Foto 1/31
Foto 2/31
Foto 3/31
Foto 4/31
Foto 5/31
Foto 6/31
Foto 7/31
Foto 8/31
Foto 9/31
Foto 10/31
Foto 11/31
Foto 12/31
Foto 13/31
Foto 14/31
Foto 15/31
Foto 16/31
Foto 17/31
Foto 18/31
Foto 19/31
Foto 20/31
Foto 21/31
Foto 22/31
Foto 23/31
Foto 24/31
Foto 25/31
Foto 26/31
Foto 27/31
Foto 28/31
Foto 29/31
Foto 30/31
Foto 31/31

Omschrijving

Op een zeer aantrekkelijke locatie aan de rand van het dorp ligt dit uitstekende verzorgde dubbele woonhuis met garage, carport, dierenverblijven, weiland en sfeervol aangelegde tuin.

Het huis aan de voorzijde heeft een fraaie voortuin met de ingang van het voorhuis.
In dit voorhuis bevindt zich een kleinere wooneenheid ( huisnummer 88 ) met woonkamer, keuken, slaapkamer en douchegelegenheid. Dit gedeelte is mogelijk te gebruiken in het kader van een B&B maar ook uitermate geschikt voor mantelzorg. Kantoor aan huis of praktijkruimte zijn andere mogelijkheden.

De ingang van het hoofdhuis ( huisnummer 90 ) ligt aan de zijkant van het huis en is bereikbaar vanaf de oprit. In de ruime hal bevinden zich de toiletruimte en badkamer (najaar 2017 gerealiseerd). De badkamer is voorzien van een moderne inloopdouche met sunshower, wastafel en maatwerk badmeubel.

De woning is heel sfeervol ingericht met een zitgedeelte en een ruime eethoek grenzend aan een moderne open keuken met kookeiland. Deze is uiteraard voorzien van alle denkbare apparatuur (zomer 2016 gerealiseerd). Een heerlijke plek om te vertoeven. Openslaande deuren naar een ruim terras en uitzicht op de riante tuin maken het geheel compleet.
Via de keuken is de “luxe“ bijkeuken te bereiken. Deze ruimte is keurig afgewerkt met een tegelvloer en ingebouwde kasten, waarin opgeborgen de wasmachine en wasdroger. Tevens zijn hierin de cv-installatie (eveneens 2016) alsmede een extra gootsteen geplaatst.

Op de verdieping vindt u 4 slaapkamers en diverse kastruimtes, waarvan 2 inloopkasten.
Eén van de slaapkamers is voorbereid voor het plaatsen van een badkamer, indien gewenst.

Het bijgebouw omvat een garage met zadeldak en verdieping alsmede een carport, die aan de achterzijde is te bereiken. Verder bevinden zich hier de verblijven van de honden en is er een sfeervolle overkapping met terras om te kunnen genieten van de prachtige tuin.
Het achter de tuin gelegen weiland wordt momenteel dankbaar gebruikt door enkele bokjes en geitjes, die zich naar hartenlust kunnen uitleven.

De woning is gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing en isolatie. Verder zijn er zinken goten en hemelwater afvoeren toegepast.
Het geheel verkeert in een uitstekende staat van onderhoud (schilderwerk najaar 2017).

Perceel oppervlakte : 2.503 m²
Inhoud : ca. 660 m³
Bouwjaar : 1990
Gebruiksoppervlakte : ca. 210 m²
Energielabel : C


Graag uw aandacht voor het volgende:
Een woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

De gebruiksoppervlakte (GBO) hebben wij berekend volgens de norm NEN 2580, zoals onder meer toegepast bij de Basisregistratie gebouwen.

Aanvaarding
In overleg.

Waarborgsom/bankgarantie
Behoudens nadere afspraken zal in de koopakte worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het totstandkomen van de overeenkomst bij de notaris een waarborgsom stort of een bankgarantie afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.


Neem voor meer informatie en/of een afspraak voor bezichtiging contact op met ons kantoor per telefoon of per e-mail.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]