinden in de brochure / folder. Deze is los te downloaden op www.kopenbijcasade.nl.

In het kort:

Terugkoopgarantie:
Als u weer wilt verkopen koopt Casade uw woning binnen drie maanden terug onder vooraf vastgestelde richtlijnen. U mag de woning niet op de vrije markt te koop aanbieden.

Prijsgarantie:
Een waardestijging of –daling van de woning wordt verdeeld tussen u en Casade waarbij u ook door uzelf aangebrachte waardeverhogende verbeteringen voor een deel terugverdient.

Notaris:
Omdat het hier een bijzondere (juridisch ingewikkelde) koopconstructie betreft heeft Casade ervoor gekozen om samen te werken met Dierckxsens, Van Grinsven Franken notarissen te Kaatsheuvel. Dit kantoor zorgt voor de eigendomsoverdracht.

Tot slot:
Laat u zich niet afschrikken door al deze regels. Het is nu eenmaal zo dat al deze zaken nodig zijn om deze bijzondere koopconstructie, met zo’n lage koopsom, juridisch goed uit te kunnen voeren. Misbruik en misstanden kunnen zo zoveel mogelijk worden voorkomen.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]