Foto 1/22
Foto 2/22
Foto 3/22
Grote garage
Foto 4/22 - Grote garage
Foto 5/22
Foto 6/22
Foto 7/22
Foto 8/22
Foto 9/22
Foto 10/22
Foto 11/22
Foto 12/22
Foto 13/22
Foto 14/22
Foto 15/22
Foto 16/22
Foto 17/22
Foto 18/22
Foto 19/22
Foto 20/22
Foto 21/22
Omgeving
Foto 22/22 - Omgeving

Omschrijving

Hoekwoning met grote garage!

Bij deze hoekwoning met grote garage moet je de kansen zien! Wat dacht je van een prachtige werkplek of een studio aan huis? Wij zoeken een koper die deze woning geheel naar eigen hand zet. Het huis ligt in een verkeersluwe straat in Bloemenoord, vlakbij een groot grasveld met bomen. Op korte afstand van bos, winkels, sportgelegenheden en snelweg.

• Perceelsoppervlakte : 168 m²
• Inhoud : ca. 341 m³
• Bouwjaar : 1968
• Gebruiksoppervlakte : ca. 100 m²
• Voorlopig energielabel : D

KORTE TOUR:

Woonkamer, keuken en serre:
Zodra u door de woning loopt zult u merken dat het wenselijk is de woning in zijn geheel te moderniseren en optimaliseren. Met dit gegeven in het achterhoofd zult u bij het binnenkomen van de woonkamer direct de mogelijkheden zien die de woning in zich heeft. Bekijkt u ook de plattegronden en de film om de veelzijdigheid van deze woning te ontdekken.
De woonkamer (22 m²) heeft door de grote ramen voor en achter en het hoekraam een mooie lichtval. Voor heeft u uitzicht op de rustige straat en de tegenoverliggende tweekappers. Aan de achtergevel van de woning is over de hele breedte een eenvoudige serre (17 m²) gemaakt met ramen en openslaande deuren.
Om het woonoppervlakte beneden te vergroten en optimaliseren, zou een degelijke verbouwing op zijn plaats zijn, waarbij dan zowel de keuken als de serre bij de huidige woonkamer betrokken kunnen worden. Dit geheel levert een prachtige lichte leefruimte op van ruim 45 m².

1e verdieping:
Slaapkamers
Op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers, de grootste aan de achterkant en de kleinere aan de voorzijde. De voormalige badkamerruimte aan de voorkant is in gebruik als walk-in-closet.

Badkamer
De badkamer aan de achterzijde heeft een ligbad, aparte douche, duoblok-toilet en een wastafel. De badkamer is eenvoudig, maar goed te gebruiken hoewel modernisering wenselijk zou zijn.

2e verdieping
Op de voorzolder is een grote kastruimte gemaakt met o.a. daarin de CV-ketel.
De 3e slaapkamer op de zolder heeft een grote dakkapel vanwaar uit u uitzicht heeft op de tuin en de achtergelegen omgeving met o.a. speelveld en bomen. De nokhoogte van deze kamer is 2,30 meter. De schuine kanten zijn over de gehele ruimte voorzien van kasten.

Tuin en garage
De tuin op het westen heeft een vrij uitzicht en is aangelegd met sierbestrating, een vijver en plantenborders. Achter in de tuin staat een zeer grote losstaande garage (30 m²) met overkapping. De ruimte heeft twee ingangen. Eén via de tuin en één middels openslaande dubbele deuren aan de achterzijde die uitkomen op het grote achtergelegen parkeerterrein. De ruimte is voorzien van ramen en een dakraam, niet alleen perfect te gebruiken als hobbyruimte, maar ook met enige aanpassing uitermate geschikt voor een salon, studio, praktijk of kantoor aan huis. Ook hier weer de veelzijdigheid van deze woning.

Film
Bekijk tevens de bijgevoegde plattegronden en de film op onze site www.knepflevandermee.nl .

In het kort:
• Rustige locatie
• 3 slaapkamers
• Woning geheel naar eigen hand te zetten
• Zeer grote garage geschikt voor bedrijf aan huis
• Tuin met vrij uitzicht

Bezichtiging:
U kunt de sfeer van een woning het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor! Bel of mail ons om een afspraak te maken. Telefoon: 0416-343711 of e-mail: info@knepflevandermee.nl

De gebruiksoppervlakte (GBO) hebben wij berekend volgens de norm NEN 2580, zoals onder meer toegepast bij de Basisregistratie gebouwen.

Aanvaarding
In overleg.

Waarborgsom/bankgarantie
Behoudens nadere afspraken zal in de koopakte worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het totstandkomen van de overeenkomst bij de notaris een waarborgsom stort of een bankgarantie afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]