Foto 1/31
Foto 2/31
Foto 3/31
Foto 4/31
Foto 5/31
Foto 6/31
Foto 7/31
Foto 8/31
Foto 9/31
Foto 10/31
Foto 11/31
Foto 12/31
Foto 13/31
Foto 14/31
Foto 15/31
Foto 16/31
Foto 17/31
Foto 18/31
Foto 19/31
Foto 20/31
Foto 21/31
Foto 22/31
Foto 23/31
Foto 24/31
Foto 25/31
Foto 26/31
Foto 27/31
Foto 28/31
Foto 29/31
Foto 30/31
Foto 31/31

Omschrijving

In een rustige straat, met vrijstaande en twee onder een kap woningen gelegen vrijstaand woonhuis met een lange oprit voor een grote garage, vier tot vijf slaapkamers en een grote vrije achtertuin op

In een rustige straat, met vrijstaande en twee onder een kap woningen gelegen vrijstaand woonhuis met een lange oprit voor een grote garage, vier tot vijf slaapkamers en een grote vrije achtertuin op het zuid-westen.

Perceelsoppervlakte : 475 m²
Inhoud : ca. 600 m³
Bouwjaar : 1981
Gebruiksoppervlakte : ca.162 m²
Energielabel : C

Op het 475 m² grote perceel staat een woning die gebouwd is door de eigenaar van een voormalig metselbedrijf. Een man die wist wat hij deed en dat in zijn woning in de praktijk bracht. De ruime hal geeft toegang tot de 44m² grote woonkamer met open haard en schuifpui. De keuken is gedeeltelijk uitgebouwd, voorzien van een eenvoudig kunststof keukenblok en gaat over in de praktische bijkeuken van waaruit ook de ca. 26 m² grote garage bereikbaar is.
Op de 1e verdieping, met betonvloer, zijn drie grote slaapkamers gemaakt, allen voorzien van een wastafel. De ruime badkamer heeft naast ook weer twee wastafels, een ligbad, een douche en een toilet.
Via de vaste trap is de 2e verdieping makkelijk bereikbaar met ook hier een betonvloer en een grote slaapkamer. De andere kamer is hobbykamer genoemd maar kan zeker ook als een 5e slaapkamer dienen. Hier sluit de CV-ruimte op aan. De nokhoogte is ca. 3,20 m zodat
de ruimten goed te benutten zijn.
De achtertuin is ongeveer 22 meter diep en ligt op het westen met een open zuidkant. De tuin kan langs de zuidkant van de woning vrij bereikt worden en anders via de 11 meter diepe oprit en door de 8 meter diepe garage.
De bouw van de woonhuizen in het grootste gedeelte van de Hugo Verrieststraat, rond 1980, vormde het begin van de modernisering van de deels uit de jaren 50 stammende woonwijk Sint Antoniusparochie, ook wel vroeger ’t Heike genaamd. Daarna volgde op de plek van diverse scholen die daar gegroepeerd waren, ook onder meer de bouw van woningen en appartementen aan het Louis Paul Boonhof, de nieuwbouw van de voormalige Witte Wijk en de renovatie en nieuwbouw van de Rode Wijk. Enkele jaren geleden is ook de bestrating en de riolering in de gehele wijk grootscheeps onder handen genomen, zodat alles er weer spik en span bij ligt voor jarenlang woongenot in deze wijk op loopafstand van het centrum en met een goede bereikbaarheid naar de snelwegen.
Spreekt deze ruime en goed gelegen woning in een rustige woonstraat u aan, maak dan vrijblijvend een afspraak voor een uitgebreide bezichtiging.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Een woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

De gebruiksoppervlakte (GBO) hebben wij berekend volgens de norm NEN 2580, zoals onder meer toegepast bij de Basisregistratie gebouwen.

Aanvaarding
In overleg.

Waarborgsom/bankgarantie
Behoudens nadere afspraken zal in de koopakte worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het totstandkomen van de overeenkomst bij de notaris een waarborgsom stort of een bankgarantie afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.


Neem voor meer informatie en/of een afspraak voor bezichtiging contact op met ons kantoor per telefoon of per e-mail.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]